QUOTE(blondie-girl @ 2010 05 09, 15:37)
Va, dar ir violetinis..
Va toki naudoju jau gal 5 menesius,man super,kazkas ninejo,kad reikia keist,tai gal reikes kita karta kitoki Listerine nusipirkt,be. Tikrai grisiu prie sio,nes labai patinka. Beje,cia l.daznai buna,kad viena perki,kitas nemokamai,tai apsimoka :-)
Beje,kai man higiena dare,tai pirmiausiai nuvale akmenukus,tada l.sunkiai prieinamas vietas kazkokiu smeliuku purske ar kazkas panasaus,gal ne taip supratau,tada soda. Ir dave listerino skalaut 2k,nes lb dantenos kraujavo,ypac apacioj.
Ir dar,kazkada pasakojau,kad prie dantuku buvo lyg kliju per daug,gelsvu tokiu,kad neimanoma buvo isvalyt. Kazkuri minejot,kad tai apnasos,bet pasirodo,kad buvau teisi,ten klijai buvo,tai man labai atsargiai ir graziai nueme juos higieniste,kur buvo per daug. Ir is viso as labai patenkinta ja,tik 100lt,bet aiskino viska ka daro,ilgai 'terlinos' su manim ilgai,viska veidrodyje rode kas ir kaip,konsultavo:rode kaip geriausiai dantukus valyt ir t.t. Dar fotkino pries ir po,parode skirtuma. Ji jauna gydytoja,bet super. Po darbo pasikviete vyresni gydytoja,kad patikrintu kas ir kaip,bet viskas buvo liuks. Kas norit,galiu duot kontaktus,nepasigailesit. Tiksliau galit klaust Kavytes,jai daviau nr. Nes pati neuzsuku labai daznai. :-)