Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 09, 17:21)

bet kaip tobula wub.gif panos paaiskinkit man,kaip daro higiena su berektais?kaip juos su pasta nuvalo?ar irgi su soda nupurksia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 09, 17:12)
stai grazus breketu pvz

Mane irgi taip fotkino ortodontė biggrin.gif Nerealu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 09, 17:25)
bet kaip tobula wub.gif panos paaiskinkit man,kaip daro higiena su berektais?kaip juos su pasta nuvalo?ar irgi su soda nupurksia? g.gif

Aš kai dariausi ir jau buvau su breketais tai su tuo gremžtuku(nzn kaip jis vadinasi) akmenukus valė, o šeip purškė su soda paskui..
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 09, 17:25)

man irgi is pradziu su ultragarsu akmenukus,su soda paskui dar su dantu pasta dar tokio gelio dave burnoj palaikyti lyg tai kad dantukai tokie jautrus nebutu smile.gif
Atsakyti
O aš kažkodėl neatkreipiau dėmesio į Dalios dantis g.gif Reiks ryt apžiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pritariu kažkuriai mergaitei, kuri sakė kad dantų formos nepakeisi, kokią davė gamta tokią ir turi ax.gif Nemanau kad ta 'garsioji' ortodontė ir pati breketus nešiojo, manau kad apie jos sugebėjimus geriausiai papasakotų jos pacienčių šypsenos biggrin.gif *Amelie* jau matau kaip ateini į vizitą ir sakai - gydytoja, nusišypsokite prašau, plačiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 05 09, 17:08)
Rimtai??  blink.gif  Man nieko neminėjo..  doh.gif  Pas mane jie ir taip sakė biškiuką atsikišę į priekį (dabar man tai netrukdo, nes tikrai nėra daug), tai jei man dar juos išstums..  unsure.gif  Siaubas, kaip aš atrodysiu..  blink.gif  Aišku, pas mane ne Damon, bet jų veikimas toks pats..

na jie kazkiek plecia zandikauli tie damon..todel ne visiems tinka..na bet jei tau parinko juos tai gal nieko ten per daug neisples..o padarys taip kaip turi buti..man jei buciau paprastus dejusis butu reikeje ant gomurio pora menesiu voriuka nesioti..
o kadangi pasirinkau juos tai nebereiks..

bet dabar kai visas tas gydymo procesas vyksta man, tai atsikisus iltis kaip tik pasislinko i vidaus puse dabar vienodu atstumu su kitos puses iltinuku....per kiekviena vizita keicia vielute i vis storesne tai ji ta darba ir atlieka..man dabar turetu palei viska visi i sonus paeit dantukai gal suprantamai aiskinu..na kaip per damon reklama ax.gif tada atsiras vietos priekiniams atsistoti i tiesu lanka.. smile.gif
tai nebijok ...i prieki neatkis..o i sonus daugiau paslinks ..kad vietos atsirastu taviesiems..bus plati sypsena.smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=rllrBkDpSuA paciam gale rodo kaip plecia zandikauli..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 09 gegužės 2010 - 17:37
QUOTE(Tinar @ 2010 05 09, 18:35)
bet dabar kai visas tas gydymo procesas vyksta man, tai atsikisus iltis kaip tik pasislinko i vidaus puse dabar vienodu atstumu su kitos puses iltinuku....per kiekviena vizita keicia vielute i vis storesne tai ji ta darba ir atlieka..man dabar turetu palei viska visi i sonus paeit dantukai gal suprantamai aiskinu..na kaip per damon reklama ax.gif tada atsiras vietos priekiniams atsistoti i tiesu lanka.. smile.gif
tai  nebijok ...i prieki neatkis..o i sonus daugiau paslinks ..kad vietos atsirastu taviesiems..bus plati sypsena.smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=rllrBkDpSuA  paciam gale rodo kaip plecia zandikauli..

Aha, supratau.. 4u.gif Tai į šonus nieko baisaus.. smile.gif Svarbu, kad į priekį neišstumtų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 05 09, 15:37)

Va, dar ir violetinis..

user posted image

Va toki naudoju jau gal 5 menesius,man super,kazkas ninejo,kad reikia keist,tai gal reikes kita karta kitoki Listerine nusipirkt,be. Tikrai grisiu prie sio,nes labai patinka. Beje,cia l.daznai buna,kad viena perki,kitas nemokamai,tai apsimoka :-)

Beje,kai man higiena dare,tai pirmiausiai nuvale akmenukus,tada l.sunkiai prieinamas vietas kazkokiu smeliuku purske ar kazkas panasaus,gal ne taip supratau,tada soda. Ir dave listerino skalaut 2k,nes lb dantenos kraujavo,ypac apacioj.
Ir dar,kazkada pasakojau,kad prie dantuku buvo lyg kliju per daug,gelsvu tokiu,kad neimanoma buvo isvalyt. Kazkuri minejot,kad tai apnasos,bet pasirodo,kad buvau teisi,ten klijai buvo,tai man labai atsargiai ir graziai nueme juos higieniste,kur buvo per daug. Ir is viso as labai patenkinta ja,tik 100lt,bet aiskino viska ka daro,ilgai 'terlinos' su manim ilgai,viska veidrodyje rode kas ir kaip,konsultavo:rode kaip geriausiai dantukus valyt ir t.t. Dar fotkino pries ir po,parode skirtuma. Ji jauna gydytoja,bet super. Po darbo pasikviete vyresni gydytoja,kad patikrintu kas ir kaip,bet viskas buvo liuks. Kas norit,galiu duot kontaktus,nepasigailesit. Tiksliau galit klaust Kavytes,jai daviau nr. Nes pati neuzsuku labai daznai. :-)
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 05 10, 05:36)
Va toki naudoju jau gal 5 menesius,man super,kazkas ninejo,kad reikia keist,tai gal reikes kita karta kitoki Listerine nusipirkt,be. Tikrai grisiu prie sio,nes labai patinka. Beje,cia l.daznai buna,kad viena perki,kitas nemokamai,tai apsimoka :-)

Beje,kai man higiena dare,tai pirmiausiai nuvale akmenukus,tada l.sunkiai prieinamas vietas kazkokiu smeliuku purske ar kazkas panasaus,gal ne taip supratau,tada soda. Ir dave listerino skalaut 2k,nes lb dantenos kraujavo,ypac apacioj.
Ir dar,kazkada pasakojau,kad prie dantuku buvo lyg kliju per daug,gelsvu tokiu,kad neimanoma buvo isvalyt. Kazkuri minejot,kad tai apnasos,bet pasirodo,kad buvau teisi,ten klijai buvo,tai man labai atsargiai ir graziai nueme juos higieniste,kur buvo per daug. Ir is viso as labai patenkinta ja,tik 100lt,bet aiskino viska ka daro,ilgai 'terlinos' su manim ilgai,viska veidrodyje rode kas ir kaip,konsultavo:rode kaip geriausiai dantukus valyt ir t.t. Dar fotkino pries ir po,parode skirtuma. Ji jauna gydytoja,bet super. Po darbo pasikviete vyresni gydytoja,kad patikrintu kas ir kaip,bet viskas buvo liuks. Kas norit,galiu duot kontaktus,nepasigailesit. Tiksliau galit klaust Kavytes,jai daviau nr. Nes pati neuzsuku labai daznai. :-)

nu man sitas listerine irgi labiausiai patinka smile.gif ,jo anglijoje ten kartais tokiu buna nuolaidu tik pirk biggrin.gif
Atsakyti
Reikia ir man tos higienistes telefono ir adresiuko biggrin.gif Didelis aciukas ir balionas 4u.gif
Atsakyti
[/quote]

galima ir man kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na as va ka tik po vizito biggrin.gif pakeite virsuj ir apacioj vielutes, ir virsui dave elastikus nesiot, kad tarpai uzsitrauktu :-) einu idesiu nuotraukas i albuma, yra pasikeitimu i gera su apacia, o virsus jau ligus pgl mane, tik tuos tarpus reik sutvarkyt..
Atsakyti