Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 10, 12:46)

Techninė apžiūra  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 10, 14:46)
Užmečiau akį  ax.gif Bet neįsižiūrėjau  unsure.gif Man pernelyg nekrenta į akis  blush2.gif

Tai, kad tikrai į akis nekrenta.. smile.gif Gal nėra jie Hollywood'iniai, bet tiesūs, normalūs dantukai.. smile.gif Negražu dabar apšnekinėt žmogų.. smile.gif
Kam labai jau įdomu, galit pažiūrėt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 10, 13:14)
o as poryt jau i vizita  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  labai laukiu wub.gif

smagumelis 4u.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 10, 13:25)
lauksim geru ziniu,tie vizitai malonumas wub.gif o kiek as laukiu,neisivaizduojat wub.gif

isivaizduojam isivaizduojam biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 10, 13:33)
Aš po vizito  ax.gif Jaučiuos puikiai  bigsmile.gif Sakė Dalia: "Viskas nesustabdomai gerėja"  thumbup.gif Viršuj uždėjo rimtą vielą, kaip supratau, kels dantukus į viršų  thumbup.gif

na va kaip gerai 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(blondie-girl @ 2010 05 10, 16:07)
Tai, kad tikrai į akis nekrenta..  smile.gif  Gal nėra jie Hollywood'iniai, bet tiesūs, normalūs dantukai..  smile.gif  Negražu dabar apšnekinėt žmogų..  smile.gif
Kam labai jau įdomu, galit pažiūrėt..  4u.gif

na jo, grazi sypsena..smile.gif

ir as panyckos laabai laaabai laukiu vizito...tik birzelio 18d
kaip as noriu tiesiu dantuku visu..galeciau vaiksciot tada kad ir su breketais patenkinta..dabar nesu tiek patenkinta..nes nematau to idealaus rezultato blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 10 gegužės 2010 - 14:28
QUOTE(Tinar @ 2010 05 10, 15:26)
kaip as noriu tiesiu dantuku visu..galeciau vaiksciot tada kad ir su breketais patenkinta..dabar nesu tiek patenkinta..nes nematau to idealaus rezultato blush2.gif

Ne tu viena.. smile.gif 4u.gif Aš irgi laukiu, kada jau bus tiesūs.. smile.gif O mano vizitas dabar išvis tik liepos 15d.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 05 10, 13:07)
Tai, kad tikrai į akis nekrenta..  smile.gif  Gal nėra jie Hollywood'iniai, bet tiesūs, normalūs dantukai..  smile.gif  Negražu dabar apšnekinėt žmogų..  smile.gif
Kam labai jau įdomu, galit pažiūrėt..  4u.gif

as cia ne is blogo, tikrai nesisaipau ir neapkalbu gydytojos, tiesiog juokais paklausiau, nes vakar Amelie sake apziures, irgi juokais 4u.gif
Atsakyti
Niu mergaites,dedam foto,taip smagu pasiziuret pokycius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 10, 15:48)
Niu mergaites,dedam foto,taip smagu pasiziuret pokycius wub.gif

treciadieni idesiu smile.gif
Atsakyti
Nieko nedare biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos bye1.gif
1, man tai listerin pats first.gif Svajaaa sake kad ji nejaucia skirtumo bet man pvz lb patinka jo astrumas ax.gif kai praskaulauji tai tokia gaiva burnoje. jauciu kaip mikrobai dega tongue.gif bandziau as ir kt skalavimo skyscius. nzn ma ntia persaldus, tia skonis feee. nu cia skonio reikalas aisku. bet kazkodel dauguma odontologu su listerin dirba, gal ne siaip sau? g.gif
2. Del D.L. sypsenos, zinokite jau senai as jos dantukus apziurejau blush2.gif ji rode man kaip reikia sypsotis kai ji papraso, nu kad visi dantukai matytusi. ir issisiepe, na as ir apziurejau visa jos burnos turini.nes kol as jai rodziau savo dantuzus tai ir ji rode man savo lotuliukas.gif zodziu nusisypsojom placiai viena kitai biggrin.gif tia man jos dantukai visai geria atrodo, nepastebejau as kazkokiu trukumu blush2.gif
mano vizitas tik po menesio flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 10, 17:27)

2. Del D.L. sypsenos, zinokite jau senai as jos dantukus apziurejau  blush2.gif  ji rode man kaip reikia sypsotis kai ji papraso, nu kad visi dantukai matytusi. ir issisiepe, na as ir apziurejau visa jos burnos turini.nes kol as jai rodziau savo dantuzus tai ir ji rode man savo  lotuliukas.gif  zodziu nusisypsojom placiai viena kitai  biggrin.gif  tia man jos dantukai visai geria atrodo, nepastebejau as kazkokiu trukumu  blush2.gif
mano vizitas tik po menesio  flirt.gif

labas padruska:)

man tai mano gydytojos nerealus dantys wub.gif wub.gif wub.gif tokie lygus ir grazuciai.. wub.gif
Atsakyti
idesiu ryt..;)nusifotkinsiu gal ant ft matysis kokie pokyciai bigsmile.gif

o cia nuotaikai pakelt lotuliukas.gif negaliu taip sujuokino..toks ispudis kad dauguma kai jau be breketu pradeda taip va maivytis pries veidrodi is tos laimes lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=sVVJGxp_jm4
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 05 10, 17:38)
idesiu ryt..;)nusifotkinsiu gal ant ft matysis kokie pokyciai bigsmile.gif
o cia nuotaikai pakelt lotuliukas.gif negaliu taip sujuokino..toks ispudis kad dauguma kai jau be breketu pradeda taip va maivytis pries veidrodi is tos laimes lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=sVVJGxp_jm4

as is tos laimes irgi pavarysiu pries kamera yu.gif
Atsakyti