Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

na man tai tu pagiriu nelabai buna smile.gif siek tiek tik neskanu burnoj, skrandi griauzia ir tiek, pavalgau, atsigeriu arbatos ir gerai, o jei blogai reiskia truko miego, va nuo miego trukumo visi blogumai man o ne nuo alkoholio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia kazkas rase Nimesil, kad gerai blink.gif bet gi jie priesuzdegiminiai nuo skausmo unsure.gif ir gana stiprus, receptiniai.
Ir Dolmen taip pat nesilpni nuo skausmo.
Man tai labai gerai senas geras aspirinas, baliaus metu ir po jo pries miega, po to vos pramerkus aki ikalu jo,ir dazniausiai viskas baigiasi gerai. Arba dar Mezymas gerai, baliaus metus ir po jo. Angliukas tai man nepasiteisino. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 12, 13:19)
labai padeda po vakarelio ir ryte atsikelus istirpinti stiklinej snypsciancio aspirino UPSA  drinks_cheers.gif jokiu pagiriu ir galvos skausmo  biggrin.gif

O man nuo bet kokio asperino is karto kraujas is nosies bega verysad.gif , o pasiteisina greipfrutu - apelsinu - citrinu sultys.
Dar per TV maciau toki recepteli: perlines kruopas perplauti saltu vandeniu, po to uzplikyti verdanciu vandeniu ir gerai uzsukamam indelyje palaikyti 20 min. Perlines kruopas ismesti, o nuovira isgerti. Sake, kad veiksmingaa priemone (isbandyti dar neteko) 4u.gif
Atsakyti
Man tai Mezym Forte prieš einant miegot ir dar atviras langas padeda kažkiek...
Reikės pabandyt tą Rehidron
Atsakyti
Kiek žinau, tai pataria nemaišyti gėrimų...
Atsakyti
Gerai veikia išgerti šviežių citrinų sulčių, šiek tiek skiestų vandeniu. Tinka tik tiems, kurie neturi skrandžio problemų ir pan.
Mane aišku iš karto sutampo.....Bet skrandį gerai išvalo ir blogumą nuima kaip ranka biggrin.gif
Geriausias receptas saikas. Bandau tuo vadovautis. ir nerūkyti dar svarbu, nes kitą dieną būna bloga ne nuo alkoholio o nuo cigarečių...
Atsakyti
As tai per baliu isgeriu, pries baliu ir po baliau Aspirin upsa ar kaip ten..putojancios tokios tabl 4u.gif ir jokiu pasgiriu ant rytojaus
Atsakyti
Maisyk nemaises tu gerimu jei padauginsi vistiek tas pagyres jausi.Tik tiksliai zinau kai baliavoji uzsigerk gausei obuoliu sultim geriause naminem,taip maziau pasigersi kimsk kad butu kuo pilnesnis skrandis ir pagiriu arba nebus arba bus bet lengvesnes isbandyta 100 kartu jau .Snapsas ir obuoliai- sarmas ir rugstis sueda vienas kita biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
bandysiu tik pafilosofuoti surrender.gif nes jau daugiau nieko šiandien negaliu wacko.gif Na viskas, kas blogiausia, vienu metu... Po vakarykščio, po raudono vyno (kaip dabar perskaičiau, LAABAI nepatartina padaugint), pirmadienis, darbo vieta, nu ka bedaryt umn.gif Norisi bent ramiai numirt hihihi.gif Ir tai neišeina irnesakyk.gif Turi sėdėt keikt save ir aštuoniasdešimt ketvirtą kartą prisiekti "Daugiau TIKRAI niekada" notworthy.gif notworthy.gif Nu ir ką... Tik ramina, gal šian aš ne viena tokia hihihi.gif Sėkmės visiems...

P. s. Tikrai daugiau niekad. Nė lašo schmoll.gif
Atsakyti
pastebejau,kad po degtines nebuna bloga,labai blogai jauciuosi po miksu,raudono vyno
Atsakyti
QUOTE(String @ 2009 07 20, 11:25)

P. s. Tikrai daugiau niekad. Nė lašo  schmoll.gif

Iki kito karto TIKRAI NE!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
geriausia būtų pačio vakarėlio metu susigalvoti įvairių žaidimų, šokių ir pan, tada svečiai neturės laiko nusigerti 4u.gif aš pati šitą esu išbandžiusi tai geria bet ne tiek kiek gertų jei nieko neveiktumėm ax.gif
Atsakyti