Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

svarbiausia nemaisyti gerimu ir jei imanoma gerti nuo silpnesnio iki stipresnio bent jau man tai padeda kad rytas geras butu biggrin.gif
Atsakyti
labai padeda po vakarelio ir ryte atsikelus istirpinti stiklinej snypsciancio aspirino UPSA drinks_cheers.gif jokiu pagiriu ir galvos skausmo biggrin.gif
Atsakyti
man po gero vakarėlio nesinori vaistų gerti, brrr... Geriausiai atgaivina mandarinai, marinuoti agurkėliai ir negazuoti bei nesaldinti gėrimai. Ir dar gryno oro būtinai įsileidžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mandarinai! thumbup.gif ir vanduo su citrinos sultimis, na kažkas rūgštaus smile.gif
Atsakyti
Arbūzas thumbup.gif .Svarbiausia per daug negerti skysčių, net jei ir labai norisi, nes tada tai tikrai skrandis susisuks doh.gif . Bet kadangi arbūzų skanių būna tik vasarą tai dažniausiai savo vyriokui raugintų kopūstų sriubytės tokios skystos verdu. Jam labai tinka ir patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai padeda vitaminas C ir viskas kas rugstu. Taip pat mineralinis. Daug mineralinio ir daug miego. Bet jau kai pergeri, tai nieks nepadeda, gal tik palengvina. blush2.gif
Atsakyti
Man padėdavo toks putojantis gėrimėlis- vanduo,soda,citrinos rūgštis. Reikia visą puoduką išgerti, kol dar putoja smile.gif
Dar gerai padėdavo sultinys, arba kokia lengva,nedirginanti sriubytė.
O šiaip geriausia daryt, kaip aš- išvis negerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip visi receptai yra zinomi rolleyes.gif ,as dar pavartoju Essentiali nes isivaizduoju kaip su alkoholiu ir prie jo vartojamu maistu kenkiu kepenims, tai net baisu pasidaro tad pageriu sio vaisto kad atstatyti kepenu funkcija ax.gif ,o dabar arteja silti orai tai bus ir piknikai su saslykais ir alkoholis prie to pacio.
Atsakyti
Viskas, ką čia pripaistėt, daugiau mažiau kaip numirėliui taurės. Esu dyyydelis tų pagirių kolekcininkas. Ir jau su stažu. Va, paskutinįsyk, po praeito ketvirtadienio-pirmadienio kiaurapario gėrimo iki "žemės graibymo". Paipaliojau dvi dienas. Gyvas.

Tai va, pastebėjimai ir patarimai:

1. Gert tik be burbuliantų ir tik ne visokius ten "fizus-mixus-šmiksus", o ir nerūkyt;

2. Užsigert gausiai ir be burbuliantų;

3. Įkaušus nustokit ėst, ypač sunkiau virškinamus (tipa, miasytė, bulvytė, ir a lia visokius ilgėliau kramtomus šlamštus);

3. Prieš užmiegant, "bumtelkit" kokias dvi-tris stiklines tikros mineralkės, bet be burbulų;

4. Ryte, jeigu chrenova labai, 50 ml konjakėlio su apelsinų sunka (būtent, sunka, bet ne tetrapakiniais chemikalais);

5. Malda. Nuoširdi.

Jeigu visa šita nė kiek nepadės, reiškia - kasa ir kepenys jau streikuoja. Laiks pereit į abstinentų gretas.
Atsakyti
Rekomanduoju is savo patirties!! isbandyta buvo daug ir visko, visokiu liaudisku receptu. Pagirios pas mane siaubingos visada, kaip tuo metu man atrodo, kad jau tikrai tikrai siandien mirsiu, kad to isgyventi neimanoma. lotuliukas.gif ir viena vasara po rimto skrandzio uzdegimo ( su alkoholiu tai nebuvo susije) prie visu kitu vaistu, gydytojas israsde ir REHIDRON milteliu. Jie pardavinejami po maiseli, be recepto. Nebrangus. Ir lyg tarp kitko uzsimine, kad jie labai gerai ir nuo pagiriu.
Ir viena "mirties laukimo" diena as juos prisiminiau. Supyliau visa ta maisiuka i puodeli vandens, ir geriau pasilenkus virs kriaukles, nes jis geras brudas ir nuo jo as ziaugcioju. Bet reikia save nugalet ir isgert.
po valandos pamirsit, kad is viso siandien buvo pagirios. ir apetitas atsiranda, uzsimanai gerai pavalgyt ir garantuoju, pagiriu kaip nebuta.
Rehidronas susideda ir visokiu drusku ir panasiai. Kaip man paaskino, sumaisius su vandeniu tuos miltelius, gaunasi tas pats laseliniu skystis, su visom tom druskom, kuriu zmogus per pagirias netenka.
Esu jau isbandziusi dar su keliais zmonem, kurie netikejo mano pasakojimu, kad apskirtai kas nors gali padet nuo pagiriu rimtu. Visiem pasiteisino!!! Taip, kad vaistinelej visada turekit REHIDRON thumbup.gif
Atsakyti
o ka daryt kai sedi darbe apspangusiom akim, o reik eit pas direktoriu pasikalbeti? lotuliukas.gif saldus gerimas nepadejo, kefyras nepadejo, ledai nepadejo biggrin.gif bandau makaronus valgyt lotuliukas.gif ir skaiciuoju minutes iki darbo pabaigos biggrin.gif liko 6 val biggrin.gif
Atsakyti
oi kaip snd as pagirioju,slyksciausiakai tampo bet neprisiverti isikist pirsto i gerkle...brrrrr po vakaryksciu geru drinks_cheers.gif pasakiua snd kad daugiau nebegersiu, nors tai jau nepirmas kartas lotuliukas.gif slykstus jausmas, as kai isgeriu pora stopkeliu, tai ir uzsikabliuoju, negaliu sustoti, nors zinau,kad ryte bus blogai, bet tokia as esu...aisku taipbuna per metus tik keleta kartu,ir siandien yra ta baisioji ir sunkioji mano gyvenimo diena... schmoll.gif
Atsakyti