Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

SVARBIAUSIA:
Nemaišyti gėrimų.
Neužsigerinėti gazuotais gėrimais.
Užkąsti po kiekvienos taurelės.
Dar kartą - nemaišyti gėrimų, ypač visokių sidrų/šampanų/vynų su brendžiais, degtine ir kitais tauriaisiais gėrimais.

Keli patarimai:
Prieš pobūvį (na prieš keletą valandėlių) išgerti 50gr arba kavos su citrina. Arba suvalgyti kažką labai riebaus.

Iš ryto, kaip kažkas minėjo - grikių košė. Dar tinka kiaušinienė, daržovės, vaisiai.
Jokių būdu negalima jokių energetinių gėrimų - a vdrug širdis neatlaikys schmoll.gif dar tinka sultinys, įvairios sriubos, ypač kopūstų smile.gif tačiau negalima ryte valgyt sunkaus maisto - bulvių, mėsos ir pan.

Jei jau labai bloga, tada reikia darytis "šypučkę" ir išsiplauti sau skrandį.

Kitas dalykas dėl rūkymo.. Čia tai jau sunkesnė bėda. Galima bandyti pasiimti mažai cigarečių, tačiau juk visad atsiranda kažkas, kas pavaišina.
Tai va, yra kita išeitis - po kiekvienos cigaretės (arba bent jau po keletos) vitamino C tabletė.

Kolkas daugiau neprisimenu, jei prisiminsiu, reiks prirašyt.. biggrin.gif
Atsakyti
Man paciai geriausia daug salto vandens ir sunkus maistas biggrin.gif visada uzsinoriu raugintu kopustu, picos,kebabo biggrin.gif ir visada Irfen'o tablete isgeriu. O MB gydau ramuneliu arbata, irfeno tablete ir gliukoze 4u.gif vaistinej aiskino kad gliukoze gydytojai i vena lasina, o man patare paprasta,geriama sugirdyti smile.gif dvieju paru baliavojimo zymiu neliko per pora valandu smile.gif
Atsakyti
Veiksmingiausia-nepadauginti smile.gif
Atsakyti
Zinau viena buda,daugeliu atveju jis man padeda. Atsikeli ryte,kad ir kaip sunku nusigauni iki virtuves, i didele stikline pridedi leduku( nepilna stikline), ant virsaus 3-4 citrinos griezinelius,ir uzpilt verdanciu vandeniu. Ledukai staigiai istirpsta,o vanduo gaunasi toks keistas,bet labai malonaus siltumo/vesumo ir vat ta gauta vandenuka reikia neskubant isliurlint,jei reikia pakartot ax.gif Dalykas tai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pagirioms reikia suvalgyt citriną. Padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salkauske @ 2009 12 15, 04:28)
Veiksmingiausia-nepadauginti  smile.gif

gaila lotuliukas.gif nes cia tema tiems kas padaugina lotuliukas.gif ir buna nesveika lotuliukas.gif tiems kurie gria su saiku, nes tuo metu taip atrodo lotuliukas.gif

siaip yra vaistukai vaistinej nuo pagiriu, kaina ju kosmine kazkur apie 40 lt , gal 4 tabletytes, bet suvartoji viena ir sveikas kaip ridikas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Keletas valandų prieš vakarėlį - kelios kapsulės Alkastop (arba Antitox), vitamino C, vakarėlio metu stengtis gėrimų nemaišyti, o jei kitaip neišeina - tik stiprėjančia tvarka, o ne atvirkščiai. Užsigėrinėti dideliu kiekiu skysčių (negazuotų), nes viena pagirių priežastis - organizmo dehidratacija. Po vakarėlio - vėl Alkastop (arba Antitox) pora kapsulių ir 1,5 l butelis negazuoto mineralinio prie lovos. Iš ryto - karštas sultinys, bananas, C vitaminas, vis tas pats mineralinis ir nuo galvos skausmo - tabletė Saridon. Kai grįžta jėgos - šiltas-šaltas dušas smile.gif Na, man tai padeda thumbup.gif Gal ir dar ką nors išgelbės 4u.gif
P.S.Man visiškai nepadeda jokie rūgštūs gėrimai (kopūstų sunka, marinuotų agurkėlių skystimas ir pan.), nes skrandžio rūgštingumas ir taip būna padidėjęs...
Atsakyti
mano receptas - nemaišyt gėrimų, nebent pusė taurės šampano prie to ką geriu dar:)
Atsakyti
mano receptas biggrin.gif
nemaisyti
gurksnoti dauk mineralinio
neadauginti
biggrin.gif idealu taciau kartais vistik sunku apskaiciuoti tas ribas doh.gif
Atsakyti
Na aktuali tema.Man tai kai saiko nezinojau tai budavo ojej kaip bloga.Mano dar kepenis silpnokos.Sirgau Geltlige.Bet dabar tai jau ismokau vatroti alkogoli. biggrin.gif
1.Pries baliuka galima isgerti sauksta aliejaus ar suvalgiti kazko riebaus.Ir tabletite zolinio preparato CARSIL jis padeda kepenis issivalyti nuo alkogolio bei nuodu.
2.Galima isgerti anglies,ar vitamino C,ar kokio Alkostopo.
3.Per pati ikarsti baliaus seip is pradziu nemaisyti gerimu.Daug uzkandziauti,gerti rukstesniu gerimu.Valgiti Cirtusiniu vaisiu.Galima dar anglies isgerti.Daugiau judeti.Sokti.Ir buti ore.
4.Po baliaus: Mineralinis,ar Vanduo su cukrum ir citrina,ar tomatu sulciu,ar gliukozes ar daugiau saldainiu kokiu.Anglies,vel Carsilio ir aspirino.Buljonu.Citrusiniu sulciu.
DEL ANGLIES vartojimo:
Jas reikia gerti teisingai.10 kg zmogaus mazes = 1 tablete anglies.
Jai as averiu 75kg = 7 tabletes. mirksiukas.gif

Ir dar jai pykina GERIAUSIAI issivemti.Gerai jai pries tai dar nevartojot tableciu.Bet jai ir vartojot ir iskart isvymde tada vel reikia isgerti vaistu.

Jai vemet daznai tada jau butyna sustabdyti vemima CIRUKALu jis butent nuo vemimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurSan: 26 sausio 2010 - 08:16
veiksmingiausia - saikas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 01 27, 01:56)
veiksmingiausia - saikas  biggrin.gif  biggrin.gif

tai taip mirksiukas.gif o kas jei jo kartais nėra blush2.gif

mano receptai tokie:

*baliaus metu gerti daug vandens(tik negazuoto),patikrinta thumbup.gif
*nemaišyti gėrimų
*prieš miega(jei dar telpa)išgerti vandens
*ryte man geriausias vaistas,tai vištienos sultinys,kurį pasidarau iš kubelių.per 2 val. išgeriu kokį litrą jo,bet gerti būtinai šiltą,neatšalusįbiggrin.gif ir gerai "pramuša" lotuliukas.gif ir jokių vaistų ar kokių tais metadoxil'ių schmoll.gif
*jei neturiu sultinio,pasidarau PU-ERH arbatos,ji ir gerai veikia,jėgų priduoda mirksiukas.gif
*tik negerti kavos ir jei rūkot,nerūkyt.jei noras yra,kažką pavalgyt lengvai
*ir,jei yra galimybė,išeit į gryną orą prasieiti,ir kuo mažiau gulėt lovoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobretti: 30 sausio 2010 - 13:40