Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

QUOTE(Good_girl @ 2010 02 17, 19:52)
Po isgertuviu, pries einant miegot reikia prigert kiek imanoma daugiau skysciu (pvz mineralinio). Padeda ryte jaustis gerai.

Na tada jau ne mineralinis galvoje buna lotuliukas.gif Jau ir taip jautiesi pilnas skysciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 07 24, 13:35)
hihihi.gif Menkos tada pagirios kamuoja, jei D-light padeda  irnesakyk.gif

pas mane kaip tik labai baisios pagirios buna..ir vemimas ir galvos skausmas,bet dlight visada padeda smile.gif
Atsakyti
Dar girdetas receptas - dauuug vandens ir tablete aspirino pries einant miegoti po baliaus. pati nebandziau, bet receptas is farmacininko lupu
Atsakyti
Nznau...as tai tokiu laaabai jau pagiriu matyt dar neapturejau biggrin.gif nes iskenciu kazkaip ta dienele, mineralinis vanduo, kokie vaisiai, isgeriu paracetamolio ir laukiu kitos paros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2008 06 20, 08:27)
.....ir šaltibarščiai

Per 10 puslapių tik viena paminėjo 4u.gif Man jie ne tai kad paeda, bet tokioj būseno aš jų siaubingai noriu. Ir žinot ką? Ogi jau pora metų įsigudrinau prieš balių jų pasigaminti kad turėčiau rytui mirksiukas.gif Ir tik savos gamybos....

O šiaip....Tinka ir Upsarin, ir šampano norisi įkalti, galvos skausmai būna siaubingi tai ikalu vaistų dar jai nepradėjus skaudėti, kai pabundu paryčiais (o pabundu labai anksti), geriausia žinoma dar iš vakaro jeigu nepamiršti...

Dabar kai jau "suaugau", tai pagirios pasireiškia galvos skausmu baisiu, kuris kai kiek apmažėja trunka vistiek visą dieną, ir koordinacijos sutrikimu - galva svaigsta. O anksčiau tai labai jau su WC reikdavo draugauti.... doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2010 07 21, 08:55)
sveikutes

noriu jusu paklausti ar jums tai buvo. pries pora metu pagimdziau ir nuo nestumo ir po to alkoholio beveik nepernesu  schmoll.gif  nebuvau is tu, kurios geria litrais, bet tikrai normaliai jausdavausi, bet po gimdymo is vis, ir kelios vyno taures sukelia tokia galvos skausma ryte, kad norisi mirti  gun_bandana.gif stai ir vakar, su vyru sventem savo buvimo kartu metines, tai buvom iseje pavakarieniauti. pavalgeme, isgereme buteli vyno, vakarieniaujant viskas ok, galva lengvai apsinese, bet siandiena nuo ankstaus ryto negaliu pakelti galvos, issimaudziau po saltu dusu, isgeriau citramono, bet nieko nepraeina, tiesiog erzinantis galvos skausmas plesia i dvi dalis. pastaruoju metu is vis po truputi, po truputi stengiuosi atsisakyti alkoholio, nes gyventi galima ir be jo.

O gal įsitaisėte draugę "MIGRENĄ". Man taip buvo. Iš pradžių net nesupratau, kai po baliukų , nors ir nedaug išgerdavau "mirdavau". Paskui išsiaiškinau, kad tai migrena. Mažiau poilsio ir jei nors truputis alkoholio - man AMEN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aristokrate: 05 rugsėjo 2010 - 18:40
coca cola padeda visa bruda suvirskina greiciau su ja smile.gif
Atsakyti
Stipri arbata su citrina, 10-20 tableciu anglio ir gerti daugiau vandens - gydytojo patarimas Lietuvoje.

Kai buvau uzsienyje paskutini karta ir mane labai pikino po turtingo vakaro, kreipiausi pas gydytoja. Nepatikesit, bet pasiule gurksnuoti Coca-Cola smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sambuka.Buka: 12 rugsėjo 2010 - 00:42
ash kazkaip paskutiniu metu nepadauginu, bet siaip padeda grynas oras ir daug daug vandens, jei galva skauda tada dar nuo skausmo kazka isgeriu wink.gif
Atsakyti
veiksminga-saikingas alkoholio vartojimas...juk turi buti jauciamos ribos, as nekalbu apie tuos, kurie isgeria sampano taure ir jau pagyringas rytas buna...
Atsakyti
QUOTE(wasarele612 @ 2010 09 18, 21:57)
ash kazkaip paskutiniu metu nepadauginu, bet siaip padeda grynas oras ir daug daug vandens, jei galva skauda tada dar nuo skausmo kazka isgeriu wink.gif

Kai lyja ir sviezumas toks ah ah ah. Sutinku, kad padeda smile.gif
Atsakyti
as po gero vakarelio,butinai turiu isgerti minimum litra,o geriau 2 litrus pomidoru sulciu lotuliukas.gif ,arba konservuotu paciu pomidoru stiklainiuka sukapoti,poto savijauta iskarto pagereja bigsmile.gif
Atsakyti