Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

Labukas mirksiukas.gif Tema šio metu labai aktuali biggrin.gif Mano švenčių maratonas prasideda nuo gruodžio vidurio iki sausio 10 dienos doh.gif
Dabar tikrai tfiu tfiu tfiu išmokau gerti ir nejaustis laaabai prastai po baliuko. Mano patarimas: prieš baliuka išgerkit angliuku ( 1 tbl. 10 kg. jūsų svoriui ) ,gerai užsigerkit vandenuku. Butinai Mezimas ,prieš ,baliuko metu ir po. Jeigu jaučiat,kad tikrai padauginot,jaučiat šleikštulį nieko nelaukit o eikit į WC ir... ,maistas ir alkoholis nespės galutinai apsinuodyti organizma,aišku pirmas kiekis alkoholio bus pasisavintas,nieko jau nepadarysi rolleyes.gif Ryte gerai išgerti laaabai stiprios juodos arbatos su citrina ( pusė citrinos išspauskit į arbatą) . Gerkit daug vandens ir Mezimą,galima Verdiną išgerti,angliukus. Labai gerai išgerti MagnioDiosporalio. Aišku jeigu sumaišysit šampana su degtine,ir užsigersit alumi,soriukas nepadės nei Mezimas nei Verdinas. Geriu tik vienos rūšies alkoholinį gėrimą,galima pačioje pradžioje taure šampano,bet geriau visai nemaišyti ir viskas bus gerai biggrin.gif
Su artėjančiais Naujais metais 4u.gif
Atsakyti
sveiki, mano patarimas isbandyti nauja pasirodziusi preparata nuo pagiriu. skanus ir svarbiausia nereikia saujomis gerti angliuko ar kitu brangiu vaistu.
Pati isbandziau- tikrai veikia.
vadinasi Afterparty. pirkau lukoil degalineje. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2010 12 28, 03:01)
geriausia tai tikrai nemaisyti gerimu, ir kiek zinau geriau gert neuzsigeriant  smile.gif ir kita ryta esant pagiriom,stengtis negulet lovoje,o daugiau judet. nes as tai jau ne karta isbsndzius, kad ir jegu nebudavo , lipdavau lauk is lovos  smile.gif

Del neužsigėrimo klystate. Geriau yra užsigerti ir dar užkąsti ko nors riebaus. Vartojant alkoholį organizmas netenka skysčių ir vitamino C, taigi vartot kuo daugiau skysčių baliaus metu - gerai, tik negalima užsigerinėt gazuotais gėrimais. Geriausia užsigerinėt rūgštesnėm sultim.
Atsakyti
QUOTE(2x_mama @ 2009 12 28, 10:43)
Keletas valandų prieš vakarėlį - kelios kapsulės Alkastop (arba Antitox), vitamino C, vakarėlio metu stengtis gėrimų nemaišyti, o jei kitaip neišeina  - tik stiprėjančia tvarka, o ne atvirkščiai. Užsigėrinėti dideliu kiekiu skysčių (negazuotų), nes viena pagirių priežastis - organizmo dehidratacija. Po vakarėlio - vėl Alkastop (arba Antitox) pora kapsulių ir 1,5 l butelis negazuoto mineralinio prie lovos. Iš ryto - karštas sultinys, bananas, C vitaminas, vis tas pats mineralinis ir nuo galvos skausmo - tabletė Saridon. Kai grįžta jėgos - šiltas-šaltas dušas smile.gif Na, man tai padeda  thumbup.gif Gal ir dar ką nors išgelbės  4u.gif
P.S.Man visiškai nepadeda jokie rūgštūs gėrimai (kopūstų sunka, marinuotų agurkėlių skystimas ir pan.), nes skrandžio rūgštingumas ir taip būna padidėjęs...

thumbup.gif 100 kartų išbandyta!
Atsakyti
patikrinta: absoluciai nieko nemaisyti su sampanu smile.gif)
Atsakyti
Tobulas receptas: viso vakarėlio metu gerti šampaną (vyną). Nemaišant su kitais gėrimais. NEPAPILDANT pirmosios taurės mirksiukas.gif
Ryte nei galvos, nei kitų vietų garantuotai neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
atsisakyti sampano gerti tekila arba degtinele thumbup.gif ,as pries baliu isgeriu aspirino tablete ir po arba ryte vel tablete suskystina krauja greiciau valosi organizmas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau, man tai atrodo, kad geriausias būdas būtų išvis negerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 02 10, 14:15)
Nežinau, man tai atrodo, kad geriausias būdas būtų išvis negerti  g.gif

Nu va va as irgi ta pati pagalvojau smile.gif Bet ne visada taip iseina..
Atsakyti
Man ggeriausiai padeda daug daug uzkanciu vartojant alkoholi smile.gif
Atsakyti
Po baliaus pries einant miegoti isgerti bent pora stikliniu vandens 4u.gif
Ir siaip vartojant alkoholi, ypac vyna, patartina i tarpus gerti vandeni... Prisivalgius, o ypac riebiai, man stoja skrandis, o tada pagirios garantuotos...
Atsakyti
4u.gif norint,kad nebūtų pagirių geriausiai gerti baltą degtinę .Galiu jos išgert nemažai ir ryte nebūna šleikštu.Jei žinau ,kad bus dar daug sotaus valgio tai prieš balių išgeriu apie 4-5 tab.betacard tabl.(jos platinamos gnld platintojų)Jokiu būdu nedarau reklamos nes pati jų neplatinu tik vartoju.Man jos padeda.Kiekvienas mes turime matyt savo preparatą,kuris geriausiai veikai mūsų organizmą.Man taip pat rūgštūs produktai netinka.
Atsakyti