Įkraunama...
Įkraunama...

deja,bet nelinksmas pasakojimas...

baisu kai tai nutinka./.bet galvok kad tai buvo isbandymas dievo siustas,kad esi pasirengusi kitam vaikui.Sekmes jums.Linkiu kad turetumet kruva vaiku. 4u.gif
Atsakyti
Truksta zodziu...Plysta sirdis... Uzjauciam ir buciuojam... Laikykites ir nepraraskit vilties... Tikiu, kad kada nors tikrai glausi prie krutines savo mazyli... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif liudna...
uzuojauta. stiprybes jums ir gyvenimo negandu neuzgesinamos meiles wub.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu... Stebina toks gydytoju abejingumas... verysad.gif
Atsakyti
Iš visos visos..širdutės užjaučiu verysad.gif Bet neprarask vilties 4u.gif Tikėk 4u.gif
Atsakyti
Tai gydytojai tik box.gif bash.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif
Laikykis ir ziurek ateitin, turesi maziuliuku ir ne viena smile.gif
Atsakyti
Uzuojauta, taciau nepraraskite vilties! 4u.gif
Pas mus gimineje taip pat buvo skirtingi rezusai, taciau jie turi 3 vaikus, nors buvo komplikaciju, taciau viskas buvo ok.Stiprybes jums! smile.gif
Atsakyti
tokius gydytojus tai tik gun_bandana.gif labai jus užjaučiu, tačiau nepraraskit vilties ir jus mažas stebuklas vėl aplankys ok.gif
Atsakyti
siaubas, aš pakraupus kaip šitaip gydytojams sąžinė leidžia elgtis? blink.gif
Atsakyti
Suprantu (mano mažylis išėjo į dangų prieš gerą mėnesį) ir linkiu stiprybės. Beje, neigiamas rezusas (mano irgi neigiamas, vyro teigiamas) - ne kliūtis, tik svarbu išsitirti antikūnius ir 28 savaitę gydytojos rekomendacija profilaktiškai susileisti specialių vaistų. Taip kad vaikelių dar turėsite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 25 rugpjūčio 2006 - 22:38
tiesiog baisu.veterinarai su gyvūnais elgesi žmoniškiau,atsakingiau.Stiprybes jums abiems dievas yra..... :
Atsakyti
O jus neketinat gydytojos paduoti i teisma ar bent jau ant gydymo istaigos uzsiundyt audita?
Atsakyti