QUOTE(Puma84 @ 2010 12 27, 10:57)
Sveikutes

Kaune Ametistejoje siulo ultragarsu procedura "Ultralipo system", beveik susigundziau, nes per nestuma buvau bele kiek svorio prisiauginus, pilvas dabar suglebes, celiulitas lenda visur

Sportuoju gan daug, bet vistiek dar +8 kg like, tad nusprendziau kad reikia dar prie sporto kazko papildomo pasiieskot
Tai va, gal yra bandziusiu sia procedura? Kokie atsiliepimai? Kiek kartu ten reiketu kad pasiekti norima rezultata?
Aš šiuo metu šią procedūrą bandau, bet ne celiulitui, o vienai probleminei vietai, kurios joks sportas ar svorio metimas neveikia (visada negražiai ir neproporcingai atrodo). Tai visa šios procedūros esmė panaši į rieblų nusiurbimo, tik vyksta daug lėčiau. Galima vienu metu veikti maždaug dvieju saujų dydžio vietas. Tik viena procedūra per savaitę, max aštuonios savaitės. Be to, reikia kuo daugiau skysčių gerti, kad visos suirusios riebalų ląstelės pasišalintų. Kadangi jos turi pasišalint natūraliai, tai proceasas lėtas, bet rezultatai yra.
Aišku, veikia tik tada, kai tikies tik pagrąžinti tarkim vietas apie kelius ar pamažint jojiko kelnes.Užtat riebalų ląsteles sunaikins negrąžinamai. Realiai, kiek supratau be penkių kartų rezultatų nelabai matyt. Kas dėl celiulito, tai veikia dar geriau nei problemines vietas naikinant, bet vėlgi, tik labai ribotoj vietoj. Jeiceliulitas lokalizuotas, tada visai geras būdas, jei išplitęs po visur, geriau ką nors kitko bandyt...
Aš susigundžiau, nes probleminė vieta nuo paauglystės laikų nervino ir nors sportuoju penkiskart per savaitę gana intensyviai ir visur kitur riebaliukų mažai ir stangru, šioj vietoj niekas nesikeičia. Tai kaip ir neturiu ko prarast (išsskyrus pinigus

). Kol kas išbandžiau vieną procedūrą, tai nervino garsas ausyse, bet prirantama prie jo...