Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(bum @ 2010 05 17, 09:39)
Spėkit ką pusryčiams gėriau hihihi.gif Atspėjot - kmynų arbatą laugh.gif Dabar jau laukiu viešnių nail.gif:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tuoj keisim temos pavadinimą į "Kmynų arbatėlės klubas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lauksim tavo mmm bigsmile.gif thumbup.gif

O aš PAGALIAU baigiau tepliotis karsta.gif nes jau jau lyg ir baigiasi, tik nueini į WC ir vėl krešulys su valkatom doh.gif ir taip visą savaitgalį tongue.gif Šiandien jau švaruma thumbup.gif Stversiu MB ir smileysex.gif , gana čia to celibato hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 17, 10:07)
lotuliukas.gif  Tuoj keisim temos pavadinimą į "Kmynų arbatėlės klubas"  lotuliukas.gif Lauksim tavo mmm  bigsmile.gif  thumbup.gif

O aš PAGALIAU baigiau tepliotis  karsta.gif nes jau jau lyg ir baigiasi, tik nueini į WC ir vėl krešulys su valkatom  doh.gif ir taip visą savaitgalį  tongue.gif Šiandien jau švaruma  thumbup.gif Stversiu MB ir  smileysex.gif , gana čia to celibato  hihihi.gif  hihihi.gif

Jo, labai į temą pavadinimas thumbup.gif lotuliukas.gif

Jėga, skelbkit ND sezoną atidarytu bigsmile.gif thumbup.gif

Pasakysiu kąąą bigsmile.gif Buvau tulike ir radau clap.gif
Kaip seniai tokį mažą skaičiuką liniuotėj mačiau hihihi.gif
Bet durnelė telefoną ginės tai namie palikau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 17 gegužės 2010 - 09:42
QUOTE(bum @ 2010 05 17, 10:21)

VALIO clap.gif clap.gif Lauksim TAVO LP datos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 17, 10:21)

aš vistiek kaip priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 17, 11:08)
aš vistiek kaip priklauso  4u.gif

laugh.gif
Atsakyti
Laba dienele,
As va jau pridaviau tyrimams visus kraujukus, ir t,t. Tikiuosi rytoj bus atsakymai, nes juk ketvirtadieni man LP.... blink.gif Maniau, kad nebijosiu, bet jau dabar po biski darosi baisu, nervai ima, pasidariau jautri cray.gif Greiciau jau butu ketvirtadienio popiete , kai bus po visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indrearm @ 2010 05 17, 14:06)
Laba dienele,
As va jau pridaviau tyrimams visus kraujukus, ir t,t. Tikiuosi rytoj bus atsakymai, nes juk ketvirtadieni man LP.... blink.gif Maniau, kad nebijosiu, bet jau dabar po biski darosi baisu, nervai ima, pasidariau jautri  cray.gif  Greiciau jau butu ketvirtadienio popiete , kai bus po visko ax.gif

Tikrai nebijok... mirksiukas.gif visos zino kaip as bijojau ir kaip stresavau, o paskui kaip juokiausi is savo baimiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 05 17, 13:10)
Tikrai nebijok...  mirksiukas.gif visos zino kaip as bijojau ir kaip stresavau, o paskui kaip juokiausi is savo baimiu..  lotuliukas.gif

dabar iš kitų gali juoktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 05 17, 13:10)
Tikrai nebijok...  mirksiukas.gif visos zino kaip as bijojau ir kaip stresavau, o paskui kaip juokiausi is savo baimiu..  lotuliukas.gif

Zinau, kiskius, kad po visko kaip ir jus visos sakysiu, kad ten nieko baisaus, tai tik trys skylutes mirksiukas.gif Bet vis tiek neina but ramiai,,,,tuo labiau kad tai mano pirma narkoze, labiausiai jos ir bijau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrearm: 17 gegužės 2010 - 13:02
QUOTE(indrearm @ 2010 05 17, 14:01)
tuo labiau kad tai mano pirma narkoze, labiausiai jos ir bijau verysad.gif

na čia ir aš to bijojau, ir turbūt kol neatsibusi ir neatsigausi pilnai po narkozės, tai ta baimė ir nedings. Aš dabar nebebijočiau, nors kas žino, gal ir kitaip busčiau. laikykis
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 17, 15:12)
na čia ir aš to bijojau, ir turbūt kol neatsibusi ir neatsigausi pilnai po narkozės, tai ta baimė ir nedings. Aš dabar nebebijočiau, nors kas žino, gal ir kitaip busčiau. laikykis

as bijojau jos tik ik iatsigulimo ant operacines stalo, o tada baime kazkur dingo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 05 17, 14:20)
as bijojau jos tik ik iatsigulimo ant operacines stalo, o tada baime kazkur dingo.. blush2.gif

ją užmigdė biggrin.gif
Atsakyti