Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(...sara... @ 2010 05 17, 15:32)
.....

Sveikinu mamyte ie suneli clap.gif clap.gif clap.gif
Aukit diduciai, ramiu nakteliu ir saldaus pienelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 05 17, 15:32)
AČIŪ kolkas ir pati negaliu patikėti, kad mūsų kleckas guli jau lovytėje  ax.gif
...greitai jau ir Tu pasimatysi su leliuku  rolleyes.gif

Sveikinimai dideliausi 4u.gif Aukit sveiki ir gražūs wub.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų Sarai ir jos sūneliui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kūdikis - ir yra pats didžiausias stebuklas. 4u.gif

QUOTE(indrearm @ 2010 05 17, 16:59)
Na, tai as pirmesne LP apturesiu rolleyes.gif Idomu ar ka ras, ar nieko,,,nes siaip pas mane lyg ir viskas atrode iki siol normos ribose.  Tikiuosi kad kazka trupuciuka ras, del ko ir nepastojau tiek laiko  g.gif . Laukiu bet kartu ir labai bijau ax.gif
Neffertite, kur LP daraisi?

Aha, tikrai jau geriau rastų kokį kiaušintakį užakusį, tada tik atidalins sąaugas ir bus viskas - leliuką ir tu sūpuosi po metų. 4u.gif 4u.gif Man kai prieš pirmąjį vaikutį darė laparaskopiją - buvo endo I stadija (tai galima sakyti nieko, nes kiaušidėje buvo endo cista ir keli židinukai dar kažkur), ir svarbiausia, kad kiaušintakiai buvo nepratekami, atidalino tas sąaugas,, tai mane operavo liepos mėn, rugpjūtį liepė man dar ilsėtis, rugsėjį gyd atostogavo, rugsėjo pabaigoje pasitikrinau hormonus, buvo PRL padidėjęs, pradėjau gerti vaistus ir dar tą patį mėn pastojau. Taip kad manau mano problema - kiaušintakiai ir Prolaktinas. Beje, šį kartą irgi prolaktinas padidėjęs gerokai.
Beje, operuos mane KMUK. O tu? Kiek žada laikyti? Aš savo gyd paklausiau - sakė guldom pirmadienį, operacija antradienį, o namo penktadienį. blink.gif

QUOTE(bum @ 2010 05 17, 17:17)
Kaip faina jau po savaitės bigsmile.gif Aš tai labai laukiu LP, kažkaip visai nebijau bent jau kol kas hihihi.gif

Aš žinok pirmosios irgi nebijojau ir net laukiau, atbaliavojome vestuvėse draugų ir pirmadienį lėkiau į ligoninę. O šį kartą bijau, nes mane sukrėtė ta istorija, kaip mergina mirė po laparaskopijos ar jos metu, čia prieš kelis mėn. blush2.gif
O tai tave irgi tada panašiai operuos, jei jau tavosios atkeliavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2010 05 17, 18:52)
Beje, operuos mane KMUK. O tu? Kiek žada laikyti? Aš savo gyd paklausiau - sakė guldom pirmadienį, operacija antradienį, o namo penktadienį.  blink.gif

Mane KMUK operavo g.gif Gulde treciadieni, pjove ketvirtadieni, penktadieni - namo issiprasiau g.gif gal dar butu 1 diena palaike...
Bet jei tave visa savaite laikys - tai daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 17, 09:39)
Sveikos,

Jėgelė thumbup.gif

Spėkit ką pusryčiams gėriau hihihi.gif Atspėjot - kmynų arbatą laugh.gif Dabar jau laukiu viešnių nail.gif:

labutes mergytes!!!!na mano kmynu arbata kaip sakiau suveike....bet jau kaip dejo tai dejo tos nelemtosios kaip sakant "plauke laivelis per nemuneli"....o ir skausmas tai net melynavo akyse... blink.gif dar tokiu skausmingu seniai beturejau blink.gif ar visom kazi taip po LP? blink.gif siaubas doh.gif

Sveikinimai nuo manes sarai!!!! wub.gif 4u.gif

smagu tave vel matyti kiskiau!kaip su jegom?ar jau atsistate? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Norejau pasiteirauti tu, kuriom atidalino saaugas per operacija - man jau 2,5 men. po LP, taciau toj vietoj, kur atidalintos saaugos, pilvas pakiles ir maude praeito ciklo antroj pusej. Ar jums irgi panasiai?
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 17, 19:32)
dar tokiu skausmingu seniai beturejau blink.gif ar visom kazi taip po LP? blink.gif siaubas doh.gif

na mano pirmosios buvo l.lengvos, antros sunkios, trecios nesunkios, tik kad tepliojimas neisnyko po LP, nejaugi nepavyko tos bjaurybes endo pilnai panaikint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 05 17, 19:40)
Sveikutes  4u.gif

Norejau pasiteirauti tu, kuriom atidalino saaugas per operacija - man jau 2,5 men. po LP, taciau toj vietoj, kur atidalintos saaugos, pilvas pakiles ir maude praeito ciklo antroj pusej. Ar jums irgi panasiai?

sveikute na man LP metu salino endo zidinius ir atdalino saaugas, as tik menuo po LP bet pas mane pilvas kaip buves taip ir liko o del mmmmm tai tik daba pirmakart sergu tai melynavo akyse nuo skausmo bet kiek girdejau visom taip po LP buna...tikriausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 17, 19:54)
sveikute na man LP metu salino endo zidinius ir atdalino saaugas, as tik menuo po LP bet pas mane pilvas kaip buves taip ir liko o del mmmmm tai tik daba pirmakart sergu tai melynavo akyse nuo skausmo bet kiek girdejau visom taip po LP buna...tikriausiai g.gif

man irgi ir zidinius kelis pridegino, ir saaugas dalino. O kur tau saaugos buvo? Man tai kiauside "priaugus prie taukines" doh.gif buvo, kaip kad israse parasyta. Taip pasidare po anksciau turetos operacijos, ten jau ir pries tai buvo pakilimas, bet dabar po LP dar didesnis pakilimas papilves sone verysad.gif
o del mmm stiprumo, man pirmosios po LP kaip tik super lengvos buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 17 gegužės 2010 - 19:04
QUOTE(liepsnele @ 2010 05 17, 19:52)
Norejau pasiteirauti tu, kuriom atidalino saaugas per operacija - man jau 2,5 men. po LP, taciau toj vietoj, kur atidalintos saaugos, pilvas pakiles ir maude praeito ciklo antroj pusej.

man sakė gijimas trunka iki 4 mėnesių. čia dėl skausmelių. O dėl pilvo "pakilimo" tai jei turi omenyje pilvo išpūtimą, man gal porą, trejetą savaičiukių po LP buvau neišsibezdėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 17, 20:04)
man sakė gijimas trunka iki 4 mėnesių. čia dėl skausmelių. O dėl pilvo "pakilimo" tai jei turi omenyje pilvo išpūtimą, man gal porą, trejetą savaičiukių po LP buvau neišsibezdėjusi  lotuliukas.gif

ne, ne ta issiputima turiu omeny (jis man irgi kazkur per 3 sav. praejo), man yra konkretus pilvo pakilimas vienoj vietoj ties kiauside, kur atidalino saaugas ir jis ypac isryskeja antroj ciklo pusej. Na, dar kelis menesius gijimui turiu, jei gyja 4 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 05 17, 20:03)
man irgi ir zidinius kelis pridegino, ir saaugas dalino. O kur tau saaugos buvo? Man tai kiauside "priaugus prie taukines"  doh.gif buvo, kaip kad israse parasyta. Taip pasidare po anksciau turetos operacijos, ten jau ir pries tai buvo pakilimas, bet dabar po LP dar didesnis pakilimas papilves sone  verysad.gif
o del mmm stiprumo, man pirmosios po LP kaip tik super lengvos buvo  g.gif

na man saaugos buvo sulipinusios viena kiausintaki o kadangi endo pas mane voratinkline tai tas tinklas buvo uzgules kita kiausintaki...na man cia jau gal skaitosi 2 mmmm? g.gif nes po operacijos iskart po 2dienu susirgau tai gin sake kad cia pacios tikriausios mmmm g.gif

na o del pakilimo gal uzsirasyk pas gine pasikonsultuoti g.gif visgi idomu kas cia yra g.gif
na o del maudimo tai man kai oras keiciasi visus randu po operaciju skaudena blush2.gif gal ir tau del oro pokycio cia skaudeno g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 17 gegužės 2010 - 19:23
[quote=Neffertite_,2010 05 17, 18:52]

Aha, tikrai jau geriau rastų kokį kiaušintakį užakusį, tada tik atidalins sąaugas ir bus viskas - leliuką ir tu sūpuosi po metų. 4u.gif 4u.gif
Beje, operuos mane KMUK. O tu? Kiek žada laikyti? Aš savo gyd paklausiau - sakė guldom pirmadienį, operacija antradienį, o namo penktadienį. blink.gif

Oi, kaip noreciau kad tie tavo zodziai issipildytu assa.gif
Mane taip pat KMUK operuos. Tk as susitariau kad ketvirtadieni is pacio ryto atvyksiu, o ne is vakaro mirksiukas.gif ,,,,,manau, ramiau naktis praeis namie, nei ten,,,. O del laikymo, tai nieko nesake, matyt pagal situacija. O tave tai tikrai kad ilgokai palaikys.
Atsakyti