Prisidedu prie sveikinimų Sarai ir jos sūneliui.

Kūdikis - ir yra pats didžiausias stebuklas.
QUOTE(indrearm @ 2010 05 17, 16:59)
Na, tai as pirmesne LP apturesiu

Idomu ar ka ras, ar nieko,,,nes siaip pas mane lyg ir viskas atrode iki siol normos ribose. Tikiuosi kad kazka trupuciuka ras, del ko ir nepastojau tiek laiko

. Laukiu bet kartu ir labai bijau
Neffertite, kur LP daraisi?
Aha, tikrai jau geriau rastų kokį kiaušintakį užakusį, tada tik atidalins sąaugas ir bus viskas - leliuką ir tu sūpuosi po metų.

Man kai prieš pirmąjį vaikutį darė laparaskopiją - buvo endo I stadija (tai galima sakyti nieko, nes kiaušidėje buvo endo cista ir keli židinukai dar kažkur), ir svarbiausia, kad kiaušintakiai buvo nepratekami, atidalino tas sąaugas,, tai mane operavo liepos mėn, rugpjūtį liepė man dar ilsėtis, rugsėjį gyd atostogavo, rugsėjo pabaigoje pasitikrinau hormonus, buvo PRL padidėjęs, pradėjau gerti vaistus ir dar tą patį mėn pastojau. Taip kad manau mano problema - kiaušintakiai ir Prolaktinas. Beje, šį kartą irgi prolaktinas padidėjęs gerokai.
Beje, operuos mane KMUK. O tu? Kiek žada laikyti? Aš savo gyd paklausiau - sakė guldom pirmadienį, operacija antradienį, o namo penktadienį.
QUOTE(bum @ 2010 05 17, 17:17)
Kaip faina jau po savaitės

Aš tai labai laukiu LP, kažkaip visai nebijau bent jau kol kas
Aš žinok pirmosios irgi nebijojau ir net laukiau, atbaliavojome vestuvėse draugų ir pirmadienį lėkiau į ligoninę. O šį kartą bijau, nes mane sukrėtė ta istorija, kaip mergina mirė po laparaskopijos ar jos metu, čia prieš kelis mėn.
O tai tave irgi tada panašiai operuos, jei jau tavosios atkeliavo.