Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 06, 11:50)
na tai man db irgi antras ciklas eina po operacijos ir vidurys jau beveik ciklo ir taip skauda pilva kaip per mm g.gif nejau cia O tokia skausminga bus jau g.gif ir kelias dienas galiu O jausti..nesamone

Manau, kad nieko baisaus, aš ginės klausiau, ji sako, kad normalu, taip gali būti. Aš tai ant pilvo miegu, bet man pilvo skausmai dieną užeina, naktį, kol miegu nebūna.
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 06, 11:46)
o tai nejau nei vienai po operacijos neskaudejo pilvo ta prasme gimdos? g.gif  čia tik man vienai? gal kazkas negerai verysad.gif
Va šituo klausimu prajuokinai biggrin.gif juk tau šalino miomą.. o mioma būna įvairių rūšių. Jei tau ją šalino nuo gimdos sienelės, tai normalu, kad gali jausti paskaudėjimus. Juk viskas dabar turi sugyti. Mano mioma buvo ant kojelės, aš ir tai nemalonius skausmelius po operacijos jaučiau. Nepulk labai panikuoti. Tiesiog, jei neramiai jautiesi, nueik pas ginę - ji apžiūrės ir pakonsultuos tave. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 05 06, 11:07)
Va šituo klausimu prajuokinai  biggrin.gif juk tau šalino miomą.. o mioma būna įvairių rūšių. Jei tau ją šalino nuo gimdos sienelės, tai normalu, kad gali jausti paskaudėjimus. Juk viskas dabar turi sugyti. Mano mioma buvo ant kojelės, aš ir tai nemalonius skausmelius po operacijos jaučiau. Nepulk labai panikuoti. Tiesiog, jei neramiai jautiesi, nueik pas ginę - ji apžiūrės ir pakonsultuos tave.  4u.gif

tai juokis nes man nejuokinga,tai suprantu kad gyja ir pan..bet ne po men pradeda skaudeti kai išpjauna opradzia turetu buti baisiausia
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 06, 12:23)
tai juokis nes man nejuokinga,tai suprantu kad gyja ir pan..bet ne po men pradeda skaudeti kai išpjauna opradzia turetu buti baisiausia

ramiai.. ir po mėnesio skauda ir antrą mėnesį paskauda, jei tu to klausi.. 4u.gif Man buvo pasakyta, kad po savo operacijos visokius tempinus ir skaudėjimus galiu jausti kelis mėnesius. 4u.gif
O kodėl manai, kad skausmai turėtų atsirasti ne po mėnesio, o iš karto. Juk moteriškas ciklas vyksta visą mėnesį: kažkas auga, kažkas sprogsta, kažkas kažkur keliauja..
Dabar jau eina trečias mėnuo - kažkokių labai smarkių skausmų nebejaučiu, bet va pirmus 2 mėnesius vis paskaudendavo visur po truputį.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 06, 10:49)
Tai vis dar nesulauki ir tu  doh.gif
*****, gal ir man D reikia pagerti  g.gif

o tu ant durniaus nenori pasidaryti NT? bigsmile.gif
Beje, aciu uz namucius oro_buckis.gif
As po paskaitu, trumpa pertraukele ir lekiu i darba, kaip sakant po LP jau normalus ritmas prasidejo, nes i kelnias jau neilindau kai tiek ,,atostogu" turejau biggrin.gif
Vakar gine apziurejo ir ant samolioto ir echo padare, ir ka gi: man isskyros egwite, o follikulai abiejuose kiausidese tik 8 mm doh.gif Nustate - policistines! Israse klostilbegit nuo kt ciklo doh.gif As zinau, man tokios isskyros buna apie savaite, o po savaites bus man O. Bet gine issigando, kad vakar buvo 23 cd, o kiausides miega doh.gif Na, tai ka papriestaravo Vanagui doh.gif doh.gif doh.gif

Dabar begu nagrinetis ka tas klostibegitas ar kaip ten jis, ka jis daro ir nedaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 06 gegužės 2010 - 12:14
QUOTE(Linutas @ 2010 05 06, 13:09)
o tu ant durniaus nenori pasidaryti NT?  bigsmile.gif
Beje, aciu uz namucius

Pirmadienį dariausi mirksiukas.gif - I rolleyes.gif

Jau pasimokei bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Ice tea ačiū už naujus namučius 4u.gif
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 06, 11:46)
o tai nejau nei vienai po operacijos neskaudejo pilvo ta prasme gimdos? g.gif  čia tik man vienai? gal kazkas negerai

Ramiai tik. Skaudėjo. Ir pirmą ciklą skaudėjo ir antrą paskaudeno ir dabar paskaudena irnesakyk.gif
kaip bebūtų - tai operacija, tad nurimk ir sulauksi - praeis ties skausmai 4u.gif
Dabar begu nagrinetis ka tas klostibegitas ar kaip ten jis, ka jis daro ir nedaro

tai antiestrogenas, naudojamas skatinti O. Bet jei ji tau vyksta, ar yra tikslas jį skirti? g.gif
Juolab, kad nėra garantijos jog suveiks... Man asmeniškai - neveikė schmoll.gif
Atsakyti
o tu ant durniaus nenori pasidaryti NT?  bigsmile.gif
Beje, aciu uz namucius  oro_buckis.gif
As po paskaitu, trumpa pertraukele ir lekiu i darba, kaip sakant po LP jau normalus ritmas prasidejo, nes i kelnias jau neilindau kai tiek ,,atostogu" turejau  biggrin.gif
Vakar gine apziurejo ir ant samolioto ir echo padare, ir ka gi: man isskyros egwite, o follikulai abiejuose kiausidese tik 8 mm  doh.gif Nustate - policistines! Israse klostilbegit nuo kt ciklo  doh.gif As zinau, man tokios isskyros buna apie savaite, o po savaites bus man O. Bet gine issigando, kad vakar buvo 23 cd, o kiausides miega  doh.gif Na, tai ka papriestaravo Vanagui  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dabar begu nagrinetis ka tas klostibegitas ar kaip ten jis, ka jis daro ir nedaro  lotuliukas.gif

Aina sau, po laparo nekoks bajeris tokį dalyką sužinot doh.gif Būtų drilingą tuo pačiu padarę unsure.gif Gal čia vienkartinis tau atvejis, daugiau taip nebūna? g.gif
Clost'as stimuliuoja kiaušides - skatina folikulų augimą mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 06, 10:28)
g.gif  na buna visko bet manau kad apie ja daugiau gerų atsiliepimu nei blogu.
merginos o jums sake gines po operacijos kada pasirodyti pas jas? ir man miomas išoperavo aske sius jas tirti tai jei neskambino niekas tj geri atsakymai ar man pačiai reikia kazkur kazko ieskotis? va šitas neaisškumas ir smulkus nepaaiškinimas tolimesnių planu man ir nelabai patiko verysad.gif  tik pasake kad jei nepavyks pastoti pusmetį tj IUI reikės jei dar norėsim laukti iki metu galim laukti ir tik tada IUI bet jau po metu tikrai jos reikės. eina sau ... man taip ilva maudzia šitom dienom doh.gif

As operavausi KMUK parasiau email ir atsiunte, siaip gali pasiskambint bet turi but bent 10d praeje 4u.gif

Ice tea - vonios rekomenduociau vengti geriau dusas po operacijos del infekciju 4u.gif

Sveikos mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 06, 12:24)
Aina sau, po laparo nekoks bajeris tokį dalyką sužinot doh.gif Būtų drilingą tuo pačiu padarę unsure.gif Gal čia vienkartinis tau atvejis, daugiau taip nebūna? g.gif
Clost'as stimuliuoja kiaušides - skatina folikulų augimą mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
As tiek tai zinau, bet man reikia placiau, na su chemine formule, su cheminiu aprasymu, kaip i kokias lasteles veikia ir tt blush2.gif
Beje, mano organizmas miegantis, tai as visai naturaliai tai priimu, kad 23 cd dar ne O biggrin.gif Nes ciklas iiiilgas doh.gif O gal tiesiog sugavojo ir dabar anovuliacinis jis. Ginei nepatiko kad abiejuose kiasidese du folikulai po 8 mm - sako, isseks folikulai doh.gif
Na, ka lekiu dabar darban ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 06 gegužės 2010 - 13:20
QUOTE(dendule @ 2010 05 06, 14:10)
Ice tea - vonios rekomenduociau vengti geriau dusas po operacijos del infekciju 4u.gif

O tai kiek tada laiko po LP negalima vonios g.gif Aš jau 3 savaitės po operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti