Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikutes,
Apie prieziura skyluciu... tai as po 4 dienu nuplesiau pleistrus. o tas 4 dienas nelindau, nelupinejau, neslapinau.. Prausiausi iki puses ir nuo puses biggrin.gif Plesdama pleistrus vos nenualpau - akys uztema, galva susvaigo nuo baimes... nezinojau ka rasiu. o be to, ir kraujo ziauriai bijau. Jo nebuvo, bet vistiek baisu buvo kazkaip... patepiau spiritu (tuo, kuri pirkau kazkada is vaistines kai okolus gaudavau smile.gif ) ir uzklijavau dar mazu pleistriuku tik bamba. Taip pora dienu. Paskui nei tepiua, nei klijavau. Viskas graziai sugijo, nes nesimato kad kas daryta. Ir dar.. siulu jokiu man nereikejo isimdinet. Tipo tirpstantys buvo..
BT visa savaite po mm buvo 36,5-36,55, o siandien 36,7. Bet turbut cia dar O g.gif Nes pagal mane siand 10 CD..
Atsakyti
Nu ir aš pasisakysiu apie skylučių priežiūrą mirksiukas.gif Pleistriukus nuėmė sekančią dieną po LP ir po to ėjau į dušą thumbup.gif Ir nič nieko netepiau. Net kai siūlus išėmė nieko netepiau, tik pati sesutė patepliojo kažkokiu skystimuku mirksiukas.gif
Viskas sugijo be problemų mirksiukas.gif

Linutai, aukščiau nosytę wub.gif mirksiukas.gif Gal susibėgam kada GALŲ GALE mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 20, 20:01)
tiesa dar norejau paklausti nes kvesa nesumeciau kad gin reikia paklaust doh.gif ar kas zinot ar KMUK'e dar IUI? blush2.gif  ax.gif

Šiaip IUI skyrelyje pasitaikė viena mergaitė kuriai IUI darė klinikose B.Žil, bet kažkaip keistoki metodai pasirodė stimuliavimų ir pan, geriau eiti ten kur tuo specializuojasi.. Daugiau neteko girdėti, nors E.T. ir VK dirba, neteko girdėti kad ji darytų IUI ne VK..

Beje, man toks klausimas pasistojo biggrin.gif Ar yra KMUK telikas? laugh.gif Pamačiau kad euroviziją rodys kai tik paguldys, visai norėtųsi pažiūrėti tarp lakstymų į tuliką hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 21, 08:21)
Sveikos,

Šiaip IUI skyrelyje pasitaikė viena mergaitė kuriai IUI darė klinikose B.Žil, bet kažkaip keistoki metodai pasirodė stimuliavimų ir pan, geriau eiti ten kur tuo specializuojasi.. Daugiau neteko girdėti, nors E.T. ir VK dirba, neteko girdėti kad ji darytų IUI ne VK..

Beje, man toks klausimas pasistojo biggrin.gif Ar yra KMUK telikas? laugh.gif Pamačiau kad euroviziją rodys kai tik paguldys, visai norėtųsi pažiūrėti tarp lakstymų į tuliką hihihi.gif

bandau prisimint apie tv lyg ir nemaciau niekur kabancio g.gif nebent pas sesutes issiprasytum gal jos turi blush2.gif lotuliukas.gif arba man visai skleroze po narkozes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 21, 09:21)

bum, griebk kokį mažą jei turi pasiskolint, tai net ir WC tiesioginę transliaciją galėsi žiūrėt biggrin.gif O šiaip manau nebelikę jų net koridoriuose-nebent kaip dendulė sako pas sesutes blatą muši lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes assa.gif
As va katik gryzau is KMUK po LP. Naujienos superines- nieko nerado, isskyrus kelias mazas cistas, kurios tikrai itakos pastojimui neturi,,,zodziu viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif . Kaip ir daugumai liepe iki rudens pabandyt naturaliai pastot, o jei ne- tada IUI rekomenduoja ax.gif
O siaip KMUK patenkinta ir daktare ir sesutemis. As tai labai valgyt norejau po LP, turejau spintelej sviestine bulkute pasidejus, tai vos pakildama atsikeliau ja pasiimt, ir kad jus zinotumet kaip skaniai ja suvalgiau hihihi.gif. O siaip sake auga folikulas tad reiks bandyt kibt i ND smileysex.gif . Jau ir pas mane 3 skylutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 05 21, 08:40)
Sveikutes,
Apie prieziura skyluciu... tai as po 4 dienu nuplesiau pleistrus. o tas 4 dienas nelindau, nelupinejau, neslapinau..

aha, pas mane irgi tirpstantys siulai, o vakar bandziau pleistra nusiimti, tai rankos drebeti pradejo ir palikau as ji ten ir toliau kaboti doh.gif Fui kaip nemegstu i kazkokias zaizdeles ziureti doh.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 21, 08:54)
Nu ir aš pasisakysiu apie skylučių priežiūrą  mirksiukas.gif Pleistriukus nuėmė sekančią dieną po LP ir po to ėjau į dušą  thumbup.gif Ir nič nieko netepiau. Net kai siūlus išėmė nieko netepiau, tik pati sesutė patepliojo kažkokiu skystimuku  mirksiukas.gif
Viskas sugijo be problemų  mirksiukas.gif

O kaip greitai sugyja viskas?
Papildyta:
QUOTE(loorena @ 2010 05 21, 11:55)
Sveikutes assa.gif
As va katik gryzau is KMUK po LP. Naujienos superines-

Niu va kokios saunios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes

Pries metus dar nebuvo,bet buvo palatoj radija pakabinta ax.gif beje mane irgi operavo pernai per eurovizija blush2.gif tai per radija klausem transliacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 21, 09:21)

Bum, teliko KMUK kolidoriuje nemaciau bet pas sesutes tikrai yra, ir toks visai nemazas, o ir kampas pastatytas, tad ir prisest galima patogiai ax.gif ax.gif . Bent vakar tai dirbo thumbup.gif : sesutes, tikrai butu galima susitart su jomis del paziurejimo. Tad manau eurovizija matysi, nors jei cololyt ta vakara gersi- tai gal ir nelabai ji matysi, tavo draugas bus WC hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 05 21, 12:09)
O kaip greitai sugyja viskas?

Čia, žinok, labai individualiai kaip kam žaizdos gyja mirksiukas.gif Man šašas nuėjo gal po 2 sav. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(loorena @ 2010 05 21, 11:55)
As va katik gryzau is KMUK po LP. Naujienos superines- nieko nerado

thumbup.gif thumbup.gif Sveika sugrįžus clap.gif clap.gif
o tai kiek laiko jūs jau planuojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 21, 07:54)
Linutai, aukščiau nosytę  wub.gif  mirksiukas.gif Gal susibėgam kada GALŲ GALE  mirksiukas.gif

ax.gif Jau nooriu, praita savaite vos su Tino nesusibegau, bet koja pakiso oras doh.gif

Šiaip IUI skyrelyje pasitaikė viena mergaitė kuriai IUI darė klinikose B.Žil, bet kažkaip keistoki metodai pasirodė stimuliavimų ir pan, geriau eiti ten kur tuo specializuojasi..

aha, kazkaip keistokai tikrai, gal ten tiesiog spermos suleido, be jokio apdorojimo doh.gif O ir siaip man kartias taip gydytojai nesukelia pasitikejimo, nors tu ka g.gif

Ha, o vat Krikscioniskuose tai yra dyyydelis telikas!!! lotuliukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(loorena @ 2010 05 21, 10:55)
Sveikutes assa.gif
As va katik gryzau is KMUK po LP. Naujienos superines- nieko nerado, isskyrus kelias mazas cistas, kurios tikrai itakos pastojimui neturi,,,zodziu viskas gerai thumbup.gif  thumbup.gif . Kaip ir daugumai liepe iki rudens pabandyt naturaliai pastot, o jei ne- tada IUI rekomenduoja  ax.gif

Na, ka dabar tai jau i darbus, kaip ir turetu viskas pavykti ax.gif O kiek laiko planuojat? blush2.gif

Papildyta:
o, cia as ir uzdaiau klausima, bet ziu, kad Ice tea pirma parase lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 21, 13:25)
ax.gif Jau nooriu, praita savaite vos su Tino nesusibegau, bet koja pakiso oras  doh.gif

Nu tai vsio- tariam ir susibėgam mirksiukas.gif Tik kad orai suprastėja, bet galim kur nors ne lauke susibėgti mirksiukas.gif
Atsakyti