Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(vaidukis @ 2010 05 21, 16:21)
Sveikutes,

Priminkit ar jums minejo po LP kada jau galima pradeti lytinius santykius?

Atrodo paprastas dalykas, ale kazkaip vis atsiranda visokiu dvejoniu, nerimu ir t.t. Vis tik viduje buvo korekcijos darytos.

Aciu:)

cia tikrai individualu, priklausomai ka dare LP metu.
Nam taip pat leido vos ne sekancia diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 21, 20:34)
Nam taip pat leido vos ne sekancia diena  blush2.gif

Aciu, merginos! Na tikrai labai ivairiai rekomenduoja. Tikrai mtyt priklauso nuo to, ka ten nuveikia pilvuke. As dabar 3 diena po operacijos, bet jauciuosi tikrai neblogai. Ir pagal savijauta, tai namu darbai visai galimi blush2.gif

P.S. 4 men. laikotarpyje turejau 2 operacijas. Pirmoji turejo buti laparoskopija, bet teko daryti laparotomija (atvira pjuvi). O dabar jau tikrai pakako laparoskopijos, atidalino keleta saaugu. Tai tIk dabar supratau kiek rimta buvo pirmoji. Nes po sios, jau po 4 val. po operacijos pakankamai laisvai vaiksciojau ir savijauta nepalyginamai lengvesne. Jei ne narkozes liekamieji reiskiniai (peciu skausmai), tai sakyciau, kad visai ne operacija biggrin.gif
Taip kad, tos, kurioms dar tik laukia sitas malonumas, tikrai galiu sakyti - nera ko bijoti. Truputi bus nemalonu po jos, bet tik tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 21, 20:34)
Nam taip pat leido vos ne sekancia diena  blush2.gif

...man per LP nieko nerado tik drilingą padarė, bet nuo ND irgi liepė susilaikyti 2 sav. tipo, kad kokia infekcija neatsirastų ar kažkas pan... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 05 22, 12:29)
...man per LP nieko nerado tik drilingą padarė, bet nuo ND irgi liepė susilaikyti 2 sav. tipo, kad kokia infekcija neatsirastų ar kažkas pan...  blush2.gif

...sara... matau kad jau galiu tave sveikinti wub.gif

Pagaliau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 05 22, 11:29)
...man per LP nieko nerado tik drilingą padarė, bet nuo ND irgi liepė susilaikyti 2 sav. tipo, kad kokia infekcija neatsirastų ar kažkas pan...  blush2.gif

kaaaa?
kas cia cia do briedas? blink.gif
Tikeciau, kad del kiausidziu plysimo - gal gal, o del infekcijos tai tikrai ne, juk TEN tai nieko nedare g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 21, 09:21)
Sveikos,

Beje, man toks klausimas pasistojo biggrin.gif Ar yra KMUK telikas? laugh.gif Pamačiau kad euroviziją rodys kai tik paguldys, visai norėtųsi pažiūrėti tarp lakstymų į tuliką hihihi.gif

labutis!
na man LP dare beveik daugiau nei pries menesi tai tikrai teliko nebuvo visam skyriui!tik pas sesutes maciau toks dyyydelis telikas stovi..

QUOTE(vaidukis @ 2010 05 21, 17:21)
Sveikutes,

Priminkit ar jums minejo po LP kada jau galima pradeti lytinius santykius?

Atrodo paprastas dalykas, ale kazkaip vis atsiranda visokiu dvejoniu, nerimu ir t.t. Vis tik viduje buvo korekcijos darytos.

man irgi iskart leido... blush2.gif man buvo pasalinti ir prideginti endo zidiniai bei atidalintos saaugos.tai kazkaip idomiai cia tas rekomenduojamas susilaikymas...beto ziuriu UK visai kita tvarka g.gif visai atzvilgiais kaip kazkuri rase g.gif dar rezultatu laukt velnias zino kiek g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas žinot kur ten KMUK reikia eiti į tą ginekologinį? Ten kur moterų konsultacija po kaire priekyje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 23, 21:25)

man irgi iskart leido... blush2.gif man buvo pasalinti ir prideginti endo zidiniai bei atidalintos saaugos.tai kazkaip idomiai cia tas rekomenduojamas susilaikymas...beto ziuriu UK visai kita tvarka g.gif visai atzvilgiais kaip kazkuri rase g.gif dar rezultatu laukt velnias zino kiek g.gif  doh.gif

Sveikutes,
ir man is karto leido, tai mes pora dieneliu palaukem, nes juk tas pilvas dar skaudus buna, o tada jau ND atlikinejom blush2.gif O del rezultatu, tai man jau kita diena po operacijos isleisdama namo daktare atidave lapus su atsakymu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 05 24, 09:08)
Sveikos,
Gal kas žinot kur ten KMUK reikia eiti į tą ginekologinį? Ten kur moterų konsultacija po kaire priekyje? unsure.gif

Taip, Bum, ten ir eik,,,,pamatysi uzrasa ginekologinis akuserinis skyrius ar kazkaip panasiai rolleyes.gif, o ten iejus po kaire puse yra registratura, o po desine puse laiptais i apacai nuseisi i 017kab. ten priimamasis (bent jau man ten reikejo eit) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 24, 08:08)
Sveikos,

ten kur moteru konsultacija kairiau kur yra pastatas apacioje registratuta ir ten bus ir gydytoju kab kai iesi registratura kairėje o kabinetai desineje uz rubines
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 05 24, 09:14)
Taip, Bum, ten ir eik,,,,pamatysi uzrasa ginekologinis akuserinis skyrius ar kazkaip panasiai  rolleyes.gif, o ten iejus po kaire puse yra registratura, o po desine puse laiptais i apacai nuseisi i 017kab.  ten priimamasis (bent jau man ten reikejo eit)  mirksiukas.gif

Į šitą tai rytoj eisiu biggrin.gif Šiandie į dangų lipau gydytojos ieškot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 24, 10:15)
Į šitą tai rytoj eisiu biggrin.gif Šiandie į dangų lipau gydytojos ieškot hihihi.gif

dangui tik angelai, gydytojai pragare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 24, 11:24)
dangui tik angelai, gydytojai pragare  lotuliukas.gif

Nea, maniškė danguj sėdi nail.gif Į pragarą nusileidžia tik kai operuot reikia ir lankyt ligonius hihihi.gif
Atsakyti