Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

as niekaip neperprantu kam ten ant to lektuvo lipti ir kad ten nuoga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgute83 @ 2010 05 28, 16:37)
Nee, nu bet rimtai, jum tai juokas. O man tai jau dabar zandai raudonuoja vien nuo minties kad ten reiks issisketus nuogai gulet ir kad dar ir vyru gali but kurie kazka lipdys ant kuno. Siaubas doh.gif . Tikiuosi ten nurengia tik pacioj operacinej pries gulantis.

Galetu mane geriau pirmiau uzmigdyt tada kokius ilgus naktinius aukstyn pakelt biggrin.gif

Na, pas mane tai buvo moteriskas kolektyvas, kiek zinau mirksiukas.gif Tu neisivaizduoji kaip ten viskas greitai vyksta, tik atejai, atsiguliai ir gal dar kokia minutele ir tu jau sapnuose, ir pabundi jau po visko, suleidzia vaistuku nuo skausmo ir vyksti i palata ilsetis. Pamatysi, kaip po visko juoksies is tos dabartines baimes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 05 28, 16:57)

O tai kaip tau atrodo kaip atliks operacija jei tu busu apsimuturiavus hihihi.gif Bent jau manes niekas nuogos negulde, atsiguliau su tais naktinukais, juos pakele iki papuku ir viskas,,,,,taigi ir bamboj darys pjuvi, bei zemiau, ties kiausidemis 2 pjuviai, o ir putka reikalinga, bent kaip as supratau, tai per ja svirkscia toki skysti, ir ziuri ar kiausides pratekamos. Tai jei ne ant lektuvo- tokia operacija nelabai isivaizduojama
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 28, 16:56)
Gero savaitgalio  thumbup.gif  thumbup.gif

Gero savaitgaliuku ir tau Ice tea yahoo.gif
Atsakyti
Aš tai kai esu buvus pas ginių vyrą tai kažkaip nė negalvoj čia rausti ar kažką laugh.gif Daktarai gi, toks jų darbas biggrin.gif
O i savo lovą tai nepamenu kaip patekau - tikai ne pati lipau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 05 28, 15:57)

Oi prigąsdino jus čia lotuliukas.gif Nebijokit tas stalas tikrai ne toks kaip gin kabinete,kojų kelt nereikia.Papraščiausiai atsiguli šiek tiek prasižergus ant stalo,bet ten viskas taip greit vyksta,kad nespėsi kada stresuot. mirksiukas.gif
Ir nuoga nebūsi schmoll.gif geriau galvok apie siekiamą tikslą ir viskas bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 05 28, 15:43)
tai kelnaites ir kojines savo tureti reikia? g.gif

Kelnaičių nereikia jas paliksi palatoj,o kojines gali užsidėti bus šilčiau (aš tai dėjausi,nes man amžiais šalta)ant jų operacinėj duos užsidėti tokias medžiagines spec kojines,kurias išvežant iš operacinės nujama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgute83 @ 2010 05 28, 17:37)
Nee, nu bet rimtai, jum tai juokas. O man tai jau dabar zandai raudonuoja vien nuo minties kad ten reiks issisketus nuogai gulet ir kad dar ir vyru gali but kurie kazka lipdys ant kuno. Siaubas doh.gif . Tikiuosi ten nurengia tik pacioj operacinej pries gulantis.

Galetu mane geriau pirmiau uzmigdyt tada kokius ilgus naktinius aukstyn pakelt biggrin.gif

o Panevezyje dar ir labai fainas vaikinukas anestiozologas.. thumbup.gif lotuliukas.gif pajuokino jis mane dar ant operacinio stalo.. thumbup.gif
Atsakyti
Nu jo pasakojimai biggrin.gif As tai labai dziaugiuosi, kad mane uzmigde su visais naktinukais, siltomis kojinemis ir apkloteliu uzklota ir plius net ne operacineje tongue.gif Kaip uzmigde, taip ir prabudau, net nezinau ant kokio stalo voliojausi, plika ar ne plika, zodziu visas mano orumas isaugotas buvo lotuliukas.gif
Beje, pagaliau gavau laiska, kad mano susitikimas su gydytoju liepos 1 d. doh.gif Zodziu po LP bus praejusios 7 savaites ir pagaliau as suzinosiu ka man dare ir ar rado ka nors doh.gif
Atsakyti
tiek ilgai reikia atsakymo laukti?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 05 28, 22:51)
tiek ilgai reikia atsakymo laukti?? blink.gif

UK tokia tvarka, todėl džiaugiamės kai LT po poros valandų jau ateina gydytojai pakalbėti blush2.gif
Atsakyti
Ojojo doh.gif prisiskaiciau cia jusu plepaliuku apie gulejimo ant to stalo apie marskineliu pakelima, visa nuoguma ir pan. tai net nebelaukiu tos operacijos lotuliukas.gif O jei dar vyriskis koks ateitu tai man nei narkozes nebereikes, pati atsijungsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 05 29, 11:29)
Ojojo  doh.gif  prisiskaiciau cia jusu plepaliuku apie gulejimo ant to stalo apie marskineliu pakelima, visa nuoguma ir pan. tai net nebelaukiu tos operacijos  lotuliukas.gif  O jei dar vyriskis koks ateitu tai man nei narkozes nebereikes, pati atsijungsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ir prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 29, 10:39)
UK tokia tvarka, todėl džiaugiamės kai LT po poros valandų jau ateina gydytojai pakalbėti  blush2.gif

Taigi, buozes jus biggrin.gif Siaip kitur UK irgi greiciau pasako, bet cia turbut ir nuo ligonines sistemos priklauso. Va man kazkokie tormozai pakliuvo biggrin.gif
Atsakyti
geriau kmynus, ale vidurius tik susuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 05 29, 20:19)
geriau kmynus, ale vidurius tik susuko blink.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti