Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(liepsnele @ 2010 05 31, 13:48)
Mergaites, o kam tepliojo iki LP, ar nebeteplioja po jos? Man tai seekmingai teplioja, dar net anksciau ima, pvz., sikart nuo 18 c.d.  doh.gif  Jauciu nieko gero, visgi teks anksciau kulniuot i rimtas proceduras, jokio stebuklo LP man nepadare...

Man prieš mmm irgi tepliojo verysad.gif Nors turiu vilties, kad dabar nebeteplios mirksiukas.gif Aišku, tikiuosi IŠ VISO nesulaukti mmm artimiausius metus hihihi.gif
Atsakyti
Bum, ar išemei siūlus? Man prie bambos skaudėjo, kai traukė, nes sukrešėjo daug kraujo, o kad galima šlapinti pjuviukus man niekas nesakė. Tai ir nešlapinau. Tai teko kumštukus sugniaužus pakentėti. blush2.gif Sekantis žingsnis - stimuliacijos. Laukiu mmm ir su 5 c.d. pradėsiu gerti clostelbigita, tik blogybė ta, kad važiuosiu atgal į Norvegiją ir manęs neprižiūrės su echo ir tikiuosi, kad O pati įvyks, be sprogdukų stimuliuosiuos. Taip gyd leido du mėnesius bandyt, jei nepavyks, teks visai šeimai grįžti į LT ir stimuliuotis prižiūrint gyd. Jaučiu tai neįmnaoma artimiausiu metu, nes MB dirba, neišleis jo niekas mėnesiui į LT.

Bum, o kokie tavo sekantys žingsneliai?
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 05 31, 10:35)
deja sulaukiau savo mm po LP (drilingas)..  verysad.gif o taip norejosi nebesulaukt..  unsure.gif
taigi vientelis pliusas, kad po LP ciklas praktiskai idealus buvo..  bigsmile.gif

4u.gif

QUOTE(Neffertite_ @ 2010 05 31, 16:55)
Bum, ar išemei siūlus? Man prie bambos skaudėjo, kai traukė, nes sukrešėjo daug kraujo, o kad galima šlapinti pjuviukus man niekas nesakė. Tai ir nešlapinau. Tai teko kumštukus sugniaužus pakentėti.  blush2.gif Sekantis žingsnis - stimuliacijos. Laukiu mmm ir su 5 c.d. pradėsiu gerti clostelbigita, tik blogybė ta, kad važiuosiu atgal į Norvegiją ir manęs neprižiūrės su echo ir tikiuosi, kad O pati įvyks, be sprogdukų stimuliuosiuos. Taip gyd leido du mėnesius bandyt, jei nepavyks, teks visai šeimai grįžti į LT ir stimuliuotis prižiūrint gyd. Jaučiu tai neįmnaoma artimiausiu metu, nes MB dirba, neišleis jo niekas mėnesiui į LT.

Jo, kaip tik šiandie ir traukė biggrin.gif Man tai tik biškį paskaudėjo kai įpjovinėjo tuos siūlus, kai bambą krapštė tai taip neskaudėjo biggrin.gif Sakė ryt vakare po dušu nusiprausti ir gerai bambą išsivalyti su ausų krapštuku biggrin.gif Liko ten siūliukas vienas į šašiuką įaugęs ax.gif
Galiu pasidžiaugti kad šįryt pirmą kart pavyko ant pilvo pamiegoti mano didelei palaimai biggrin.gif Dabar kai pakrapštė vėl nebėjo, bet tikiu kad greitai galėsiu vėl normaliai miegoti hihihi.gif
Sekantis žingsnis tai sulaukti mmm šio ciklo, per tą laiką tikiuosi kad spėsim ir paatostogauti biggrin.gif O tada jau skuosiu pas ginę - gal dar IUI bandysim, nzn rolleyes.gif
O TB gal nereikia mėnesiui važiuot į LT? Gal jam pakaktų porai savaičių - tiek gi galima nuplanuoti ovuliacijos laiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2010 05 31, 15:55)
Bum, ar išemei siūlus? Man prie bambos skaudėjo, kai traukė, nes sukrešėjo daug kraujo, o kad galima šlapinti pjuviukus man niekas nesakė. Tai ir nešlapinau. Tai teko kumštukus sugniaužus pakentėti.  blush2.gif Sekantis žingsnis - stimuliacijos. Laukiu mmm ir su 5 c.d. pradėsiu gerti clostelbigita, tik blogybė ta, kad važiuosiu atgal į Norvegiją ir manęs neprižiūrės su echo ir tikiuosi, kad O pati įvyks, be sprogdukų stimuliuosiuos. Taip gyd leido du mėnesius bandyt, jei nepavyks, teks visai šeimai grįžti į LT ir stimuliuotis prižiūrint gyd. Jaučiu tai neįmnaoma artimiausiu metu, nes MB dirba, neišleis jo niekas mėnesiui į LT.

o kas cia per stimuliacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 31, 17:13)

O tau čia po LP vis dar teplioja blink.gif g.gif
Atsakyti
Po kiek laiko geriant dupaspan turi atsirasti men?
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 06 01, 10:21)
Po kiek laiko geriant dupaspan turi atsirasti men?

Turėjot omeny Duphaston g.gif Jei jį, tai per 1-5 dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 01, 11:39)
Turėjot omeny Duphaston  g.gif  Jei jį, tai per 1-5 dienas  mirksiukas.gif

as geriau 5 d. po 2 tab, o mm atejo tik po 11 dienu nustojus jas gerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 06 01, 10:45)
as geriau 5 d. po 2 tab, o mm atejo tik po 11 dienu nustojus jas gerti  doh.gif

Nu va bigsmile.gif
Aš gėriau 10 dienų po 1 tablietką ir gerdavau PO O. Tai man mmm atsivilkdavo per 1-3 dienas mirksiukas.gif
Čia labai individualu mirksiukas.gif
Atsakyti
O as tai nesu dar niekad nei dariusi tuos hormonu tyrimus, nei gerusi kokias tabletes apie kurias cia kalbat. Uztai ir tyliu, nes nieko nenumanau blush2.gif . Dabar tik nekantriai laukiu tos LP, tada bus matyt kas ten su manim dedasi. Jau net ir baime beveik isgaravo, kad tik greiciau, o dar beveik pora savaiciu.
Atsakyti
Sveikutes, Kiskiau o tau po LP buvo paskirta dufastono ar anksciau reikėdavo dėl kazko jas gerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgute83 @ 2010 06 01, 14:22)
O as tai nesu dar niekad nei dariusi tuos hormonu tyrimus, nei gerusi kokias tabletes apie kurias cia kalbat. Uztai ir tyliu, nes nieko nenumanau  blush2.gif . Dabar tik nekantriai laukiu tos LP, tada bus matyt kas ten su manim dedasi. Jau net ir baime beveik isgaravo, kad tik greiciau, o dar beveik pora savaiciu.

o tai tau be hormonu tyrimu is karto LP skyre? as maju, kad pirmaistiria hormonus jei nepavyksta pastoti, ir tik tada pjausto.. g.gif

QUOTE(zalia zylute @ 2010 06 01, 14:27)
Sveikutes, Kiskiau o tau po LP buvo paskirta dufastono ar anksciau reikėdavo dėl kazko jas gerti? g.gif

ne ne... as cia pries LP juos geriau, kai mm 60 dienu nesirode ir tik vien akrta teko jas gerti.. doh.gif tikiuosi daugiau ir neteks.. nes vat dabar pacios mm parsivilko dienos tikslumu.. bigsmile.gif tik kad baigiu paskest.. blush2.gif
Atsakyti