QUOTE(kiskius @ 2010 05 31, 10:35)
deja sulaukiau savo mm po LP (drilingas)..

o taip norejosi nebesulaukt..
taigi vientelis pliusas, kad po LP ciklas praktiskai idealus buvo..
QUOTE(Neffertite_ @ 2010 05 31, 16:55)
Bum, ar išemei siūlus? Man prie bambos skaudėjo, kai traukė, nes sukrešėjo daug kraujo, o kad galima šlapinti pjuviukus man niekas nesakė. Tai ir nešlapinau. Tai teko kumštukus sugniaužus pakentėti.

Sekantis žingsnis - stimuliacijos. Laukiu mmm ir su 5 c.d. pradėsiu gerti clostelbigita, tik blogybė ta, kad važiuosiu atgal į Norvegiją ir manęs neprižiūrės su echo ir tikiuosi, kad O pati įvyks, be sprogdukų stimuliuosiuos. Taip gyd leido du mėnesius bandyt, jei nepavyks, teks visai šeimai grįžti į LT ir stimuliuotis prižiūrint gyd. Jaučiu tai neįmnaoma artimiausiu metu, nes MB dirba, neišleis jo niekas mėnesiui į LT.
Bum, o kokie tavo sekantys žingsneliai?
Jo, kaip tik šiandie ir traukė

Man tai tik biškį paskaudėjo kai įpjovinėjo tuos siūlus, kai bambą krapštė tai taip neskaudėjo

Sakė ryt vakare po dušu nusiprausti ir gerai bambą išsivalyti su ausų krapštuku

Liko ten siūliukas vienas į šašiuką įaugęs
Galiu pasidžiaugti kad šįryt pirmą kart pavyko ant pilvo pamiegoti mano didelei palaimai

Dabar kai pakrapštė vėl nebėjo, bet tikiu kad greitai galėsiu vėl normaliai miegoti

Sekantis žingsnis tai sulaukti mmm šio ciklo, per tą laiką tikiuosi kad spėsim ir paatostogauti

O tada jau skuosiu pas ginę - gal dar IUI bandysim, nzn
O TB gal nereikia mėnesiui važiuot į LT? Gal jam pakaktų porai savaičių - tiek gi galima nuplanuoti ovuliacijos laiką