QUOTE(Ice tea @ 2010 06 01, 09:29)
Jo, kaip suprantu kontrastas vis dar eina. Nu čia tokios kakavinės daugiau išskyros paskutiniu metu. Po GN irgi ilgokai tas kontrastas išeidinėjo, matyt reikia laiko iš visų užkampių išlįsti

QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 06 01, 10:21)
Po kiek laiko geriant dupaspan turi atsirasti men?
Kiek žinau reikia 10 dienų gert ir tada po kokių 3-4 dienų turi parsibelsti

QUOTE(svete @ 2010 06 01, 14:15)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu. Uzeidavau tik paskaitinet. Manes laukia laparo rytoj, cia UK, ziuresim.... Semiuosi is jusu optimizmo ir bandau nusitekti, kad tai visai nebaisu
Ant desines kiausides cista, bandymu stazas 3 metai

Tikrai nebaisu, svarbiausia nusteikti teigiamai

Prisiminiau kaip nakčiai prieš LP seselė siūlė vaistų išgerti, tai nesupratau jos ir sakiau kad nereik jokių vaistų, buvau pavargus po žarnyno valymo ir taip lengvai užmigau

QUOTE(Virgute83 @ 2010 06 01, 14:45)
O tai jei pamatys kad kazkas blogai tai as tikiuosi kad ir sutvarkys?? Ar gali buti kad tik paziures ir viskas?
Nors minejo kad su ta operacija pamatys praeinamuma.

Kur tik įmanoma sutvarkys. Man sakė jei būna nepratekamumas ir užakę per kiaušintakio ilgį tada negali pataisyt, bet jei prie kaklelio tik - pataiso. Ir endo kur gali uždegina, o va pvz man ant šlapimo pūslės nedegino.. Na daktarai geriau žino kur ką galima, reikia pasikliauti

QUOTE(zalia zylute @ 2010 06 01, 15:02)
pas mane lygiai tokia pat situacija buvo ir yra
o koki ateities planai dabar?mums rudenį IUI bet znau kad nebus pinigų tam nes MB nemato IUI reikalo
.taip kad ramiai sau gyvenu ir tiek zinau kad nebus
nei IUI ir visai kazko ramiai jauciuosi matyt kad reikia psichologų pagalbos jau 

O pas TB gal normospermija kad IUI reikalo nemato?