Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikos,
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 01, 09:29)
O tau čia po LP vis dar teplioja  blink.gif  g.gif

Jo, kaip suprantu kontrastas vis dar eina. Nu čia tokios kakavinės daugiau išskyros paskutiniu metu. Po GN irgi ilgokai tas kontrastas išeidinėjo, matyt reikia laiko iš visų užkampių išlįsti biggrin.gif

QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 06 01, 10:21)
Po kiek laiko geriant dupaspan turi atsirasti men?

Kiek žinau reikia 10 dienų gert ir tada po kokių 3-4 dienų turi parsibelsti g.gif

QUOTE(svete @ 2010 06 01, 14:15)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu. Uzeidavau tik paskaitinet. Manes laukia laparo rytoj, cia UK, ziuresim.... Semiuosi is jusu optimizmo ir bandau nusitekti, kad tai visai nebaisu  verysad.gif Ant desines kiausides cista, bandymu stazas 3 metai

Tikrai nebaisu, svarbiausia nusteikti teigiamai biggrin.gif
Prisiminiau kaip nakčiai prieš LP seselė siūlė vaistų išgerti, tai nesupratau jos ir sakiau kad nereik jokių vaistų, buvau pavargus po žarnyno valymo ir taip lengvai užmigau hihihi.gif Jei ne karkalė kaimynė būčiau kaip kūdikis iki ryto be perstojo išmiegojus hihihi.gif O po LP seselė vėl vaistus siūlė - nuo skausmo šįkart biggrin.gif Kas kelios valandos vis paklausdavo ar nereikia, tai vėl nesuprasdavau - gi kol nejudi ir neskauda, tai kam juos gerti biggrin.gif

QUOTE(Virgute83 @ 2010 06 01, 14:45)
O tai jei pamatys kad kazkas blogai tai as tikiuosi kad ir sutvarkys?? Ar gali buti kad tik paziures ir viskas?  unsure.gif  Nors minejo kad su ta operacija pamatys praeinamuma.

Kur tik įmanoma sutvarkys. Man sakė jei būna nepratekamumas ir užakę per kiaušintakio ilgį tada negali pataisyt, bet jei prie kaklelio tik - pataiso. Ir endo kur gali uždegina, o va pvz man ant šlapimo pūslės nedegino.. Na daktarai geriau žino kur ką galima, reikia pasikliauti biggrin.gif

QUOTE(zalia zylute @ 2010 06 01, 15:02)
pas mane lygiai tokia pat situacija buvo ir yra friends.gif o koki ateities planai dabar?mums rudenį IUI bet znau kad nebus pinigų tam  nes MB nemato IUI reikalo blink.gif  doh.gif .taip kad ramiai sau gyvenu ir tiek zinau kad nebus  nestuke.gif  nei IUI ir visai kazko ramiai jauciuosi matyt kad reikia psichologų pagalbos jau biggrin.gif

O pas TB gal normospermija kad IUI reikalo nemato?
Atsakyti
taip pas ji kaip ir gerai tik agliutinacija buvo rasta kuri pasak gines nieko tokio g.gif
Atsakyti
Man buvo paskyre dupaspana 7 dienas gerti, vakar subaigiau jas g.gif kazi ka darysim jei nneatsiras memes...

o pas mane seimoje kalta as verysad.gif sutriko visi hormonai..turbut net ir neverta bbutu tirtis mv verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 06 01, 15:27)
Man buvo paskyre dupaspana 7 dienas gerti, vakar subaigiau jas g.gif kazi ka darysim jei nneatsiras memes...

Kmynų čefyrą gersi mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:

Tiesa, jau senai norėjau paklausti- ar kuriai nors po LP buvo vaginalinė disbakteriozė užėjusi g.gif Aš jau išsigydžiau, bet galvoju gal čia nuo "išsivalymo"- kai išsivalė tai VISKAS doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 birželio 2010 - 14:31
QUOTE(bum @ 2010 06 01, 12:19)
Prisiminiau kaip nakčiai prieš LP seselė siūlė vaistų išgerti, tai nesupratau jos ir sakiau kad nereik jokių vaistų, buvau pavargus po žarnyno valymo ir taip lengvai užmigau hihihi.gif

Cia UK nereikia nieko gerti, tik nevalgti ir negerti 7-12 val iki operacijos. Tai taip ir padarysiu. Reikia ligoninej but 7.30 ryte, tai siandien po 6 nevalgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 01, 16:31)
Kmynų čefyrą gersi  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Tiesa, jau senai norėjau paklausti- ar kuriai nors po LP buvo vaginalinė disbakteriozė užėjusi  g.gif Aš jau išsigydžiau, bet galvoju gal čia nuo "išsivalymo"- kai išsivalė tai VISKAS  doh.gif  lotuliukas.gif

man kazkas panasaus i pienlige buvo, tai nzn ar cia ta bakterioze ar pienlinge buvo,.. ir ar nuo LP ar siaip. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 06 01, 15:38)
man kazkas panasaus i pienlige buvo, tai nzn ar cia ta bakterioze ar pienlinge buvo,.. ir  ar nuo LP ar siaip.  lotuliukas.gif

Aaaa , nu tada karsta.gif matyt TAI turėjo reikšmės, nes aš jau įšikau- sakau gal nuo kokio WC užsikrėčiau, nors visada pasitiesiu šikamo popieriaus doh.gif
Atsakyti
man tai kaip ir nieko nebuvo po LP

Ice Tea kada NT planuoji?matau kad graziai labai NT atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalia zylute: 01 birželio 2010 - 14:41
QUOTE(zalia zylute @ 2010 06 01, 15:40)
man tai kaip ir nieko nebuvo po LP

Matyt buvai užsikaupus gerųjų bakteriukų mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Matyt, tiesiog pasilpo organizmas ir KALĖ per silpniausią vietą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zalia zylute @ 2010 06 01, 15:40)
Ice Tea kada NT planuoji?matau kad graziai labai NT atrodo wub.gif  thumbup.gif

Galvoju apie rytojų, bet doh.gif jau TIEK esu mačiusi NT su I, kad nesinori dar vieno išvysti ax.gif Tiesiog, gal palauksiu savaitgalio- nes šeštadienį kaip ir mmm turėtų pareiti, tai bus matyt ax.gif
O BT pas mane VISI gražūs būna iki antros mmm dienos doh.gif
Atsakyti
ale kaip neįdomu kai taip apgaudinėja BT ilgai.. doh.gif na tai lauksim zinių savaitgalį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 01, 16:44)
O BT pas mane VISI gražūs būna iki antros mmm dienos  doh.gif

QUOTE(zalia zylute @ 2010 06 01, 16:46)
ale kaip neįdomu kai taip apgaudinėja BT ilgai.. doh.gif 

che che... mane BT apgaudineja iki 15 DPO.. blink.gif tai is vis neidomu.. doh.gif be 16 DPO net neverta NT gadint.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia zylute @ 2010 06 01, 15:46)
ale kaip neįdomu kai taip apgaudinėja BT ilgai.. doh.gif  na tai lauksim zinių savaitgalį bigsmile.gif

PATIKĖK doh.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Užsvaigsti GERAI- jau ir pykint pradeda ir jauti implantacijas ir pan lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ima ir mmm atsivelka doh.gif O tada DAR nesitiki ir vis tiek galvoji, kad GALBŪT dar ne viskas prarasta lotuliukas.gif - gal aš ta, kuri ir būdama nestuke.gif serga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu žodž, kai nori daug nereikia tongue.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2010 06 01, 15:48)
che che... mane BT apgaudineja iki 15 DPO..  blink.gif tai is vis neidomu..  doh.gif be 16 DPO net neverta NT gadint..  doh.gif

Aš turėjau omeny, kad aukšta BT laikosi dar ir antrą mmm dieną apie 37 mirksiukas.gif
Atsakyti