Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 06, 17:19)
tai, kad pasijaučiau neįgalia, o dar tiek gyvenimo priešaky  doh.gif

atsiprasau blush2.gif 4u.gif nesigilink i viska per daug taip 4u.gif mane tas endo irgi neramina kas bus po gimdymo kaip noretusi kad neatsinaujintu iki kito vaikelio doh.gif nesinori tu operaciju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 05 06, 21:31)
atsiprasau blush2.gif  4u.gif nesigilink i viska per daug taip 4u.gif mane tas endo irgi neramina kas bus po gimdymo kaip noretusi kad neatsinaujintu iki kito vaikelio doh.gif nesinori tu operaciju doh.gif

bandysiu. nors irgi smalsu o vaiką maitinant ji irgi miega g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 06, 20:33)
bandysiu. nors irgi smalsu o vaiką maitinant ji irgi miega  g.gif

jauciu iki koku 3men gal miega...na veliau gal kol maitini irgi siek tiek miega ale jeigu gali pastot vadinasi ir ten visi procesai vyksta doh.gif reikes su gydytoju apie tai rimtai pakalbet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 05 06, 21:10)
o man buvo normalus ciklas, lygiai 28 d., tik kad dar 3 dienas pakraujavo po LP. Bet kaip visom skirtingai  g.gif

pas mane atejo kaip priklauso diena i diena,o po LP irgi kelias dienas patepliojo.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 06, 21:33)
bandysiu. nors irgi smalsu o vaiką maitinant ji irgi miega  g.gif

Endo pabunda kartu su mmm smile.gif
Galiu papasakoti savo istoriją rolleyes.gif KT pradėjau gerti nuo 16-kos dėl skausmingų O ir gausių bei "mirtinų" mmm. Tada dar neįtariau kas tos KT ir su kuo jos valgomos lotuliukas.gif Ir taip maukiau jas kol sugalvojom turėti vaikelį. Tada nutraukiau ir penktam mėnesy po nutraukimo pastojau. Gydytojas sakė, kad jei būčiau per 6 mėn nepastojus, tai būtų jau tada reikėję LP, nes endo per 6 mėn išbujoja iki nevaisingumo doh.gif Taigi pasigimdžiau ir mmm sulaukiau tik kai vaikui buvo 11 mėn. Nuo tada KT. Ir dabar kai vėl sugalvojom, kad LAIKAS antram per pusmetį buvau pasigavus žirniuką bet pabėgo, o po pusmečio prasidėjo templiojimai ir skausmingos O. Tai va taip ta endo gyvena mano organizme mirksiukas.gif Dabar vėl turiu 6 mėnesių periodą užkibti mirksiukas.gif

Beje kmynų dieta- SUPER thumbup.gif thumbup.gif Jau papuliai pajautrėjo, tai tuoj bus ir mmm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 gegužės 2010 - 08:40
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 08:12)
Endo pabunda kartu su mmm  smile.gif
Galiu papasakoti savo istoriją rolleyes.gif KT pradėjau gerti nuo 16-kos dėl skausmingų O ir gausių bei "mirtinų: mmm. Tada dar neįtariau kas tos KT ir su kuo jos valgomos  lotuliukas.gif Ir taip maukiau jas kol sugalvojom turėti vaikelį. Tada nutraukiau ir penktam mėnesy po nutraukimo pastojau. Gydytojas sakė, kad jei būčiau per 6 mėn nepastojus, tai būtų jau tada reikėję LP, nes endo per 6 mėn išbujoja iki nevaisingumo  doh.gif Taigi pasigimdžiau ir mmm sulaukiau tik kai vaikui buvo 11 mėn. Nuo tada KT. Ir dabar kai vėl sugalvojom, kad LAIKAS antram per pusmetį buvau pasigavus žirniuką bet pabėgo, o po pusmečio prasidėjo templiojimai ir skausmingos O. Tai va taip ta endo gyvena mano organizme  mirksiukas.gif Dabar vėl turiu 6 mėnesių periodą užkibti  mirksiukas.gif

Beje kmynų dieta- SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif Jau papuliai pajautrėjo, tai tuoj bus ir mmm  thumbup.gif

clap.gif
Atsakyti
Ice tea tai rekomenduoji KT kad nebujotu ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 05 07, 09:33)

Žinok, aš tai nerekomenduoju tų KT blush2.gif, aš tiesiog sakau, ką P.V. pasakė: "dabar arba vaikai vienas po kito arba KT ir taip iki klimakso" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 08:40)
Žinok, aš tai nerekomenduoju tų KT blush2.gif, aš tiesiog sakau, ką P.V. pasakė: "dabar arba vaikai vienas po kito arba KT ir taip iki klimakso"  mirksiukas.gif

o ka darysi as pvz noreciau bent 2 vaikiuku tik sako po 3men jau galima netycia pastoti tai kazkaip gal ankstoka but g.gif ir baisu kad maitinant irgi nebujotu ta valkata bjaurybe negaliu ji...o kuri tavo stadija?Mano daktaryte kuri operavo sake gimdyk gimdyk ir kuo daugiau vieninteliai vaistai biggrin.gif Eisiu treciadieni i klinikas del GD(gestacinio debeto) tai gal uzsuksiu....parodyt pilvuka savo... wub.gif jei dirbs ji, pradzioje kaip bijojau as jos..durne totali buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 05 07, 09:46)
o ka darysi as pvz noreciau bent 2 vaikiuku tik sako po 3men jau galima netycia pastoti tai kazkaip gal ankstoka but g.gif ir baisu kad maitinant irgi nebujotu ta valkata bjaurybe negaliu ji...o kuri tavo stadija?

Aš naudojau kažkokias vaginalines KT, bet mano jos ššššššš blink.gif O ir MB nepatikdavo jų kvapas ax.gif Paskui nenuleisdavo, bet mane užkniso tas, kad suerzina ir nedaduoda iki gėrio tongue.gif ir tada su prezikais žaidėm. O kai vaikui suėjo metai, tai baigiau maitinti ir jau tada perėjau prie KT mirksiukas.gif
P.V irgi TIK UŽ vaikų gimdymą mirksiukas.gif

Tiesa, per radiją girdėjau reklamą- kažkokias piliules reklamuoja, tipo mainančioms tinka g.gif Kaži kaip jos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 gegužės 2010 - 09:09
QUOTE(dendule @ 2010 05 07, 09:33)

nu mano draugikė taip ir gyvena-su KT. smile.gif
Ice tea, dėkui už pasidalintą patirtį
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 05 07, 08:46)
o ka darysi as pvz noreciau bent 2 vaikiuku tik sako po 3men jau galima netycia pastoti tai kazkaip gal ankstoka but g.gif ir baisu kad maitinant irgi nebujotu ta valkata bjaurybe negaliu ji...o kuri tavo stadija?Mano daktaryte kuri operavo sake gimdyk gimdyk ir kuo daugiau vieninteliai vaistai biggrin.gif Eisiu treciadieni i klinikas del GD(gestacinio debeto) tai gal uzsuksiu....parodyt pilvuka savo... wub.gif jei dirbs ji, pradzioje kaip bijojau as jos..durne totali buvau doh.gif

o tai negalima pastoti kol maitini?nes mano planuose tai po pirmo iškarto nesisaugoti.. blush2.gif
Atsakyti