Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 07, 10:14)
Ice tea, dėkui už pasidalintą patirtį

ax.gif tikiuosi kad kam padės nedaryti klaidų ir neklausyti ginių, anot "normali šeima turėtų pastoti per du metus" doh.gif NIFIGĄ- kam tiek laukti g.gif - pusmetis ir vsio- eini per tyrimus ir jei sako :"viskas puiku- bandykit dar pusmetį.... " Tada guliesi ant LP stalo mirksiukas.gif ir per 6 mėn turi nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 07, 10:28)
o tai negalima pastoti kol maitini?nes mano planuose tai po pirmo iškarto nesisaugoti.. blush2.gif

Yra tokia galimybė mirksiukas.gif Bet vis tiek pirma reikia sulaukti pirmos O mirksiukas.gif Mano kelios draugės net nesulaukė pirmųjų mmm, o jau nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kad aš būčiau žinojus.... rolleyes.gif Jau kokius 5 būčiau turėjus vaikelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siaubas kaip papus skauda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 gegužės 2010 - 09:31
na tas tai tikrai taip men jug dar sake gine kad tik 1,5 metų planuojat visi tyrimai geri tai nera ko skubeti su operacija,bet visa laime kad nepaklausiau nei jos nei MB o SM merginų ir operavausi,man buvo I st endo o jei dar pusmetis kelinta tada būtų buvusi?? blink.gif eina sau..
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 07, 10:28)
o tai negalima pastoti kol maitini?nes mano planuose tai po pirmo iškarto nesisaugoti.. blush2.gif

sesuo pastojo maitindama kai pirmajai buvo 3 mėnesiai

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 10:31)
ax.gif tikiuosi kad kam padės nedaryti klaidų ir neklausyti ginių, anot  "normali šeima turėtų pastoti per du metus"  doh.gif  NIFIGĄ- kam tiek laukti g.gif - pusmetis ir vsio- eini per tyrimus

nu aš nuo pusmečio ir pradėjau "vargti" Vat smalsauju kiek man natūraliai dar duos pabandyt. g.gif Ar skatint O pasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 07, 10:43)
Vat smalsauju kiek man natūraliai dar duos pabandyt.  g.gif 

Aš sakau, kad pusmetį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 10:48)
Aš sakau, kad pusmetį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tai iki naujų gaudysiu išskrendančius gandrus.
KLAIPĖDIETĖS tveriam tinklus parury kad nei vienas neišskristų nepalikęs rėkiančio "džiaugsmo ryšulėlio" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 08:12)
Beje kmynų dieta- SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif Jau papuliai pajautrėjo, tai tuoj bus ir mmm  thumbup.gif

Nu pagadink del manes NT, pleeeaaazzzz blush2.gif

O mano veida kad ispuose spuogeliais! doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 07, 10:51)
nu tai iki naujų gaudysiu išskrendančius gandrus.
KLAIPĖDIETĖS tveriam tinklus parury kad nei vienas neišskristų nepalikęs rėkiančio "džiaugsmo ryšulėlio"  drinks_cheers.gif

Aš jums siūlau rugpjūčio 22-23-čią dienomis Ventėj pabūti ir kiekvieną gandrą už gerklės papurtyti, kad kokį leliuką iškosėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet man kažkaip atrodo, jog iki to laiko jau nestuke.gif būsi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2010 05 07, 10:53)
Nu pagadink del manes NT, pleeeaaazzzz  blush2.gif

Nu kad žinok, nepatinka man tie vaizdai su I frusty.gif Bet jeigu ką, tai sekmadienį pagadinsiu mirksiukas.gif dėl tavęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 10:58)
Aš jums siūlau rugpjūčio 22-23-čią dienomis Ventėj pabūti ir kiekvieną gandrą už gerklės papurtyti, kad kokį leliuką iškosėtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet man kažkaip atrodo, jog iki to laiko jau  nestuke.gif būsi  mirksiukas.gif

nu žinant mano cikliukų ilgumuką, tai ant tos dienos galiu prašyt gandrą iškosėt teigiamą NT lotuliukas.gif
Atsakyti
Siguliuk o ka turejau galvoje sakydama apie O? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 07, 11:02)
Siguliuk o ka turejau galvoje sakydama apie O? g.gif  blush2.gif

ta prasme ar leis man pačiai sulaukti Ovuliacijos, ar reiks pas specus jau ją skatint, ar pasiūlys iš kart IUI daryt. Didelė pas mane endo, dabar dar ta kita kiaušidė su cista klaustuką man pastatė. Nesinori "pertempti" bandant natūraliai ir vėl užauginant "šokolado" derlių
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 07, 10:06)
ta prasme ar leis man pačiai sulaukti Ovuliacijos, ar reiks pas specus jau ją skatint, ar pasiūlys iš kart IUI daryt. Didelė pas mane endo, dabar dar ta kita kiaušidė su cista klaustuką man pastatė. Nesinori "pertempti" bandant natūraliai ir vėl užauginant "šokolado" derlių

aišku jau blonidinei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 07, 11:08)
aišku jau blonidinei blush2.gif

kai dar gulėjau ligoninėj, tai MB paprašiau, kad parašytų SM žinutę mano vardu. doh.gif Sakė, eik peklon su tais kodais: NT OT ND O SM MB MV ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti