Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 06, 21:33)
bandysiu. nors irgi smalsu o vaiką maitinant ji irgi miega  g.gif

man sake operaves gydytojas, kad reik arba nesciai visalaik but arba maitinti, kitu atveju bujoja verysad.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 09:40)
Žinok, aš tai nerekomenduoju tų KT blush2.gif, aš tiesiog sakau, ką P.V. pasakė: "dabar arba vaikai vienas po kito arba KT ir taip iki klimakso"  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 13:39)
Virk jau šiandien  mirksiukas.gif

Beje, mergaitės, kurios po LP ir kurioms rado endo- kokios jums buvo pirmos mmm  g.gif Pas mane kol kas tokios rožinės ir gausios  blink.gif Čia normalu  g.gif Nes esu pratusi prie "šokoladinių gabaliukų" pirmom dienom  doh.gif , o čia kažkoks "braškinis pudingas"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Baigėsi vanilinis, tai užvežė braškinio  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi prisijuokiau šiandien iš Ice Tea ir Siguliuko postų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 12:39)

Beje, mergaitės, kurios po LP ir kurioms rado endo- kokios jums buvo pirmos mmm  g.gif Pas mane kol kas tokios rožinės ir gausios  blink.gif Čia normalu  g.gif Nes esu pratusi prie "šokoladinių gabaliukų" pirmom dienom  doh.gif , o čia kažkoks "braškinis pudingas"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Baigėsi vanilinis, tai užvežė braškinio  lotuliukas.gif

aha kitokios ir man kaip ir tau buvo,nes anksčiau tepliodavo pirma diena o po op jua normaliai varė iš pirmos dienos thumbup.gif ir kai baigesi tai su visam be tu tepliojimu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi pati kazkada turejau net pora tokiu operaciju, bet dabar laiko jau nemazai praejo, o dabar sese darysis. Kiek jusu manymu yra protinga kaina atsilyginti daktarui? Ji operuosis Antakalny pas Meceju. Parasykit savo nuomones, galima i AZ, gal cia nekorektiska. Tiesiog noriu zinoti, kiek dabar yra atsilyginama. Jis atliks tik operacija, jis nera jos gydantis daktaras, jos gydytoja nebeoperuoja, tai pasiunte pas ji tik operuotis. Aciu uz atsakymus is anksto. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltė: 07 gegužės 2010 - 14:22
lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu kaip juokinga iš savęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif - mano mmm dingo lotuliukas.gif lotuliukas.gif vėl švaru, kaip operacinėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet tikiuosi, kad ryt PRAMUŠ mirksiukas.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 gegužės 2010 - 15:26
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 16:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif negaliu kaip juokinga iš savęs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - mano mmm dingo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vėl švaru, kaip operacinėj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet tikiuosi, kad ryt PRAMUŠ mirksiukas.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Eik kmynų dar išgerk laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 07, 16:30)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Eik kmynų dar išgerk laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai eisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Čia jau kaip detektyvas - "surask Ice tea mmm" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gerai, mergaitės, linksma čia pas jus, bet bėgu į savaitgalį rolleyes.gif
Šilto ir jaukaus JUMS savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, mergaitės, kurios po LP ir kurioms rado endo- kokios jums buvo pirmos mmm  g.gif

manosios buvo ilgos ir patepliojimas vos valandžiukę buvo paskui gausiai ir ilgai, aš ir taip jų po operacijos laukiau doh.gif

QUOTE(E L E N A @ 2010 05 07, 14:50)
man sake operaves gydytojas, kad reik arba nesciai visalaik but arba maitinti, kitu atveju bujoja  verysad.gif

arba jau klimaksinė boba būni-tada irgi endo negresia lotuliukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 16:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif negaliu kaip juokinga iš savęs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - mano mmm dingo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vėl švaru, kaip operacinėj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

klausyk, keisk nick'a į caraway tea
Atsakyti
Sedziu ir galvoju...juk visom mmm pakito,o man liko kaip likusios, viskas visiskai tas pats. Nors as ne neitariau,kad turiu endo. Mano mmm nuo pat paauglystes visada tokios buvo,ir po LP tokios pacios liko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 05 07, 17:19)
Sedziu ir galvoju...juk visom mmm pakito,o man liko kaip likusios, viskas visiskai tas pats. Nors as ne neitariau,kad turiu endo. Mano mmm nuo pat paauglystes visada tokios buvo,ir po LP tokios pacios liko. g.gif

ko gero ne tu viena, as kaip buvau nezinanti, kas man yra, taip ir likau doh.gif O iki mm dar toli, ir jauciu jos bus vel pas mane nenuspejamos, tik pagal O galesiu apsiskaiciuot doh.gif

Siandien netycia prisijunge ,,sunkioji artilerija" gaudant gandrus lotuliukas.gif - mano mama! Viskas placiau bloge, kad neterst eterio tongue.gif
Atsakyti
sveikos
siandien jau mane isleido po laparoskopijos.Ispjove dvi endometriozines cistas..
Po operacijos man menti viena skaudejo ir pilve "dujos" vienoj viertpj susikaupe po sonkauliu , kad net ikvept negalejau.. blink.gif tai sesute ismasazavo oro guza ir vel gyvenimas grazus...neskaitant kad biski skauda blush2.gif
Dabar lauksiu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 05 06, 19:20)
Man antra diena po LP prasidejo kraujavmas, gydytoja sake, kad taip gali buti, nes tipo sujudino kiausides...  g.gif bet man dabar labai idomu kiek tas kraujavimas gali testis?  g.gif ir kaip cia su ciklu skaitosi, cia is naujo man ji skaiciuot ar ne?  g.gif
ech tos mm.. o taip noris kuo greiciau imtis darbu... blush2.gif nes pilvuko beveik nebeskauda, nu bet, kad tos mm...  doh.gif

labutis,as po endo tiesa man pilvelio neskaudejo isvis...po operacijos isvis neskaudejo...net keliantis sesele perspejo kad jei taip kilnosiuosi kaip as tada dariau tai visos siules plys lotuliukas.gif nes man isvis neskaudejo nieko..na o del kraujavimotai ispradziu buvo svisus pudingas lotuliukas.gif blush2.gif o paskui tamsus tai sakiau kad issivale kraujas nuo LP o paskui matyt normalios men prasidejo lotuliukas.gif siaip gydytoja sake kad sitas kraujavimas laikomas normaliom mmmm ir kraujavimasturi testis tiek kiek normalios men.. lotuliukas.gif

o as jau jauciu pirmuosius ateinanciu zarazu pozymius doh.gif valgyt tai noriu kaip vilkas..parejus is darbo nusiaubiu saldytuva ir dar jau ziuriu irzlesne pasidariau kaip pries normalias mmmm...matyt si kart musu kurybinis darbas nuejo suniui ant uodegos....

bet ir pripaisot daug kol prisijungiu...

kiskiuks sveikinu sugryzus!!dziaugiuosi kad aprasei savo istorija tik vat kaip idomiai nes manoji atsipaipaliojimo istorija kazkiek skiriasi nes parpiau istisai tas dienas kai gulejau ligonineje ir kapojau bananus nes bandeliu kuriu beproto norejau po LP neleido valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 05 07, 12:51)
smile.gif  sveikos,  wub.gif  kazin ar dar liko senbuviu  ax.gif  kaip sekasi Joms? senokai bebuvau uzsukusi , linkiu visoms mergaites greiciau pamatyt II

Bet kokie jau Jūs dideli, taip greitai laikas eina bigsmile.gif
Atsakyti