Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Ice tea thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif LINKIU KAD DAUGIAU JŲ NESULAUKTAI NA NEBENT PO KOKIU 10 MĖN biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos, wub.gif kazin ar dar liko senbuviu ax.gif kaip sekasi Joms? senokai bebuvau uzsukusi , linkiu visoms mergaites greiciau pamatyt II
Atsakyti
Buvau palest mirksiukas.gif
QUOTE(bum @ 2010 05 07, 11:40)
A daug kmynų dėjai? Kiek cukraus? Kiek vandens? Prašom tiksliau čia mum proporcijas biggrin.gif Šiandie 3 puodeliai kmynų ar arbatos kmynų? biggrin.gif

hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu žinok į kokį 1-1,5 ltr įpyliau trečdalį stiklinės kmynų, o cukraus gal kokį šaukštą mirksiukas.gif
Puodeliai arbatos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 gegužės 2010 - 12:15
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 05 07, 12:51)
smile.gif  sveikos,  wub.gif  kazin ar dar liko senbuviu  ax.gif  kaip sekasi Joms? senokai bebuvau uzsukusi , linkiu visoms mergaites greiciau pamatyt II

Oho jau kokie jūs dideli wub.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 13:13)
Nu žinok į kokį 1-1,5 ltr įpyliau trečdalį stiklinės kmynų, o cukraus gal kokį šaukštą  mirksiukas.gif

Nu reikės po savaitgalio out išsivirt matomai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 07, 13:32)
Nu reikės po savaitgalio out išsivirt matomai biggrin.gif

Virk jau šiandien mirksiukas.gif

Beje, mergaitės, kurios po LP ir kurioms rado endo- kokios jums buvo pirmos mmm g.gif Pas mane kol kas tokios rožinės ir gausios blink.gif Čia normalu g.gif Nes esu pratusi prie "šokoladinių gabaliukų" pirmom dienom doh.gif , o čia kažkoks "braškinis pudingas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Baigėsi vanilinis, tai užvežė braškinio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 13:39)
Virk jau šiandien  mirksiukas.gif

Beje, mergaitės, kurios po LP ir kurioms rado endo- kokios jums buvo pirmos mmm  g.gif Pas mane kol kas tokios rožinės ir gausios  blink.gif Čia normalu  g.gif Nes esu pratusi prie "šokoladinių gabaliukų" pirmom dienom  doh.gif , o čia kažkoks "braškinis pudingas"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Baigėsi vanilinis, tai užvežė braškinio  lotuliukas.gif

Tai kad išvažiuoju savaitgaliui ax.gif Nebent į termosą prisipilčiau laugh.gif įdomu kaip sureaguotų kai svečias išsitraukia termosiuką - o aš savo turiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 09:08)
Aš naudojau kažkokias vaginalines KT, bet mano jos ššššššš  blink.gif O ir MB nepatikdavo jų kvapas  ax.gif Paskui nenuleisdavo, bet mane užkniso tas, kad suerzina ir nedaduoda iki gėrio  tongue.gif ir tada su prezikais žaidėm. O kai vaikui suėjo metai, tai baigiau maitinti ir jau tada perėjau prie KT  mirksiukas.gif
P.V irgi TIK UŽ vaikų gimdymą  mirksiukas.gif

Tiesa, per radiją girdėjau reklamą- kažkokias piliules reklamuoja, tipo mainančioms tinka  g.gif Kaži kaip jos  g.gif

taiva jei mmm ner gal ir mazesne tikimybe pastot bet jei mm yra tai valkata endo bujojau sau doh.gif jauciu nesisaugosim kas bus tas blush2.gif taip gera kai nesuki galvos blush2.gif
SVIEKINIMAI SULAUKUS MMM 4u.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2010 05 07, 11:51)
smile.gif  sveikos,  wub.gif  kazin ar dar liko senbuviu  ax.gif  kaip sekasi Joms? senokai bebuvau uzsukusi , linkiu visoms mergaites greiciau pamatyt II

SIANDIEN apie tave pagalvojau ir dar su Ineza susirasem greit dek nuotraukyte savo sunaiciuko...gal ir antra jau griebiat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 13:39)
Beje, mergaitės, kurios po LP ir kurioms rado endo- kokios jums buvo pirmos mmm  g.gif Pas mane kol kas tokios rožinės ir gausios  blink.gif 
Nežinau kaip dėl gausumo, bet buvo rožinės, raudonos, gražios.. biggrin.gif Gal dar kitos pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 07, 13:55)
Tai kad išvažiuoju savaitgaliui ax.gif Nebent į termosą prisipilčiau laugh.gif įdomu kaip sureaguotų kai svečias išsitraukia termosiuką - o aš savo turiu lotuliukas.gif

O aš tai pasiimčiau ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai šiandien vakare pagerk ir ryt ryte dar puodą išgerk- gal pakaks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 14:12)
Tai šiandien vakare pagerk ir ryt ryte dar puodą išgerk- gal pakaks  mirksiukas.gif

Reiks gal pabandyt biggrin.gif

O tu duphastono negėrei? Galvoju ar nesusipjaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 07, 14:18)
Reiks gal pabandyt biggrin.gif

O tu duphastono negėrei? Galvoju ar nesusipjaus g.gif

Nea negėriau schmoll.gif schmoll.gif Kur jau tau čia susipjaus lotuliukas.gif Gerk ir vsio mirksiukas.gif Man tai skanu ta arbatėlė thumbup.gif thumbup.gif Sakiau vakare dar papirksiu kmynukų ir dar išsivirsiu mirksiukas.gif Gerdama ir už tave pakelsiu "taurę" arbatos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 07, 14:24)
Gerdama ir už tave pakelsiu "taurę" arbatos  drinks_cheers.gif

Sutarta drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti