Įkraunama...
Įkraunama...

Kiniečių parduotuvės

oi ner baisesniu parduotuviu... pradzioje lyg ir nieko atrode pasirinkimas didelis, kainos nedideles, nu bet atydziau pradejus ziureti kokybe..... doh.gif doh.gif ......geriau jau maximoje pirkti tada drabuzius ten randu visai neblogu, o cia tai dar neteko rasti nieko, siules atire, kietos jos kazkokios, kas is to kad medziaga lyg ir nieko jeigu vaikui sugeba taip susiuti kad grauzia viskas...... ziema istruko mano merginos striukes uztrauktukas, ai galvoju nupirksiu pas kiniecius, tokiai panai cia, ziema pratemps..... kazkokios neproporcingos tos striukes, kniedziu jau matuojantis radau galybe istrukusiu, kol radom rankoves kad nebutu trumpos tai tokio platumo ji gavosi, kad peciai net man dideli butu buve....... tragedija ten ne parduotuves ..... nupirkau aprangoje irgi Kinjoje siuta striuke, nu bet grazu ziureti

vasara nusipirkau dekiuka kinieciuose, jis gan didelis, labai minkstas ir plonutis, patogu su dviraciu veztis, na ir ka nusimaudzius atsisedom visu uzpakliai raudoni, nudaze jis..... nu tokio slamsto kaip tuose parduotvese nesu maciusi, neveltui Siauliose is 5 parduotuviu liko 2 ir tos visada tuscios wink.gif
Atsakyti
Kaune urmo bazėse žaliuose sandėliuose Nr. 6-8 yra parduotuvė ASIA. Ten pardavinėjami kinietiški rūbai ir avalynė. Kokybė ir kainos įvairios. Yra ir geresnių ir visiškų drapanėlių. Pirkau bliuskutę. Panašių pilnos bazės. tik mokėjau čia mažiau. Dar pirkau dukrai maudymuką už 15 Lt. Kiekvieną savaitę eina į baseiną, dažnai skalbiamas, atrodo, taip kaip ką tik pirktas. Maximinis po kelių kartų išsitasė, triusikėliai smunka, nors garantija kad atvežtas iš tos pačios Kinijos. Tokių prekių pilnas turgus ir bazės, tik čia gal kiek pigiau. Ir kaip visada yra pasisekę pirkiniai ir tokie, kuriuos po pirmo skalbimo gali mest lauk.
Ir dar neseniai mačiau kad žieminiems drabužiams 50 % nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 10 gegužės 2010 - 08:06
laisves alejoj yra netgi dvi,kita salia buvusio kino teatro"kankles".esu ten pirkusi avalynes, man patinka ,kad oda minksta ir nenutrina, eilini karta pirkau batukus zygio batuose ir taaaip nutryne :(su kiniska avalyne niekad nera pritryne biggrin.gif dar perku dzinsus,man geriau sumoket 45lt ,atnesiot ir ismest negaila smile.gif ir siaip daznai ten apsilankau, nes pigiau.... tik rankiniu kokybe tai apgailetina, dar apatinio trikotazo dydziai matosi kad pagal kiniecius biggrin.gif
Atsakyti
Kas liecia vaikisku drabuziu, tai visai normaliai. Ir i darza negaila det, ir jei suplis negaila ismest. As savo bernui kelias kelnes ten pirkau, per kelis menesius kelenai isplyso, kitos kelnes skalbant siek tiek susitrauke... doh.gif nu bet nieko, ne 100 lt kainavo, vistiek perki tik keliem menesiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Genute22 @ 2010 05 09, 14:32)
Man irgi idomu,kur Kaune tokia yra?  g.gif

prie "IKI" Vitepsko yra - netoli "Kikos" parduotuves .... buvo uzsukusi kelis kartus - bet manes ten niekas nesuzavejo schmoll.gif kazkaip visko daug, pakankamai pigiai ir kokybes jokios. Man gaila kad ir koki 20 LTL uz vasarine bliuskute kuri po skalbimo ir spalva, ir forma praras.... jau geriaus (kazkuri cia minejo) i kuistuka nueti.... bent jau zinosi is karto kaip drabuzis po skalbimo atrodys tongue.gif
Atsakyti
perku siuose parduotuvese puskojnes, man patinka, kad devisi ne taip geitai kaip kitos ax.gif
Atsakyti
Dar viena Vilniuje yra Pasaze pas Juozapa.
Atsakyti
Kaune taip pat Silainiuose yra, kur Taubuciu IkI.
Atsakyti
Dažnai apsiperku šiose parduotuvėse. Ypač patinka PC Flagman 2 aukšte esanti parduotuvė Vivid shop, ten didelis avalinės pasirinkimas, nauji modeliai , malonus aptarnavimas, dažnai būna įvairios nuolaidos. Dauguma prekių net geresnės kokybės nei kituose pardėse, pav. Bershka, Terranova.
O kainos žymiai mažesnės palyginus su kitom parduotūvėm ar Gariūnais. Tikrai apsimoka pirkti. thumbup.gif
Atsakyti
Esu kelis kartus pirkusi puskojiniu ir kelnes namuose tampyti, tai kelnes kaip uz tokia kaina (20lt) per siules prairo po poros skalbimu, o puskojines tai visai patinka smile.gif
Atsakyti
Pažįstama sakė, kad lygtais kiniečių parduotuvė yra Antakalnyje, kažkur prie Šilo tilto. Gal kas žinote tiksliau?
Atsakyti
Mergaites, o ar yra kazkokios "Kinieciu bazes" netoli Gariunu??? Sako, kad ten didelis pasirinkimas ir kainos nesikandzioja. Esu pati ne Vilniete. Todel nezinau kur rasti. Aciu uz atsakymus. ax.gif
Atsakyti