Mano patirtis tokia, kad jei trūkumai neišlenda matuojantis, tai nusipirkusi kokybei tikrai nerandu priekaištų. Turiu batų, apatinių, suknelių, maikučių, žieminę striukę. Tikrai niekas nesuplyšo, nenusiskalbė, neišsitampė. Ir papuošalų gražių būna.
asmeniškai man, tai š...
kalbu apie parduotuves esančias Kaune, Laisvės alėjoje ,,Asia'', Urmo bazėje .. Asia'' bei ,,Tu ir Aš''.
Mados tai patyliu, nebent po kambarį tik vaikščioti (yra ir išimčių, gražių drabužių, bet tai tik vienetai). Turėjau batus, suplyšo po mėnesio, liemenėlė - išsitampė, draugo maikė - apsiburbuliavo, šortai - nubluko. Medvilnės beveik nerasta, visur sintetika arba medvilnės pakaitalas.
kalbu apie parduotuves esančias Kaune, Laisvės alėjoje ,,Asia'', Urmo bazėje .. Asia'' bei ,,Tu ir Aš''.
Mados tai patyliu, nebent po kambarį tik vaikščioti (yra ir išimčių, gražių drabužių, bet tai tik vienetai). Turėjau batus, suplyšo po mėnesio, liemenėlė - išsitampė, draugo maikė - apsiburbuliavo, šortai - nubluko. Medvilnės beveik nerasta, visur sintetika arba medvilnės pakaitalas.
QUOTE(J.Evute @ 2011 11 11, 10:20)
na mano patirkis ir nekokia, nes ten prastos kokybės rūbai, avalynė, rankine turiu, ji nesupyšo tik kazkokia murzina pasidare i antra diena tas murzinumas nenusivalo.. na kiek moki taip ir laiko.. nera ko tikėtis

as tik apatinius rubus perku nes jie kad ir kokie butu dazniau plaunami tai ir nusiplausto greitai, kokybe nesiskundziu
Papildyta:
kiekvienam pagal kisene
Papildyta:
QUOTE(J.Evute @ 2011 11 11, 09:20)
na mano patirkis ir nekokia, nes ten prastos kokybės rūbai, avalynė, rankine turiu, ji nesupyšo tik kazkokia murzina pasidare i antra diena tas murzinumas nenusivalo.. na kiek moki taip ir laiko.. nera ko tikėtis
kiekvienam pagal kisene

perku medvilnines puskojnes , sunesioji nors negaila ismesti
neperku tokiose
bet esu gavusi dovanu leliukui is kinu parduotuves gana grazu komplektuka
bet jau kokybe, siaubinga. pati tokio nepirkciau ir kitam nedovanociau, nes augindama vaika jau zinau, kas yra kokybiska ir pan. na neturintys vaiku tai dovanojo, tai cia atleistina
o be to ir kainos ten pakankamai dideles.
sakysit, kad siais laikais beveik viskas Made in China
bet tikrai skiriasi, kur zmogaus darbo daiktas, o kur konvejerio (kur zmogus tik priziuri konvejerius, bet nestebi pacio gaminamo produkto)

bet esu gavusi dovanu leliukui is kinu parduotuves gana grazu komplektuka

sakysit, kad siais laikais beveik viskas Made in China

Sveikos, gal zinote, kur Vilniuje yra kinietisku parduotuviu? Kazkada buvo prie Hales turgaus, bet dabar nebera

Grupiniu svetainese dabar pilna daiktu (su uzkeltom kainom) is kinu parsiustu
Siaip kas del rubu,avalynes - tai labai sunku su dydziais neprasauti
zaislai labai smirda (dazai, pati plasmase), turi astriu kampu, smulkiu, greit luztanciu detaliu ir t.t. - zodziu nesaugus
man pasiteisino posakis - taupus moka du kartus

QUOTE(Ajerų duona @ 2013 10 24, 09:24)
Grupiniu svetainese dabar pilna daiktu (su uzkeltom kainom) is kinu parsiustu
zaislai labai smirda (dazai, pati plasmase), turi astriu kampu, smulkiu, greit luztanciu detaliu ir t.t. - zodziu nesaugus

Sunku nesutikti. Esu pirkusi kažkiek drabužių būtent konkrečioje kiniečių parduotuvėje, na kai kas nešiojasi, bet , jei jau perku iš ten, tikrai jau iš anksto žinau, kad tai bus tik vienkartinis ar trumpalaikis daiktas. Blogiausia, kad vaikai ten eina pasidairyti (netoli namų) ir po to svaigsta

Dėl žaislų - tikrai patarčiau nepirkti, nes nuodingų medžiagų kiekis juose viršija 50-100 kartų leistinos normos!!!