Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

Radarai, cia forume nieks tavo problemu neisspres...gal kazkiek tik uzves ant kelio, bet nei mes taves, nei tavo zmonos nepazistam... Pats laikas susesti su zmona ir issikalbeti... kas, kaip, kodel...o po to imtis veiksmu.. nes tos nuoskaudos ir principai pas kiekviena vis dideja, o naudos is to jokios, kaip tik daugiau zalos...o ta itampa, kad atrodo tuoj 'sprogsi' atsiranda is nesusikalbejimo/nuoskaudu ir t.t. Ir tik nuosirdus gilus pokalbis, isklausymas, supratimas bus visu pokyciu pradzia...pamatysi, viskas netaip jau blogai ir baisiai (kaip piesia tavo itampos iaudrinta vaizduote) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 07, 17:21)
drinks_cheers.gif tai faktas, kad abu atsakingi už situaciją. bet manau moteriai šiuo atveju sunkiau pradėt ištrūkt iš rato, nes jinai turi lb daug pareigų. tuo tarpu vyras  - tik darbą. todėl jam paprasčiau žengti 1 žingsnį. kai ji pamatys, kad jis keičiasi, stengiasi, tada ir pati susimastys, ką gali padaryt dėl jų šeimos emocinės gerovės. įsivaizduok, kad atvirkštinėj situacijoj moteris net pagalvot nenori, kad jai pradėt db rūpintis dar 1 didelio suaugusio "vaiko" laime ir gerove. prie viso to kalno dalykų, kuriuos ji ir taip daro ir už kuriuos yra visiškai nevertinama unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 05 07, 16:22)
Radarai, cia forume nieks tavo problemu neisspres...gal kazkiek tik uzves ant kelio, bet nei mes taves, nei tavo zmonos nepazistam...

gerai sakai.
Klausyk, radarai, idek daugiau info apie savo zmona ir nuotrauku kelias.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 16:28)
gerai sakai.
Klausyk, radarai, idek daugiau info apie savo zmona ir nuotrauku kelias.

Tai ka jau cia smulkintis, tegu kelia visa albuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 05 07, 16:32)
Tai ka jau cia smulkintis, tegu kelia visa albuma  : D

arba dar geriau- nufilmuot pati lytini akta ir idet i youtuba.
Mes cia apsitarsim ir nuspresim, ka toliau daryt.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 07, 13:23)
Dirbu tam, kad uždirbčiau vaikų ateičiai, nes kai reikės mokėti už mokslą iš kur jie gaus pinigų-aišku ateis manęs prašyti...
O darbe jau pripratau užsibūti, nes ten galų gale galiu nejausti įtampos, kurią jaučiu namuose...

1. neatasket i klausyma, todel pasikartosiu. kaip jus planuojate dazniau myletis, jeigu jusu nebuna namie?
2. kai reikes moket uz moksla, jie uzsidirbs patys. turi rankas, kojas ir galva - neprapuls. o jus dabar griaunat savo dabarti vardan neaiskios ateities. atsiprasau, man tai gana artima ir skaudi tema. mane irgi augino del "mokslu", su ta mintim, kad "ka gi tu veiksi kai reikes moket uz moksla". nieko panasaus, man visai nedaug metu, o is tevu man nieko nereikia, ypatingai ju pinigu. o kai reikejo, tai viskas, ka girdejau buvo pinigai ir mokslas, pinigai ir moklas, pinigai ir mokslas. nevarykit dievo i medi, nuveskit savo zmona i restorana ir baikit skustis svetimem zmonem. laikote save vyru ir seimos galva, tai ir pradekit atitinkamai elgtis, kadangi tikras vyras rupinasi savo moterim. moraline, o tik veliau materialine prasme. nebent pati moteris nori atvirksciai, bet cia jau kita tema.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 16:41)
arba dar geriau- nufilmuot pati lytini akta ir idet i youtuba.
Mes cia apsitarsim ir nuspresim, ka toliau daryt.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 07, 15:23)
Dirbu tam, kad uždirbčiau vaikų ateičiai, nes kai reikės mokėti už mokslą iš kur jie gaus pinigų-aišku ateis manęs prašyti...
O darbe jau pripratau užsibūti, nes ten galų gale galiu nejausti įtampos, kurią jaučiu namuose...
Pas mus taip pat buvo tokia itampa,kai buvom jusu amziaus,tik buvo atvirksciai man buvo mazai.Pasirodo buvau pati kalta,gerai kad ta pripazinau,nes irgi krize juoda buvo.Neskubedavau namo uzsibudavau darbe ir.t.t.Kai antras vaikas atsirado,man krize biggrin.gif Nu vienu zodziu taip ir bus,seimyninis gyvenimas ne tik malonumai ir smagumai.Bet mes stengiames suprasti vienas kita,o nereikalauti,kaip budavo anksciau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 07, 15:42)

norit iššifruosiu, kas slypi už žodžių "įtampa namie"? o gi tas, kad kai grįžti laiku, žmona prašo pagalbos, buityje, su vaikais, prašo patikrint vaiko pamokas, numaudyt mažiuką, oaskaityt pasaką prieš miegą mažyliams. o tu gi TINGI. nes tu matai gi dirbai ir uždirbai. gi tu turėtum būt savo mažylių vietoj ir čia aplink tave visi turi šokinėt, maudyt ir pimpaliuką čiupinėt, ane? deja, atsimuši į realybę, kuri tavo poreikiams yra nepatogi.

pats sudaro tą įtampą-bo JAM trūksta dėmesio pats i depresuoja paskui.2vaikai tikrai suėda daug laiko,nervų,dėmesio ir tt,kartais vakare norisi tik užverst kojas o ne jas praskėsti biggrin.gif
beje,kaip suprantu,su visais siūlymais-padėt moteriškei,surengti romatišką vakarėlį kažkur išvažiuoti be vaikų radaras nesutinka-ta prasme be jokių pastangų nori kad aistra pati liepsnotų?taip nebūna.kad kažką gauti reikia kažką įdėti.
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 07, 12:53)
Beje, dar manau, kad moterys lygiai taip pat nori sekso, ir dažnai!

Pritariu. Tik tiek, kad bent jau man (kaip moteriai biggrin.gif) norisi gero ir kokybiško sekso (nors ir kasdien popenkis kartus). Bet ne įkišimo vardan ištraukimo smile.gif

QUOTE(A.Š. @ 2010 05 07, 12:55)
o ka tas psichologas gali padaryti?

1. Irodys Radarui, kad ir be sekso yra maloniu ir svarbiu uzsiemimu? Bet jei zmogus to pats nesuvokia, tai psichologas nera stebukladarys.
2. padarys taip, kad Radaras vietoj 2 k/diena nores 2k/savaite?
3. Jo zmona staiga nenorejusi sekso jo uzsimanys 5 k/savaite, vietoj 2?

Galbūt žmogus iš šalies galėtų parodyti, kad vyrai ir moterys nėra visiškai vienodi. Ir kad intymumas nėra vien tik mechaninis aktas...

QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 13:01)
Nu negi sunku ***.. kas diena skirt sitam reikalui po 3 minutes..nesuprantu.

Aha, jei tik tris minutes, tai dar galima pakentėt biggrin.gif A jei ilgiau... biggrin.gif

QUOTE(Radaras @ 2010 05 07, 15:34)
Žinoma, kad myliu savo žmoną...

aš vaikus labai myliu, o tai kad neturiu laiko daug su jais užsiimti, tai tik dėl to, kad daug dirbu.

O dirbu tam, kad jie visi ir žmona, ir vaikai jaustųsi ramiai dėl rytdienos, galės ramiai miegoti, nes negalvos, kad neturės už ką mokėti paskolos ir pan. Kodėl šito jūs neįvertinate?

Nifiga Jūs nemylit... mylit tik save...

Su mylimais žmonėm užsiimti visada atsiranda laiko. Jūs nenorit. Taip ir sakykit, vietoj to, kad po darbu slėptis doh.gif
Vienu tarpu mano vyras buvo baisiai užsidegęs darboholiku patapt doh.gif Irgi atseit dėl mūsų gerovės. Tada pasakiau, kad su bankomatu m,iegot nesiruošiu ir kad užsidirbt savo poreikiams galiu pati. Galbūt kažkam reikia n-tojo milijono, kad laimingi jaustųsi.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 07, 17:48)
man (kaip moteriai biggrin.gif) norisi gero ir kokybiško sekso (nors ir kasdien popenkis kartus). Bet ne įkišimo vardan ištraukimo smile.gif

kas tai yra kokybiskas seksas?
Cia kaip kokybiska desra ar kokybiska namo apdaila...
Kas per debiliska bobu maniera reikalaut is vyro kokybisko sekso ***..
Ir dar dvieju orgazmu vienu metu.
As, kaip, perdulkines kelis simtus tukstanciu moteru, galiu pasakyt:
-pisimasis- ne maisto produktas.
Ir ne kanceliarine preke.
Nori kokybes - pati ir pasidaryk.
Nieks tau jo nepadarys pagal uzsakyma..
Ir kai girdziu trisdesimties penkiu metu boba besiskundziancia, kad jos vyrai netike ir nemoka suteikt orgazmo, tai as atsakau: "taip tau durne ir reikia".

p.s.
tai ides tas baobabas savo zmonos info ar ne..
Laukt..nelaukt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.246: 07 gegužės 2010 - 17:22
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 07, 17:48)
Pritariu. Tik tiek, kad bent jau man (kaip moteriai biggrin.gif) norisi gero ir kokybiško sekso (nors ir kasdien popenkis kartus). Bet ne įkišimo vardan ištraukimo smile.gif

Na, tai viskas nuo tavęs ir priklauso...
Atsakyti