Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

QUOTE(Raga @ 2010 05 08, 22:23)

Ir šeima yra šeima- tik dėl vaikų.
Ir dėl jų stengiamės labiausiai...

seima yra ne del vaiku, o del patogumo ir saugumo juos veisiant.
O stengiames mes irgi ne del vaiku, o del saves.
Tik del saves.
Vaikais mes (tiksliau sakant- jus) tik prisidengiam savo egoizma.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 08, 22:42)
seima yra ne del vaiku, o del patogumo ir saugumo juos veisiant.
O stengiames mes irgi ne del vaiku, o del saves.
Tik del saves.
Vaikais mes (tiksliau sakant- jus) tik prisidengiam savo egoizma.

Nesutinku.
Kur du- ten pora.
Atsiradus vaikams- jau šeima, kurioje auga vaikai ir formuojasi jų asmenybės.
O egoistiškus poreikius lengviausia tenkint gyvenant vienai...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 08, 21:39)
vaikai yra sudas.
Ju nei padulkinsi nei pinigu paprasysi.
Tik jie visko praso.
Parazitai kazkokie...
Gal ir negraziai pasakiau, bet jei pagalvotumet blaiviai, tai ...nu parazitai gi..

...be zodziu....
Atsakyti
http://gyvenimas.del...i.d?id=31978563
Atsakyti
kazkaip nuo temos uzmislo labai jau toli jus i pievas nuejote.... neturiu ka pasakyt.
ne vien seksas santykius lemia reikia ir bendraut.... kazkur po vaiko atsiradimo siame pasauly, atsirado spraga kuri didejo, o daba yra taip kaip yra... gal zmonai sexo perdaug.... o gal ji jaucias nebepatraukli tau ir todel gal daugiau duot nenori?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 08, 20:02)
Tai, kad lyg ir kalba eina apie 10-uosius santuokos metus, o ne pažinties pradžią, ir dar apie jaunus žmonės... Man tai atrodo natūralu, kad yra poreikis fizinei meilei... Tik spėju, kad žmona galvoja tą patį: maždaug taip, vyras manęs nebemyli, dėl to nebenori... nebesistengia, ir aš nebesistengsiu.... Įtariu, kad anie laikinai nesusikalba ir tiek.

tai norit pasakyti kad emociniai ryšiai su metais dingsta,ir lieka porai tik seksas?
natūralu kad yra poreikis seksui,bet ar su visais?ar tik su tuo žmogum su kuriuo sieja emociniai ryšiai?
kad jie nesusikalba tai faktas,ypač aukso verta frazė-mes abu jaučiamės nuskriausti,bet aš LABIAU biggrin.gif vaikų darželis kažkoks biggrin.gif
arba-aš su ja neinu niekur nes ji man kelia įtampą ir nervuoja biggrin.gif galvojat žmona nejaučia tokių jo emocijų?
Atsakyti
QUOTE(Goodrutis @ 2010 05 09, 10:44)
kazkur po vaiko atsiradimo siame pasauly, atsirado spraga kuri didejo, o daba yra taip kaip yra... gal zmonai sexo perdaug.... o gal ji jaucias nebepatraukli tau ir todel gal daugiau duot nenori?

O tu irgi su tuom susidūrei?
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2010 05 09, 11:04)
galvojat žmona nejaučia tokių jo emocijų?

Galvoju, kad žmona galvoja labai panašiai, o gal net lygiai taip pat, kaip vyras.

O Jūs bandot mane įtikinti, kad darniai santuokai seksas visai nereikalingas, jeigu yra emocinis ryšys? Ir to pakanka?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 09, 14:54)

O Jūs bandot mane įtikinti, kad darniai santuokai seksas visai nereikalingas, jeigu yra emocinis ryšys? Ir to pakanka?

kur jūs matėt parašyta kad seksas nesvarbu?prašom pacituoti mane biggrin.gif aš apie tai kad darniai santuokai vien sekso neužtenka,juolab kad pati žmona i pasakė,kad jai trūksta emocinio ryšio.
Atsakyti
Na taip. O vyrams tai jau nereikia emocinio ryšio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 09 gegužės 2010 - 15:53
Kokia tema biggrin.gif
na gerai, ka po pasimylejimo veikia vyrai? Valgo, ziuri tv, seda prie kompo arba miega, bendrai paemus- tinginiauja smile.gif Paprastai jie nesuruosia vaikams rubu i mokykla ir darzeli, nesumeta skalbti zmonos rubu ir ju neiislygina, nesirneissiurbia kambariu ir nenuvalo dulkiu. Dabar reiskia, kad zmona po pasimylejimo net negali pailseti ar uzsiimti tuo, kuo vyras uzsiima po jo. O jei po visu darbu visa tai nukelti, tai gali isties nelikti noro, ypac jei vyras kol zmona suksis kaip bitute tik lauks tos "sventes" biggrin.gif

o laimingos santuokos priezastis, jei jau i tema, tai tikrai ne mylejimasis kaip toks, o gyvenimas taip, kad butu noras myletis su jumis, o ne jums su ja biggrin.gif Nes ji panasu kad gyvena teisingai, nes jus norite smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 09, 16:42)
Na taip. O vyrams tai jau nereikia emocinio ryšio?

aš kiek ant greitųjų permečiau straipsnių,vyrai labiau orientuoti būtent į fizinį ryšį,o moterys į emocinį.šiaip daug straipsnių yra kad dingus emociniam ryšiui,dingsta ir kūniškas.net kažkur užmačiau statistiką kad net iki 20 procentų porų mylisi iki 10 kartų per metus,tik man kažkaip nelab tikisi kad tiek daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 09, 17:08)
aš kiek ant greitųjų permečiau straipsnių,vyrai labiau orientuoti būtent į fizinį ryšį,o moterys į emocinį.šiaip daug straipsnių yra

yobtojmat ***..
Vyrai,moterys,kiaules, vistos..
Straipsnius, ji matot, skaito.
Nera vyru..nera moteru. Yra zmones..Yra asmenybes.
Neskaityk straipsniu.
Mokykis is gyvenimo.
Atsakyti