Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

g.gif Tokius vyrus kaip temos autorius reikia saugoti ,tarsi nacionalinę vertybę.

Visos draugės skundžiasi, kad jų vyrai darbuose paskendę, sekso nebenori. Kaip viena pažįstama išsireiškė : nauji metai dažniau būna biggrin.gif Kita draugė,kai pasakė vyrui, jog norėtų 2 kartų per savaitę, buvo apšaukta nimfomane blink.gif . Ir tai žmonės apie 30 metų amžiaus, vedę ne ilgiau kaip 5 metus. Viena šeima net vaikų dar neturi.

O čia, per du darbus dirbantis ir norintis. Juk tai beveik stebuklas šiais laikais. bigsmile.gif O dar bobos drįsta užsipulti, vos ne iškrypėliu vadina.
Radare, jeigu reikia, galiu tau įmesti kelių alkanų savo draugių tel.
Viena , kaip tik neseniai man sakė, jog jos vyras viską daro,kad tik ji įsitaisytų meilužį. Miegas jam svarbiau. lotuliukas.gif Kitas prie kompo pastoviai prilipęs. Trečias net miega ant pilvo, kad žmona prilysti negalėtų. Neduokdie, nakčia pasinaudos lotuliukas.gif Juokas juokais, bet kai tai girdi, tai susimąstai....
Laikai keičiasi : anksčiau vyrai labiau norėjo,o moterys neduodavo. Dabar moterys norėtų, bet vyrai...
Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2010 05 09, 18:11)
g.gif  Tokius vyrus kaip temos autorius reikia saugoti ,tarsi nacionalinę vertybę.

kokius tokius?
kurie namo pareina tik pernakvot (kaip autorius)? kuriems vaikai laikini ir ne 1 vietoj (kaip autoriui)? kuriems žmona dirbanti, viena auklėjanti vaikus ir buities darbus visus atliekanti yra savaime suprantamas dalykas, nevertas jokio dėmesio ir pagalbos (kaip autoriui)? kuris nenori su žmona niekur eit, nes jinai jį nervuoja, erzina (kaip autorius)? ir dar daugybę "nacionalinių vertybių" bei savybių čia būtų galima vardint doh.gif
ir TOKIUS reikia saugot? vien dėl to kad jie prisitinginiavę iki valiai kyštelt nori 2 kart per dieną?
žinai, gal tu tikrai duok jam tų tel nr biggrin.gif . galės tavo draugės pabėgt su juo ir pamatyt kas iš tikro yra vertybės šeimoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 09, 20:00)
ir pamatyt kas iš tikro yra vertybės šeimoje biggrin.gif

Tai kokios Jums yra tikrosios vertybės šeimoj (laimingoj ir darnioj), ir kokią vietą tame užima fizinė meilės išraiška?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 09, 19:08)
Tai kokios Jums yra tikrosios vertybės šeimoj (laimingoj ir darnioj), ir kokią vietą tame užima fizinė meilės išraiška?

na man vaikai didžiausia vertybė biggrin.gif . dar sveikata, ramybė, bendri interesai, nuoširdus bendravimas. tada savaime to sekso daugiau norisi biggrin.gif , nes būtent jis ir yra tų gražių jausmų ir teigiamų išgyvenimų išraiška mirksiukas.gif

o seksas be supratimo, pagarbos, draugystės ir kitų dvasinių dalykų visai jokia vertybė biggrin.gif . jei tik seksas dėl sekso (kaip pas autorių kad db), tai man ir 2 kart per sav nereiktų biggrin.gif . ir visai nesistebiu, kad žmona jo negeidžia. aš tokio egoisto savimylos trano, susireikšminusio bankomato turbūt blaiva į lovą iš vis nepriimčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 09, 20:17)
na man vaikai didžiausia vertybė  biggrin.gif . dar sveikata, ramybė, bendri interesai, nuoširdus bendravimas. tada savaime to sekso daugiau norisi  biggrin.gif , nes būtent jis ir yra tų gražių jausmų ir teigiamų išgyvenimų išraiška  mirksiukas.gif

O sekso su mylimu vyru metu jokių teigiamų išgyvenimų neišgyvenat?
Tik teigiamus išgyvenimus išreiškiat?
Kitaip tariant, jei nebemylit vyro (o gal įsimylėjot kaimyną), tai negali būti jokios kalbos apie fizinę meilę su savu vyru?
Ar aš ne taip suprantu jūsų mintį?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 09, 20:30)
Kitaip tariant, jei nebemylit vyro (o gal įsimylėjot kaimyną), tai negali būti jokios kalbos apie fizinę meilę su savu vyru?

mylėti vieną,o miegoti su kitu?na ne visos musėt taip sugeba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 09, 19:30)

su MYLIMU ir MYLINČIU išgyvenu. tuo tarpu autoriaus žodžiai ir veiksmai rodo jo nemeilę ir nepagarbą žmonai bwei šeimai. todėl nenuostabu, kad ji jo negeidžia biggrin.gif

tikrai negali būt kalbos apie seksą su vyru 2 kart per d, jei myliu kaimyną biggrin.gif lotuliukas.gif . o jei tas kaimynas tokius pat jausmus išgyvena ir mano adresu, tada su vyru turbūt iš vis nebūtų jokios kalbos apie seksą biggrin.gif . o va su kaimynu gal ir 2 kart per dieną norėtųsi biggrin.gif

taip, man sekso norisi kaip teigiamų išgyvenimų išraiškos. nes jis pastiprina ir papildo tuos išgyvenimus. tuo tarpu jei išgyvenimai su žmogumis neigiami, tai po sekso jie teigiamais netaptų, greičiau pasišlykštėjimą savo kūnu ir savimi sukeltų. žodžiu, kažkokia prostitucija būtų ir tiek. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 09, 20:00)
kokius tokius?
kurie namo pareina tik pernakvot (kaip autorius)? kuriems vaikai laikini ir ne 1 vietoj (kaip autoriui)? kuriems žmona dirbanti, viena auklėjanti vaikus ir buities darbus visus atliekanti yra savaime suprantamas dalykas, nevertas jokio dėmesio ir pagalbos (kaip autoriui)?  kuris nenori su žmona niekur eit, nes jinai jį nervuoja, erzina (kaip autorius)? ir dar daugybę "nacionalinių vertybių" bei savybių čia būtų galima vardint  doh.gif
ir TOKIUS reikia saugot? vien dėl to kad jie prisitinginiavę iki valiai kyštelt nori 2 kart per dieną?

ašai ir musėt iškrypus,nes nesuprantu kodėl reikia saugoti vyrą,kuris nori tik mylėtis.o tai ką su tais daryti,kurie padeda namuose,prižiūri vaikus,ruošia romantiškas vakarienes,išleidžia vieną papramogauti,rodo dėmesį,meilę,švelnumą ir rūpestį?įrašyt i raudonąją knygą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2010 05 09, 18:11)
g.gif  Tokius vyrus kaip temos autorius reikia saugoti ,tarsi nacionalinę vertybę.

biggrin.gif kaip linksmai nuteikei, isties visur galima geri iziureti

o ten tu draugiu diedai tai ryskiai meiluzes turi smile.gif arba patiems su savim paprasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 09, 21:01)
o tai ką su tais daryti,kurie padeda namuose,prižiūri vaikus,ruošia romantiškas vakarienes,išleidžia vieną papramogauti,rodo dėmesį,meilę,švelnumą ir rūpestį?

sumoket.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 09, 21:01)
ašai ir musėt iškrypus,nes nesuprantu.

Nea, iškrypęs yra tas, kuris nori sekso su savo sutuoktiniu!
Ne šiaip sekso su mergom, ar kaimynu, o su savo partneriu po 10 bendro gyvenimo metų!
Nu tikrai, kad kažkoks nenormalus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 09 gegužės 2010 - 20:46
QUOTE(ulyja @ 2010 05 09, 20:01)
ašai ir musėt iškrypus,nes nesuprantu kodėl reikia saugoti vyrą,kuris nori tik mylėtis.o tai ką su tais daryti,kurie padeda namuose,prižiūri vaikus,ruošia romantiškas vakarienes,išleidžia vieną papramogauti,rodo dėmesį,meilę,švelnumą ir rūpestį?įrašyt i raudonąją knygą? biggrin.gif

Jeigu jis padės namuose, prižiūrės vaikus, ruoš vakarienes ir t.t ir t.p., o negalės patenkinti mano poreikių, man toks vyras man tikrai nereikalingas. Apseisiu aš ir be romantinių vakarienių, tegul geriau lovoje vyras padirba : išradingai ir ilgai. biggrin.gif

Nenoriu paskui jaustis kaip moteriškas radaro atitikmuo : atstumta ir negeidžiama. schmoll.gif
Atsakyti