Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 11:41)
Tai jei tuokėmės iš meilės, tai ką aš turiu užsitarnauti???? tai tiesiog turi būti , nes tai negali dingti, išnykti...nebent ji manęs nemylėjo, todėl ir aistros nebuvo....

Ir aš nežinau, kaip meilę užsitarnauti, jei žinočiau, tai tarnaučiau, oi kaip dėl jos tarnaučiau...
Žinau, kad aistra tik įsimylėjaliems būdinga... tol kol buitis jos brutualiais būdais nenužudo...

QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 12:10)
Taip, matyt, esu absoliutus stuobrys, nes noriu, kad mane mylinti žmona manęs norėtų...Matyt mano mąstymas iškreiptas, jei tikuiosi, kad jei yra meilė, tai yra ir aistra...

Taip, tu nelemtas iškrypeli, kaip tu drįsti norėt sekso su savo žmona (geriau jau su kaimyno norėtum), juk ji ir taip tave myli, stengiasi, tavo vaikus augina...
Tau ką, to mažai?!..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 10 gegužės 2010 - 11:17
Dieve,koks apsurdas... blink.gif po 10-ties santuokos metu jis nori kad zmona mirksetu jam akutem ir taikytu proga uzsokti kai vaikai nemato... doh.gif mes su vyru susituoke 2,5 metu.o mylimes 1 per savaite,na kartais 2,ir abiem gana tongue.gif
Reiktu suprasti,kad moters galva (kitaip nei vyro) kiaura diena uzimta:ka ryt daryti pietums,ar vaiku rubai jau islyginti,ar patalyne pakeista,ar grindys svarios ir be galo,be krasto....apie koki seksa dar gali galvoti...
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 11:41)
Tai jei tuokėmės iš meilės, tai ką aš turiu užsitarnauti???? tai tiesiog turi būti , nes tai negali dingti, išnykti...nebent ji manęs nemylėjo, todėl ir aistros nebuvo....

Ką darėte iki santuokos ir iki draugystės pradžios, kad atkreiptumėt dėmesį? Kažką darėt, stengėtės, kad viskas išsirutuliotų į draugystę, o vėliau ir santuoką? Juk neatsirado žmona vieną dieną prie durų ir nepasiūlė ženytis? Tikriausiai rodėt dėmesį, tokiu būdu ir užsitarnavot jos meilę. Ar taip?
Atsakyti
desimtys moteru tau sako ta pati tik skirtingais zodziais-problema tavyje,o ne tavo zmonoje,tai gal jau vertetu apsizergti sulini ir panagrineti save??? klausk "ka as ne taip darau?" o ne ka tavo zmona daro ne taip...
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2010 05 10, 12:35)
desimtys moteru tau sako ta pati tik skirtingais zodziais-problema tavyje,o ne tavo zmonoje

problema - abieju. kol abu kaip du oziu stoves ragus sureme, sprendimo nebus.
vyras uzduoda klausimus, i kuriuos atsakymu nenori girdeti. manau, kad ir jo zmona dabar gali nesugebeti isgirsti pasakymo "jis juk pinigus namo parnesa, pas mergas nesivalkioja - ko tu dar nori".
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2010 05 10, 12:34)
Ką darėte iki santuokos ir iki draugystės pradžios, kad atkreiptumėt dėmesį? Kažką darėt, stengėtės, kad viskas išsirutuliotų į draugystę, o vėliau ir santuoką? Juk neatsirado žmona vieną dieną prie durų ir nepasiūlė ženytis? Tikriausiai rodėt dėmesį, tokiu būdu ir užsitarnavot jos meilę. Ar taip?

Dariau tą patį, ką turbūt visi daro draugystės pradžioje. Bet tą patį darė ir ji. Tai kodėl dabar gaunasi, kad aš vienas turiu kažką daryti, o ji ir taip jau kažką daro (ogi nieko, kas būtų nukreipta tiesiogiai į mane, kaip vyrą)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radaras: 10 gegužės 2010 - 11:47
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 12:46)
Dariau tą patį, ką turbūt visi daro draugystės pradžioje. Bet tą patė darė ir ji. Tai kodėl dabar gaunasi, kad aš vienas turiu kažką daryti, o ji ir taip jau kažką daro (ogi nieko, kas būtų nukreipta tiesiogiai į mane, kaip vyrą)...

zinoma, pasimatuokime, kas del ko daugiau daro ir kas labiau nuskriaustas...
"mamaaaa, ji maaan saldainio nedaaaveee, beee"....

suprask, tai niekur neveda. tu jai primygtinai siulai tai, kas jai nebutina, bet kaip sykstuolis laikai uzspaudes tai, ko jai reikia. ir ji taip pat. ir abu verkiat, kokie nelaimingi...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 05 10, 12:48)
suprask, tai niekur neveda. tu jai primygtinai siulai tai, kas jai nebutina, bet kaip sykstuolis laikai uzspaudes tai, ko jai reikia. ir ji taip pat. ir abu verkiat, kokie nelaimingi...

Abu verti vienas kito, matyt...
Atsakyti
priezasciu,kodel moteris gali nebenoreti sekso yra daug...
1.jauciasi nepatraukli,negrazi
2.nebepatrauklus vyras
3.buitis ir rutina
4.psichologines problemos
nuobodus seksas...
arba tiesiog seksualinis nesuderinamumas...
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2010 05 10, 12:33)
Dieve,koks apsurdas... blink.gif  po 10-ties santuokos metu jis nori kad zmona mirksetu jam akutem ir taikytu proga uzsokti kai vaikai nemato... doh.gif mes su vyru susituoke 2,5 metu.o mylimes 1 per savaite,na kartais 2,ir abiem gana  tongue.gif
Reiktu suprasti,kad moters galva (kitaip nei vyro) kiaura diena uzimta:ka ryt daryti pietums,ar vaiku rubai jau islyginti,ar patalyne pakeista,ar grindys svarios ir be galo,be krasto....apie koki seksa dar gali galvoti...

Ir puiku, kad jūs abu tokie susiderinę. O jūs tikra, kad vyrui TIKRAI to užtenka?
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 12:46)
Dariau tą patį, ką turbūt visi daro draugystės pradžioje. Bet tą patį darė ir ji. Tai kodėl dabar gaunasi, kad aš vienas turiu kažką daryti, o ji ir taip jau kažką daro (ogi nieko, kas būtų nukreipta tiesiogiai į mane, kaip vyrą)...

Tai pradėk pirmas 4u.gif Daryk, tai, ką darydavai draugystės pradžioj. Neabejoju, kad viskas susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 12:59)
Ir puiku, kad jūs abu tokie susiderinę. O jūs tikra, kad vyrui TIKRAI to užtenka?

tikrai taip mirksiukas.gif mes abu nusprendiam kada to norim.
Atsakyti