QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 10:25)
1.Beveik visuose pasisakymuose kalbama apie tą patį: padėk žmonai, pabūk su vaikais, padaryk tą, paduok aną, siūlyk, organizuok... Ir vėl gaunasi, kad
turiu kažką padaryti, jei noriu gyventi savo supratimu pilnavertį gyvenimą???
2. Man paprasčiausiai kyla klausimas-kur dingo aistra? kur meilė?
3. Aš irgi dirbu, taip pat būnu pavargęs, bet kažkodėl nepaisant nuovargio man vis tiek norisi fizinio artumo.
4. Tai gal man reikėtų pradėti reikalauti, kad žmona susirastų geriau apmokamą darbą ir man nereikėtų arti per du darbus? Kodėl vyrui keliama tiek reikalavimų???
Papildyta:
Taip, aš tą suvokiu. Bet vienas nesikankinsiu...
1. taip. turi. o ką, tavo supratimu pilnavertis gyvenimas įmanomas nieko neveikiant?

niekaip nesumastau nė 1 gyvenimo srities, kuriuoj tai praktiškai galiotų
2. atsakymas - tu pražudei meilę ir aistrą savo atsainiu požiūriu į moterį ir šeimą
3. bet ji dirba fiziškai daugiau, be to jaučiasi nevertinama už tai.
4. o gal geriau už uždirbtus pinigus auklę ir namų tvarkytoją pasamdyk, kad žmona tiek nepavargtų

, arba sumažink savo darbus ir grįžk namo normaliu laiku pabūt su šeima ir padėt.
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 10:35)
O ką, jei aš nenoriu nieko daryti, tuo labiau, kad tai bus pastangos, o per prievartą nenoriu gauti aistros...
Tegu ji daro kažką, kad gautų iš manęs tai ko jai trūksta...
nu kur jau čia norėsi

gi lengviau tingiai tampyt pimpuką prie kompo atsisėdus ir dejuot dėl savo traumuoto gyvenimo

. va čia tai gyvenimas - tiesiog svajonė, ir pastangų jokių nereikia
kaip manai, ko jai iš tavęs trūksta?
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 10:41)
Aš nedarau??? O darbo ne namuose jūs nelaikote darymu dėl santuokos?
Tai jei tuokėmės iš meilės, tai ką aš turiu užsitarnauti???? tai tiesiog turi būti , nes tai negali dingti, išnykti...nebent ji manęs nemylėjo, todėl ir aistros nebuvo....
bet ji daro ir namuose ir nenamuose. o tu tik ne namuose. todėl ji daro dėl santuokos daugiau
taip, turi užsitarnauti, nieko savaime nebūna ir nebus. tai gali dingit ir išnykti dėl pasikeitusių aplinkybių. net ir didžiausią meilę abejingumas ir nepagarba laikui bėgant paverčia tik panieka