Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 11:41)
Aš nedarau??? O darbo ne namuose jūs nelaikote darymu dėl santuokos?
Papildyta:

vien dėl to kad tu dirbi,ji turi tavęs norėti?gal kai kuriom ir užtenka vien pasidul..,bet daugumai manau norisi ir emocinio,dvasinio ir tt ryšio.išsiskirs jin su tavim,prisiteis alimentus ir vistiek turės tavęs norėti,nu juk tu alimentus moki,tai vadinasi turi norėti?žinotės čia jau panašu į prostituciją-moku pinigus-ir to turi užtekti-norėk manęs.
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2010 05 10, 13:05)
tikrai taip  mirksiukas.gif  mes abu nusprendiam kada to norim.

O gal tai tik jūs nusprendžiate, o jis prisitaiko...
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 12:10)
Taip, matyt, esu absoliutus stuobrys, nes noriu, kad mane mylinti žmona manęs norėtų...Matyt mano mąstymas iškreiptas, jei tikuiosi, kad jei yra meilė, tai yra ir aistra...
Papildyta:
Taip, pinigai nėra svarbiausi, kol jų yra. Manai, kad aistra atsirastų, jei sėdėčiau namuose ir gyventume šia diena, nesirūpindami, ar turėsime už ką leisti į mokslus vaikus, kai jie baigs mokyklą?

Tai gal pabandyk pagalvoti, ka darai ne taip, kad zmona taves nenori?
Nes tu NIEKO NEDARAI, isskyrus nori ...

O antra pasisakymo dalis tai primena mano mociutes paistalus - ka jus vaikeliai (cia mano tevams taip sakydavo) valgytumete, jei ne mano bulves, kiausiniai ir pan....
nebuk nuobodus ir uzsiciklines... Gal tavo vaikams nereikes tu tavo pinigu - gal vienas nores buti santechniku ar troleibuso vairuotoju, o kitam mokslus finansuos valstybe ir dar padidinta stipendija mokes.... doh.gif O be to, vaikas 7 ir 4.. apie kokius mokslus ir taipymus tu kalbi? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 10, 12:15)

Taip, tu nelemtas iškrypeli, kaip tu drįsti norėt sekso su savo žmona (geriau jau su kaimyno norėtum), juk ji ir taip tave myli, stengiasi, tavo vaikus augina...
Tau ką, to mažai?!..

ji stengiasi,tvarko namus,augina vaikus-o ką gauna atgal?vyrą kuris ateina tik pernakvoti?jei kai kurioms užtenka to,kad vyras jų tik nori,tai ryškiai radaro žmonai to per mažai.
buvo siūlymas įsigyt meilužę,bet manau ir tai nepadės-jos ir nori dėmesio ir švelnumo,o ne vyro kuris užbėga valandėlei tik pasimylėt.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 10:41)
Papildyta:
Tai jei tuokėmės iš meilės, tai ką aš turiu užsitarnauti???? tai tiesiog turi būti , nes tai negali dingti, išnykti...nebent ji manęs nemylėjo, todėl ir aistros nebuvo....

kazkaip tavo norai, panasu, kad virsija galimybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 10:25)
1.Beveik visuose pasisakymuose kalbama apie tą patį: padėk žmonai, pabūk su vaikais, padaryk tą, paduok aną, siūlyk, organizuok... Ir vėl gaunasi, kad turiu kažką padaryti, jei noriu gyventi savo supratimu pilnavertį gyvenimą???

2. Man paprasčiausiai kyla klausimas-kur dingo aistra? kur meilė? 

3. Aš irgi dirbu, taip pat būnu pavargęs, bet kažkodėl nepaisant nuovargio man vis tiek norisi fizinio artumo.

4. Tai gal man reikėtų pradėti reikalauti, kad žmona susirastų geriau apmokamą darbą ir man nereikėtų arti per du darbus? Kodėl vyrui keliama tiek reikalavimų???
Papildyta:
Taip, aš tą suvokiu. Bet vienas nesikankinsiu...

1. taip. turi. o ką, tavo supratimu pilnavertis gyvenimas įmanomas nieko neveikiant? biggrin.gif niekaip nesumastau nė 1 gyvenimo srities, kuriuoj tai praktiškai galiotų biggrin.gif

2. atsakymas - tu pražudei meilę ir aistrą savo atsainiu požiūriu į moterį ir šeimą

3. bet ji dirba fiziškai daugiau, be to jaučiasi nevertinama už tai.

4. o gal geriau už uždirbtus pinigus auklę ir namų tvarkytoją pasamdyk, kad žmona tiek nepavargtų biggrin.gif , arba sumažink savo darbus ir grįžk namo normaliu laiku pabūt su šeima ir padėt.
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 10:35)
O ką, jei aš nenoriu nieko daryti, tuo labiau, kad tai bus pastangos, o per prievartą nenoriu gauti aistros...

Tegu ji daro kažką, kad gautų iš manęs tai ko jai trūksta...

nu kur jau čia norėsi biggrin.gif gi lengviau tingiai tampyt pimpuką prie kompo atsisėdus ir dejuot dėl savo traumuoto gyvenimo biggrin.gif . va čia tai gyvenimas - tiesiog svajonė, ir pastangų jokių nereikia doh.gif

kaip manai, ko jai iš tavęs trūksta? g.gif
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 10:41)

Tai jei tuokėmės iš meilės, tai ką aš turiu užsitarnauti???? tai tiesiog turi būti , nes tai negali dingti, išnykti...nebent ji manęs nemylėjo, todėl ir aistros nebuvo....

bet ji daro ir namuose ir nenamuose. o tu tik ne namuose. todėl ji daro dėl santuokos daugiau tongue.gif

taip, turi užsitarnauti, nieko savaime nebūna ir nebus. tai gali dingit ir išnykti dėl pasikeitusių aplinkybių. net ir didžiausią meilę abejingumas ir nepagarba laikui bėgant paverčia tik panieka
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 11:25)
Man paprasčiausiai kyla klausimas-kur dingo aistra? kur meilė? Aš irgi dirbu, taip pat būnu pavargęs, bet kažkodėl nepaisant nuovargio man vis tiek norisi fizinio artumo.

Tau meile=seksas?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 10, 14:28)
kaip manai, ko jai iš tavęs trūksta? g.gif

Ko jai trūksta? Viso to, ką jūs čia taip įsijautusios vardinate. Bet...aš ir nesakau, kad esu idealus. Aš bent kartais stengiausi, taip gal ir per mažai...nu bet nepajutau, kad tos mano pastangos būtų vertinamos.
Norėjo, kad eičiau kartu su visais pasivaikščioti-ėjau, nors man tai ir nepatinka. Ir ką? kad nors būčiau pajutęs jos pastangas lovoje, kad va-tu man davei, aš tau...
Papildyta:
QUOTE(ulrika @ 2010 05 10, 14:34)
Tau meile=seksas?

Ne, man meilė=aistra...
Atsakyti
Šiaip man tikrai gaila vyro...Suprantu jį, kad jaunas ir norisi dažnai.

Bet manau šioje situacijoje svarbiausia tau radarai pačiam paklausti savo žmonos, kodėl ji nenori dažnai mylėtis g.gif , Gal ją kamuoja kokios ginekologinės problemos g.gif Gi būna pas moteriškes visokių situacijų gyvenime, gal ji pavargsta...
Niekas tau čia forume neatsakys geriau negu tavo žmona.
Jei nenori tiesiogiai jos to paklausti, siūlau parašyti jai laišką, bet ne emailu, o tikrą. Parašyk jai kaip jautiesi, ir paprašyk, kad ji tau atsakytų.

Sėkmės sprendžiant šia problemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 14:37)
Ko jai trūksta? Viso to, ką jūs čia taip įsijautusios vardinate. Bet...aš ir nesakau, kad esu idealus. Aš bent kartais stengiausi, taip gal ir per mažai...nu bet nepajutau, kad tos mano pastangos būtų vertinamos.
Norėjo, kad eičiau kartu su visais pasivaikščioti-ėjau, nors man tai ir nepatinka. Ir ką? kad nors būčiau pajutęs jos pastangas lovoje, kad va-tu man davei, aš tau...
Papildyta:
Ne, man meilė=aistra...

doh.gif doh.gif
Kaip suprantu, tau apskritai bendravimas su seima nepatinka.. doh.gif tai, ka privalo daryti kiekvienas normalus tevas, tu vadini pastangom, uz kurias reikia "atsidekoti" lovoj... Virsune... doh.gif
As stebiuosi, kad tavo zmona apskritai su tavim isvis dar gyvena... Gal neturi kur iseiti.... unsure.gif unsure.gif

O ir apskritai, kam tau zmona? Kam ji tau? Tik tam, kad po ranka visada turetum ka padulkinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.Š.: 10 gegužės 2010 - 13:52
QUOTE(ulyja @ 2010 05 10, 12:40)
buvo siūlymas įsigyt meilužę,bet manau ir tai nepadės

drinks_cheers.gif Ir dėmesio gali norėti meilužė, ir švelnumo, ir, ne duok Dieve, dovanų dar laugh.gif
Aš tai Radarui matau tik vieną išeitį su tokiu jo požiūriu (aš daug dirbu, uždirbu pinigus, todėl ji manęs turi norėt) - eit pas prostitutę rolleyes.gif Ten tai jau tikrai bus įvertinti jo pinigai yess.gif Ir nieko nereikės daryt (kaip jis ir nori), tik piniginę pravert. Ir tikrai bus labai geidžiamas , ir laukiamas klientas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 13:37)
1.Ko jai trūksta? Viso to, ką jūs čia taip įsijautusios vardinate.

2.Bet...aš ir nesakau, kad esu idealus.

3.Aš bent kartais stengiausi, taip gal ir per mažai...

4.nu bet nepajutau, kad tos mano pastangos būtų vertinamos.

5. Norėjo, kad eičiau kartu su visais pasivaikščioti-ėjau, nors man tai ir nepatinka.

6. Ir ką? kad nors būčiau pajutęs jos pastangas lovoje, kad va-tu man davei, aš tau...

7. Ne, man meilė=aistra...

1.ir ką? jai trūksta viso to, ką išvardinom, tau trūksta sexo. kaip tu toliau įsivaizduoji problemos sprendimą?

2.na... ji irgi neideali. ar tu nori idealios, pats nebūdamas idealus?

3. tai gal ir ji bent kartais stengiasi, tik gal tau per mažai. nu bet gi gal stengiasi moteriškė biggrin.gif

4. tai gal ir ji nepajuto, kad čia buvo tavo pastangos. gal jos buvo toookios mažytės, kad jų plika akimi net nesimato biggrin.gif . arba gal ji lb tai vertino, tik tu to nesupratai biggrin.gif

5. o kaip manai, jinai dažnai dėl šeimos daro ką nors, kas jai nepatinka?

6. man toks pasakymas kvepia prostitucija cool.gif . taip kalba vyrai, kurie įpratę naudotis plaštakių paslaugomis. jei tavo žmona ne prostitutė ir ne joms prijaučianti, tai vienkartinė pagalba aistros protrūkio jai tikrai nesukels. turi sistemingai būti jai geras, tada ir pamatysi jos pastangas lovoje.

7. tai jei nori aistros, reiškia pirma turi pasiekti jos meilės biggrin.gif

Atsakyti