QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 14:37)
Norėjo, kad eičiau kartu su visais pasivaikščioti-ėjau, nors man tai ir nepatinka. Ir ką? kad nors būčiau pajutęs jos pastangas lovoje, kad va-tu man davei, aš tau...
Vaikai yra dvieju asmenu ir tie du asmenys vienodai jiems isipareigoja ir ne tik finansiskai. Todel, tai kad ejai su seima pasivaikscioti, tai taip ir turi buti, tai yra normalu. Tai uz ka jinai tau turejo atsidekoti, ka tu jai tokio davei ( isskyrus tai, kad darei tai ka ir turejai daryti, nes vaikai nera mamos rupestis).
Va zmona viena rupintis vaikais, tvarkyti namus, daryti valgyti neturi, bet daro ir uz tai is taves negauna nieko. Nors turetu
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 15:09)
Bet mūsų atveju ji išblėso po vaiko gimimo. Argi tai normalu???
taip ir tam yra keletas priezasciu
viena ir ju, kad moteriai paprasciausiai nebelieka jegu. Na kiek galima tempti viska ant savo kupros
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 15:09)
nes manau, kad vaikams geriau augti su abiem tėvais...
o tai kur ta taip deklaruojama meile zmonai dingo?
QUOTE(Radaras @ 2010 05 10, 15:27)
bet bent žinosiu, kad atlikau savo pareigą ir jų nepalikau.
atsiprasau o kokia pareiga tu vaikams busi atlikes - tu dalyvauji ju gyvenime, eini i mokyklos/darzelio tevu susirinkimus, slaugaus juos sergancius, galvoji kaip isradingiau savaitgali praleisti, kad vaikams liktu kuo daugiau ispudziu, skaitai pasakas pries miega, ramini atsibudusi nakti nuo kosmaro, pavarges po darbo dienos kuo greiciau leki namo, kad galetumei isklausyti kaip tavo vaikai praleido sia diena......
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 10:46)
Pradėjau naują temą, kurioje lauksiu konkrečių atsakymų, kaip kitose šeimose sprendžiama problema. Nes netikiu, kad su tokia situacija susiduriu vienintelis....Tik bijau, kad vyrų nuomonių galiu nesulaukti 

Įtariu, kad sulauksi kažko panašaus, kaip ir šioje temoje.
Ir žinoma, kad daug daug emocionalių patarimų iš moterų....

Papildyta:
Beje, Radare, likeris irgi negauna, jis pats save tenkina burna

Taip, kad čia lankosi visi moterų skriaudžiami vyrai. Nieko jie tau nepatars, nes patys yra tokioje pačioje situacijoje.

Likeri, bet tu ir lankstus

QUOTE(Raga @ 2010 05 11, 10:57)
Įtariu, kad sulauksi kažko panašaus, kaip ir šioje temoje.

o ką,jos ne teisybę parašė?tik kad ponas užpakalio pakrutint nenori.ant lėkštutės viskas turi būt paduota.
QUOTE(ulyja @ 2010 05 11, 11:07)
o ką,jos ne teisybę parašė?tik kad ponas užpakalio pakrutint nenori.ant lėkštutės viskas turi būt paduota.
Tamsta vyras ar moteris?
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 10:44)
Klausimas tiesiai šviesiai vyrams: ką darote, jei iš žmonos negaunate pakankamai sekso? Noriu sužinoti, kaip kitose šeimose spendžiama tokia problema- ieškoti meilužės ar tiesiog padėti sau pačiam?
P.S. nenoriu diskusijos apie tai, kad turiu pats stengtis ir panašiai...
P.S. nenoriu diskusijos apie tai, kad turiu pats stengtis ir panašiai...
O dabar klausimas moterims:
Ką daryt vyrui, kad moterys jį suprastų?
QUOTE(Raga @ 2010 05 11, 10:17)
pasisamdyti advokatę, vardu Raga

QUOTE(Raga @ 2010 05 11, 11:17)
mes labai puikia jį suprantam.jis nori sekso.ir kuo daugiau.ir kad žmona ant jo pati pultų
o aš noriu kad visi mane mylėtų.bet aš esu baisi egoistė ir savanaudė.įdomu,kodėl manęs niekas nemyli??ei,mylėkit mane,nu ir kas kad aš nieko neduodu,o noriu tik imti.