Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

QUOTE(dange29 @ 2010 05 11, 12:33)
susirask meilužę ir tiek.

Danguole, tu irgi vyras??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 11, 13:36)
Danguole, tu irgi vyras???  doh.gif

oi, tik nereik čia filosofijų. viskas paprasta-jei trūksta sexo taip, kad tai kenkia santykiams, darbui ir tt-pasiimk jo iš šono. Žmona neims staiga norėti tiek daug, kiek reikia vyrui.
Atsakyti
pilnai sutinku su tuo...
Atsakyti
Radare, nieko nebus.

Ieškok temos pavadinimu "Norų sąrašas".
Parašyk, kad nori, kad tavo žmona tavęs norėtų.
Tada labai norėk, kad kas nors panorėtų tavo noro išsipildymo.

Va, nebent tik taip suveiks.
Man kelis sykius jau suveikė.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 05 11, 12:39)
oi, tik nereik čia filosofijų. viskas paprasta-jei trūksta sexo taip, kad tai kenkia santykiams, darbui ir tt-pasiimk jo iš šono. Žmona neims staiga norėti tiek daug, kiek reikia vyrui.

Iš šono imti nenoriu. Juk daviau priesaiką būti ištikimas... Noriu tiesiog SUPRASTI, kodėl viskas vyksta taip...Kodėl būdama jauna ir mylinti žmona nenori mylėtis dažniau nei 2-3 k. per savaitę...Juk kol nebuvo bvaikų, viskas buvo gerai, o gal tik man taip atrodė?

Dabar man jau tiek ir nereikia, galiu apsieiti ir su mažiau, bet nusibodo, kad tiek laiko buvau ignoruojamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radaras: 11 gegužės 2010 - 12:28
Radare, o jei analogiška situacija žmonai?
Tuoj pats apibertumėte patarimais - pasportuok, numesk 5kg, pakeisk šukuoseną, nezysk, pasidabink naujais apatiniais, paruošk romantišką vakarienę, padaryk masažą, sušok striptizą ir t.t. ir pan.
Nenorite pats pasinaudoti nors keletu iš šitų patarimų, mm?
Ak, nenorite... Sakote tai jos pareiga?...

Vis dar pačiam neskamba kvailai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butent: 11 gegužės 2010 - 12:24
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 14:22)
Iš šono imti nenoriu. Juk daviau priesaiką būti ištikimas... Noriu tiesiog SUPRASTI, kodėl viskas vyksta taip...Kodėl būdama jauna ir mylinti žmona nenori mylėtis dažniau nei 2-3 k. per savaitę...Juk kol nebuvo bvaikų, viskas buvo gerai, o gal tik man taip atrodė?

jei nenori imti iš šono, vadinasi, nelabai ir reikia. kai stogas čiuoš imsi bet kaip ir bet kur...
kodėl nenori ji dažniau? Vaikai, nuovargis, nepasitenkinimas, nemeilė, nuoskaudos, ir tt, n priežasčių. O jos, tiesa, ar klausei?
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2010 05 11, 13:23)
pakeisk šukuoseną, pasidabink naujais apatiniais, sušok striptizą

Nu kas čia dabar per patarimai?
Krisčiau iš juoko, jei man vyras tokį fejerverką namie suorganizuotų...
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 12:22)
Noriu tiesiog SUPRASTI, kodėl viskas vyksta taip...Kodėl būdama jauna ir mylinti žmona nenori mylėtis dažniau nei 2-3 k. per savaitę...

Juk kol nebuvo bvaikų, viskas buvo gerai, o gal tik man taip atrodė?

o tu iš visų čia tau juodu ant balto surašytų priežasčių vis dar NESUPRATAI, KODĖL jinai nenori???? lotuliukas.gif doh.gif

taip, čia turbūt vaikai kalti cool.gif doh.gif

nu ką galiu tau pasakyt, -nuo durnumo vaistų nėr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 11, 13:39)
o tu iš visų čia tau juodu ant balto surašytų priežasčių vis dar NESUPRATAI, KODĖL jinai nenori???? lotuliukas.gif  doh.gif

taip, čia turbūt vaikai kalti cool.gif  doh.gif
nu ką galiu tau pasakyt, -nuo durnumo vaistų nėr lotuliukas.gif

Va, būtent, jei nebūtų vaikų, būtų paprasčiau...
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 15:22)
Kodėl būdama jauna ir mylinti žmona nenori mylėtis dažniau nei 2-3 k. per savaitę...

Kodėl būdamas jaunas ir mylintis vyras nenori plauti grindų, siurbti kilimo ir gaminti valgio, skaityti pasakų , eiti į kiemą su vaikais dažniau nei 2-3 k per savaitę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 13:53)
Va, būtent, jei nebūtų vaikų, būtų paprasčiau...

taip, tuomet GALBUT butu tikrai daug paprasciau - nes butumet atsakingi tik vienas uz kita ir viskas. abu zygiuotumet i darba, po darbo - visas laisvalaikis tik judvieju.

dabar yra dar ir atsakomybe uz vaikus - tuos mazus, nuo tecio ir mamos fiziskai ir dvasiskai visiskai priklausomus zmogelius. tai atsakomybe ir darbas 24/7 be iseiginiu, svenciu dienu ir atostogu. ar jums pavyksta ta atsakomybe tinkamai pasidalinti? taip, kad tavo moteris turetu galimybe "pasikrauti baterijas"?

kita vertus, gal per desimt metu gyvenimo tik dviese, be vaiku, vis tiek butumet prarade "apetita" vienas kitam? Urartu graziai palygino su cepelinais triskart per diena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 11 gegužės 2010 - 13:03