Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

QUOTE(Priklausoma @ 2010 05 12, 12:32)
man nieko nereikia daryti.

mes kalbam ne apie tave.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 05 12, 13:31)
zodziu, uzkasam sia seima po lapais kaip beviltiska.

ne, kodėl, gera tema, moteriškaitės gali iškoneveikti autorių, koks jis bjaurybė ir tt. pasakyti tai, ko jų vyrai negirdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 05 12, 11:33)
ne, kodėl, gera tema, moteriškaitės gali iškoneveikti autorių, koks jis bjaurybė ir tt. pasakyti tai, ko jų vyrai negirdi smile.gif

biggrin.gif nu va , bent tiek naudos iš radaro ir jo temos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 12, 12:26)
lotuliukas.gif  doh.gif noriu pasakyt (skaityk paraidžiui, nes metaforų matau nesupranti), kad daug moterų vienos dirba visus namų ūkio darbus, o vyrai joms nieko nepadeda.

Tikrai NIEKO?!.
Ką vadini tuo nieku.
Nes, jei pora 10 metų gyvana kartu, kur viską daro tik žmona, o vyras nieko- tai skamba labai vienpusiškai...
Gal tuo metu, kol žmona gamina, vyras su vaiku remontuoja dviratuką, ar dar ką...
O, beje, ar blogai, kad grįžęs po darbo pusvalandį nori ramiai pagulėt prieš teliką ir pailsėt, ar snūstelt?...
Ir, manau, tuo metu jam reikia leisti atsipūsti, o ne bambėti, kad "tu guli, o aš va namų tarnaitė, tavo kojnes šiuo metu nešu į skabyklę, tai man užima 25 sek. Per metus susidaro 9125 sek., kas lygu 152 min., tai va, atminusuok dabar tiek laiko sekso, ir taip išeina, kad šį mėnesį nesimylėsim..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 12 gegužės 2010 - 11:38
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 12:35)

O, beje, ar blogai, kad grįžęs po darbo pusvalandį nori ramiai pagulėt prieš teliką ir pailsėt, ar snūstelt?...

viskas puiku. ypac, kai zmona zino, kad atsiputes vyras is tiesu praleis laiko su seima, o ne lauks, kol zmona baigs ruosa ir suguldys vaikus, kad galetu perkelti uzpakali nuo TV i miegamaji, ir pareikalauti "savo dalies"...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 05 12, 13:32)
mes kalbam ne apie tave.

tai kam klausti-ką darom? smile.gif Negi manot, kad autoriaus šeimai galima padėti? va čia?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 11:35)
Tikrai NIEKO?!.
Ką vadini tuo nieku.

Nes, jei pora 10 metų gyvana kartu, kur viską daro tik žmona, o vyras nieko- tai skamba labai vienpusiškai...

Gal tuo metu, kol žmona gamina, vyras su vaiku remontuoja dviratuką, ar dar ką...

Ir, manau, tuo metu jam reikia leisti atsipūsti, o ne bambėti, kad "tu guli, o aš va namų tarnaitė, tavo kojnes šiuo metu nešu į skabyklę, tai man užima 25 sek.
Per metus susidaro 9125 sek., kas lygu 152 min., tai va, atminusuok dabar tiek laiko sekso, ir taip išeina, kad šį mėnesį nesimylėsim..."

nieku vadinu jei vyras neprisideda namų ruošoj daugiau negu 10 proc biggrin.gif

nepažįsti tokių vienpusiškų šeimų? aš žinau daugybę

na radaro klausiam - ar taip darai?

iš principo neblogai, bet gal ir žmona po darbo nori snūstelt, bet keturmetis tuo metu šalia bliauna kad nori valgyt, o septynmetis nesupranta matematikos uždavinio. ir ką daryt?

o kas čia šnekėjo, kad reikia bumbėti? ir be bumbėjimo vyras gi ne aklas pamatyt ir išgirst, kad 1 vaikas nori valgyt, o kitas pagalbos pamokose biggrin.gif , ir kad kojinės smirda palovy. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 05 12, 12:41)
tai kam klausti-ką darom? smile.gif Negi manot, kad autoriaus šeimai galima padėti? va čia?

performuluoju klausima, kad ir katinams butu aisku: "mes, moterys, esame kaltos, kad vyrai tinginiai ir lepuneliai. ka darom, kad pakeistume padeti?"
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 12, 12:42)
iš principo neblogai, bet gal ir žmona po darbo nori snūstelt, bet keturmetis tuo metu šalia bliauna kad nori valgyt, o septynmetis nesupranta matematikos uždavinio. ir ką daryt?

Nežinau, kaip jūs savo laiką planuojat ir darbus organizuojat,
bet jei lauke oras ne koks, ir liekam namuose, tai po vakarienės, kai vyras jau pailsėjęs, einu aš savo pusvalandžio pasyvaus poilsio, tuo metu tėvas "žaidžia" su vaiku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 12 gegužės 2010 - 11:54
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 12:53)
bet jei lauke oras ne koks, ir liekam namuose, tai po vakarienės, kai vyras jau pailsėjęs, einu aš savo pusvalandžio pasyvaus poilsio, tuo metu tėvas "žaidžia" su vaiku...

juk visos kaip tik tai ir patarinejo radarui...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 05 12, 13:43)
performuluoju klausima, kad ir katinams butu aisku: "mes, moterys, esame kaltos, kad vyrai tinginiai ir lepuneliai. ka darom, kad pakeistume padeti?"

su esamais vargu ar ką įmanoma pakeist. auginkim savo sūnus vyrais.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 05 12, 11:55)
juk visos kaip tik tai ir patarinejo radarui...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet jis nenori to daryt. jį nervina buvimas su vaiku. ji per 7 m buvo KELIS kartus išėjęs su vaiku pasivaikščiot, bet nesulaukė už tai atpildo. na man tai čia aiškiau negu aišku, kas per paukštis tas radaras biggrin.gif
Atsakyti