Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

Sveiki,
cia apie tai kas pirmas, vista ar kiausinis...Zinoma, kad kiausinis, nes gilioj senovej dinozaurai dedavo kiausinius, o vistu tuo metu tikrai dar nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 12:01)
nereikia laukt, kol kitas kažką pasiūlys, pačiai reikia imtis iniciatyvos...

tą patį galima patart radarui - nelauk kol žmona ką nors pasiūlys, pats imkis iniciatyvos biggrin.gif
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 12:43)
Sakė, kad negrįžta laiku, nes namie įtampa...

, na, jei ne su savo, tai su kito...

o kas turi tą įtampą nuiminėt? kaimynai? ar abu sutuoktiniai bendru sutarimu? g.gif

va va, gal nuo to reikėjo radarui ir pradėt, maždaug taip: noriu meilužės, nes žmona neduoda pakankamai sekso. ji visada pavargus, bet padėt jai tingiu. kaip galit patart gaut sexo nerodant dėmesio žmonai? nėra tokių patarimų? tada eisiu būt laimingas su meiluže, nes man reikia sexo. žinau, kad tai negražu, bet kitos išeities neieškosiu doh.gif . o ir šiaip ji mane jaunystėj traumavo sexo trūkumu, todėl ant jos pykstu ir atkeršysiu nebuvimu namie. ir apskritai, dėl visko kalti vaikai, nes juos žmona myli labiau už mane. bet man viskas bus gerai. su kita. bus sexo, užteks tik paflirtuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 12, 14:14)
o kas turi tą įtampą nuiminėt? kaimynai? ar abu sutuoktiniai bendru sutarimu?

supermamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 12 gegužės 2010 - 13:17
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 14:17)
supermamos

nu ašai tai jau pas jį neisiu įtampos nuiminėt,galit mane iš sąrašo išbraukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 12, 14:14)
tą patį galima patart radarui - nelauk kol žmona ką nors pasiūlys, pats imkis iniciatyvos  biggrin.gif

o kas turi tą įtampą nuiminėt? kaimynai? ar abu sutuoktiniai bendru sutarimu?  g.gif
va va, gal nuo to reikėjo radarui ir pradėt, maždaug taip: noriu meilužės, nes žmona neduoda pakankamai sekso. ji visada pavargus, bet padėt jai tingiu. kaip galit patart gaut sexo nerodant dėmesio žmonai? nėra tokių patarimų? tada eisiu būt laimingas su meiluže, nes man reikia sexo. žinau, kad tai negražu, bet kitos išeities neieškosiu doh.gif . o ir šiaip ji mane jaunystėj traumavo sexo trūkumu, todėl ant jos pykstu ir atkeršysiu nebuvimu namie. ir apskritai, dėl visko kalti vaikai, nes juos žmona myli labiau už mane. bet man viskas bus gerai. su kita. bus sexo, užteks tik paflirtuot lotuliukas.gif

100% pritariu Gailei. Jei nori kaltinti, gali bandyti, bet nuo to dar niekam nepavyko geriau gyventi. Kaltinimai yra tarsi zibalas i ugni, o pabandyk kada nors parejes anksti is darbo pasakyti: as siandien noriu tau padeti su kokiais nors darbais, po to nusivesti tave i filma, restorana ir uzmigdyti vaika. Sekancia diena pamatysi, kad pradedi pajausti su kokiu realiu gyvenimu susiduria tavo zmona, kai taves nera salia. Ir dar apsilankykite spektaklyje "Sa, kalba mamos". Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 13:17)
supermamos

eisi nuiminėt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mane tai gali irgi iš sąrašo išbraukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 12, 14:19)
nu ašai tai jau pas jį neisiu įtampos nuiminėt,galit mane iš sąrašo išbraukti biggrin.gif

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 12, 14:31)
eisi nuiminėt?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mane tai gali irgi iš sąrašo išbraukt biggrin.gif

Kur jūs jau susiruošėt, fantazuotojos...
Taigi viskas vyksta čia ir dabar... niekur eit nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 13:35)

tu manai kad jo šeimoj įtampa mažėja? aš kažkaip įtariu, kad jis visko net neskaito čia. įtampa jam gal biški nusiimtį, jei kas nors kokią savaitę 2 kart per dieną duotų biggrin.gif . o db žinai gi, smegenis spaudžia buožgalviukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 14:35)

tai kad aš taip nemoku,per atstumą..aš senoviškai moku,nors ką pačiupinėti yra.. biggrin.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir panorau pasisakyti. Labai jau įsisenėjusi Radaro šeimos problema. Įdomu ar bent kartą per tuos 7 metus jiedu iš tikro kalbėjosi (išliejo širdį viens kitam)?
Dabar truputį iš savo patirties. Mes su vyru santuokoje gyvename 10 metų. Vaikui (pirmam) gimus, prasidėjo sunkus laikotarpis, kai, atrodė įtampą peiliu galima pjauti, kol vieną vasaros dieną vyras vaiką- pas močiutę, supakavo palapinę,nupirko gero vyno, mane į mašiną ir prie jūros. Dviese. Pusę nakties pravaikšiojome susikibę rankomis pakrante, kol viską viską vienas kitam išsakėme (kaip jaučiamės, ko trūksta ir kaip tai galėtume pakeisti). Po to jautėmės taip lyg vėl vienas kitą iš naujo pažintume. Nuo tada praktikuojame tą pabėgimą nuo visų ir nuo visko.
Radaro atveju, manau, reiktų išsiaiškint ką jiedu vienas kitam reiškia, o paskui daryt atitinkamus sprendimus.
Ir dar Radaro norėjau paklaust, kaip dažnai sakai žmonai, kad ją myli, kaip dažnai apsikabini, pabučiuoji, kažką erotiško pašnibždi į ausį ar subtiliai erotišką sms parašai iš darbo? Tokie dalykai dažnai padeda nuteikt mylimą moterį meilės aktui.
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 11:20)
Dėmesio, rašiau, kad plius kasdien apsitvarkant.

Ne tu rasei, kad
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 08:32)
Buities darbams skiriu 2 val. per vieną dieną į savaitę

ir
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 08:32)
(neskaitant kasdienių smulkių pasitvarkymų, kurie neatima nei labai daug laiko, anei jėgų), juos atlieku dar kol vyras miega, ir tai nėra jokia problema.

tuos smulkius kasdienius pasitvarkymus as suprantu, kaip nuvalyti trupinius nuo stalo pavalgius, sudeti indus i indaplove ar isnesti siuksles.

Savaitgalio 2 valandos skiriamos ne kasdieniams darbams, o pvz. gėlių laistymui, šveitimui ir pan. Skalbimo mašiną pirkau maksimalaus dydžio bugnu, telpa 12 kg.

na tai siurbimas ir plovimas ir nera kasdieniai darbai ( na bent jau as nepraktikuoju ju kasdien) + juos ( bent jau siurbima tai tikrai) ir nelabai atliksi kitam miegant.
Ir pacio skalbimo laiko niekas neskaiciuoja, bet i masina sudeti rubus reikia tiek atrusiuostus, tiek sutvakytus ( pvz iskraustytomis kisenemis), tiek po to juos isdziauti reikia, tiek nuemus suruosiuoti ( kur kieno), tiek lyginamus islyginti - ir to net ir su maksimalaus dydzio bugnu skalbianke neatlieka.
Aišku, mano namai, neblizga, kaip muziejus, į kurį užsuka vos porą lankytojų per savaitę...

maniskiai irgi, ir to net nesiekiu, bet ir elementariai svarius ir tvarkingus namus norint tureti neuztenka tam skirti dvieju valandu i savaite.
- bet užtat aš turiu laiko su šeima muziejų lankymui!!! SU VYRU!!!

as irgi turiu, nes tvarkosi visi seimos nariai: vaikai savo kambari - generalini tvarkyma ten darau as arba vyras + siurbiame mes. O toliau ivairiai - buna, kad tvarkausi as, kol vyras su vaikais isejes/isvaziaves. Buna, kad tvarkosi ( dazniausiai tai buna atidus issiurbimas - nusiurbiama tada ir karnizai, ir lubu kampai, ir lovos atitraukiamos) vyras. Buna kad tvarkomes kartu - pvz vienas siurbia, kitas is paskos su slapiu skuduru grindis pereina ir dulkes nuvalo.

Atsakyti
QUOTE(Ieškotoja @ 2010 05 12, 15:38)
Įdomu ar bent kartą per tuos 7 metus jiedu iš tikro kalbėjosi (išliejo širdį viens kitam)?

Ne viena karta sis klausimas nuskambejo sioj temoj, bet Radaras vis issisuka nuo atsakymo... biggrin.gif
Atsakyti