Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

Taip, patarimai dėl dėmesio parodymo tikrai puikūs, bet kai problema nėra tokia įsisenėjus...bet dabar...nu negaliu aš perlipti per save ...NEGALIU...
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 12, 14:28)
Taip, patarimai dėl dėmesio parodymo tikrai puikūs, bet kai problema nėra tokia įsisenėjus...bet dabar...nu negaliu aš perlipti per save ...NEGALIU...

kodel gi neperlipai, kai problema dar nebuvo isisenejus? irgi negalejai?
Atsakyti
Įdomu, o kaip žmona reaguoja į įtampą, į tai, kad neskubat grįžti iš darbo, į atotrūkį. Juk jaučia, jog negerai kažkas. Ar bando kalbėtis, aiškintis priežastis.

O kažkuriam teks perlipt per save. Tokioje įtampoje ilgai netversi.

Ir dar, jei žmona bando kažką pasakyt, išklausykit (įdėmiai), nenusisukit, padėkit jai, nt jei jums dabar sunku prisiverst.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 12, 16:28)

Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 12, 15:28)

vadinkim daiktus savo vardais, ne negali, o tiesiog nenori. visai neįsisenėjus jūsų problema, jei norėtum, nesunkiai išspręstum. bet tu nenori. ir sexo, jei ji netikėtai imtų tau kasdien siūlyt, tu nesimylėtum. nes nenorėtum daryt to, ko nori jinai (t.y. sexo kasdien), išsisukinėtm, kad esi pavargęs, nenuotaikoj ir pan. vien tam, kad jai atkeršyt. ir dėmesio jai db negali parodyt, nes nenori perlipt persave, nori keršyt jai už įsivaizduojamas skriaudas.
siaubas, kaip man gaila tavo šeimos ir tavo vaikų. tavo elgesys yra tikrų tikriausias psichologinis smurtas prieš juos.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 12, 21:59)
vadinkim daiktus savo vardais, ne negali, o tiesiog nenori.

Jei nornori, tai lai nieko ir nedaro.
Ateis laikas, kai užsinorės, tada viskas ir bus iš širdies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 13 gegužės 2010 - 07:55
QUOTE(Raga @ 2010 05 13, 08:54)
Jei nornori, tai lai nieko ir nedaro.
Ateis laikas, kai užsinorės, tada viskas ir bus iš širdies...

tai va,kad mano manymu-jei nieko nenori daryti-tada sėdėk ir nedejuok.
gali būti kad kai jis subręs tam "noriu daryti",žmonai to jau gali nebreikėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 12, 16:28)

manau, verta suvokti, kad tavo "negalejimas perlipti per save" yra visu pirma tavo, o ne tavo zmonos problema - tai reiskia, kad tu pats ir turi ja spresti.

patikek, jau vien savo problemos ivardijimas ir atsakomybes suvokimas gali buti pirmas zingsnis i sprendima: kai uzuot kaltines zmona, kad ji nesistengia del taves ar dar ko nedaro, imi ieskoti, kaip paciam sau padeti. o kartu - imi keisti ir santykius su zmona.

kai operuoji pulini - is pradziu skauda. mes vengiame skausmo - tai naturali gynybine reakcija. ir vis delto, tam, kad pasveiktume, turime istverti gydyma. nebent mums patogiau buti ligoniais (o buna ir taip!)...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 05 13, 11:42)
manau, verta suvokti, kad tavo "negalejimas perlipti per save" yra visu pirma tavo, o ne tavo zmonos problema - tai reiskia, kad tu pats ir turi ja spresti.

patikek, jau vien savo problemos ivardijimas ir atsakomybes suvokimas gali buti pirmas zingsnis i sprendima: kai uzuot kaltines zmona, kad ji nesistengia del taves ar dar ko nedaro, imi ieskoti, kaip paciam sau padeti. o kartu - imi keisti ir santykius su zmona.

kai operuoji pulini - is pradziu skauda. mes vengiame skausmo - tai naturali gynybine reakcija. ir vis delto, tam, kad pasveiktume, turime istverti gydyma. nebent mums patogiau buti ligoniais (o buna ir taip!)...

Dabar geriau jau pabūsiu tuo sergančioji ir lauksiu noro pasveikti...
Neįsivaizduoju, kad gali būti lygybė tarp dėmesio žmonai nerodymo kaip moteriai, nepadėjimo buityje ir manęs, kaip vyro, ignoravimo, mylintis taip retai, kad turėdavau ieškoti kitų būdų savo įtampai nuimti. Dabar jau nusibodo kentėti...
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 13, 15:59)

the choice is all yours.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 13, 15:59)
Neįsivaizduoju, kad gali būti lygybė tarp dėmesio žmonai nerodymo kaip moteriai, nepadėjimo buityje ir manęs, kaip vyro, ignoravimo, mylintis taip retai, kad turėdavau ieškoti kitų būdų savo įtampai nuimti. Dabar jau nusibodo kentėti...

cray.gif
Atsakyti
davai parimuojam dalyvius.
As pradedu:
Radaras-******..(kirtis ant "a").
Atsakyti