Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(regata @ 2010 08 21, 11:33)

Galvojau, gal rinktis ne su tamsia būda, bet tuomet ta kita įkombinuota spalva visuose vežimuose yra gana šviesi ir tepli. Ir būtent ten, kur sportiniame vežimėlyje dedasi vaikelio kojytės  doh.gif

Ta sportinio vežimo dalis, ant kurios vaikutis deda kojytes, padengta celofanu. Taip kad neturėtų būti bėdų, kai reikėtų nuvalyti.
Atsakyti
QUOTE(luksė @ 2010 08 21, 18:00)
Na mums tai niekas bent kol kas neisklero 4u.gif Manau tai pavieniai atvejai.. g.gif

QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 08 22, 19:13)
Ta sportinio vežimo dalis, ant kurios vaikutis deda kojytes, padengta celofanu. Taip kad neturėtų būti bėdų, kai reikėtų nuvalyti.

dėkui 4u.gif

atrodo, jau apsisprendžiau thumbup.gif
Atsakyti
Parduodam savo zippy, jei ka domina galimybe isigyt pigiau tik tris menesius naudota vezimeli-kreipkites per a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2010 08 23, 15:20)
Parduodam savo zippy, jei ka domina galimybe isigyt pigiau tik tris menesius naudota vezimeli-kreipkites per a.z. 4u.gif

Na ir i ka gi keiciat?
Atsakyti
a zinojot, kad zipio lopsys susilanksto??? vyras savaitgali sulankste, atlenke tokias kojytes viduje ir medziaga susilankste i ta plasmasini dugna, man kai masiniukas mazas, 2 vaikai, liuks jis tilpo bagazineje tada.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke @ 2010 08 23, 22:56)
a zinojot, kad zipio lopsys susilanksto??? vyras savaitgali sulankste, atlenke tokias kojytes viduje ir medziaga susilankste i ta plasmasini dugna, man kai masiniukas mazas, 2 vaikai, liuks jis tilpo bagazineje tada.

kad klasikiniai lopsiukai visi,taip susilanksto
siaip jus toki jau turejote nupirkti,nes mes tai patys ji islanksteme,nes viskas buvo supakuota dezej smile.gif
Atsakyti
o kur tos kojytės bigsmile.gif nes aš pirkau jau surinktą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2010 08 23, 23:09)
Na ir i ka gi keiciat?

Turbut i jane nomad arba slalom ax.gif
Atsakyti
aš vežimu patenkinta, bet jei keisčiau tai dabar tik į lengvą sportinuką tvirtą su gulima padėtim, kad lengva tąsytis būtų ir bagažinėj vietos neužimtų, rimto vežimo nebeimčiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 24 rugpjūčio 2010 - 07:53
QUOTE(Nikoleta @ 2010 08 24, 08:52)
aš vežimu patenkinta, bet jei keisčiau tai dabar tik į lengvą sportinuką tvirtą su gulima padėtim, kad lengva tąsytis būtų ir bagažinėj vietos neužimtų, rimto vežimo nebeimčiau  schmoll.gif

Tai as ir noriu tik sportinuko ir lengvo. Toks butu jane nomad, bet slalomas minkstesnis, del to dar siek tiek abejoju.
Atsakyti
man Jane pasirodė sunkūs sportinukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2010 08 24, 11:21)
man Jane pasirodė sunkūs sportinukai blush2.gif

Jane Nomadas tik 6,5kg g.gif Nu tai jau tik sketukas bus lengvesnis, bet tokiam mazam vaikui ir komforto sketuke per mazai.
Atsakyti