Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(vij@ @ 2010 10 20, 16:22)
Tai manot, kad tai Zippio trūkumas?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

...jei tektų orą pūst kas kelios dienos patikėkit pasijaustų kaip trūkumas, nes sesers vežimas buvo be pripučiamų ratų senesnio modelio tai jokių problemų, o dabar jie pripučiamus ratus įvardija kaip privalumą nors aš jau buvau taip supykus jog galvojau važiuot ir pirkt nepripučiamus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 10 20, 19:11)
...jei tektų orą pūst kas kelios dienos patikėkit pasijaustų kaip trūkumas, nes sesers vežimas buvo be pripučiamų ratų senesnio modelio tai jokių problemų, o dabar jie pripučiamus ratus įvardija kaip privalumą nors aš jau buvau taip supykus jog galvojau važiuot ir pirkt nepripučiamus  doh.gif

O tai jūs išsiardykit ir pažiūrėkit gal kamera vidinė leidžia, nes pas mus vieną kartą buvo tuščias, tai vyras suklijavo ir jau beveik penkis mėnesius nė karto nepūtėm. Arba gali būti, kad per ventilį leidžia, čia jau reiktų apžiūrėti ar jis iki galo įsuktas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 10 20, 18:27)
Mes persikraustėm į Zipio sportinę dalį. Pirmas įspūdis, kad lyginant su lopšiu, ji gerokai žemiau. Bet kiek teko matyti, daugumoje vežimėlių taip. Teks priprasti.

Labai nepatinka, kad pažemėjus dugnui išvis labai nepatogu ką nors įdėti ar išimti iš krepšio. Tas tarpelis tarp dugno ir skersinio toks minimalus, kad net kojų užklotą ar dekiuką labai sunku įkišti, o ką jau šnekėti apie galimybę susidėti pirkinius... schmoll.gif

Pritariu, ypac kai mazius miega, jei kelsi-pazadinsi. Nors kai kurie gamintojai ir apie tai pagalvojo, pasistenge ir itaise uztrauktuka, ir jokiu problemu tada nekyla........
Atsakyti
Būtent tą ir norėjau pasakyt - kad reiktų pažiūrėt, ar viskas gerai su tasi ratais, t.y. ar ne kiaura kažkas, nu nes negali taip būt, kad reiktų pūst taip dažnai schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 10 20, 19:11)
...jei tektų orą pūst kas kelios dienos patikėkit pasijaustų kaip trūkumas, nes sesers vežimas buvo be pripučiamų ratų senesnio modelio tai jokių problemų, o dabar jie pripučiamus ratus įvardija kaip privalumą nors aš jau buvau taip supykus jog galvojau važiuot ir pirkt nepripučiamus  doh.gif

Tikrai nevarkit sitaip, pakeiskit kamera ir viskas. Tinka 12 coliu kuriu galit isigyt beveik visur..
Aisku jei pas jus dar su senais ratais zippis problema gali buti ta kad tie gaubtai plastikiniai laikui begant pratrina padanga tuo paciu ir kamera
Atsakyti
musm nė karto neteko pūst padangų, viskas puikiai atlaikė.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2010 10 20, 20:44)
Tikrai nevarkit sitaip, pakeiskit kamera ir viskas. Tinka 12 coliu kuriu galit isigyt beveik visur..
Aisku jei pas jus dar su senais ratais zippis problema gali buti ta kad tie gaubtai plastikiniai laikui begant pratrina padanga tuo paciu ir kamera

...ir kas iš to vieną pakeitė vyras nuvažiavęs į gamyklą, o šiandien jau priekinė tuščia verysad.gif kaio jau nesiseka tai nesiseka g.gif o dar per tuos diskus kaip sunku jas pripūsti (priekines) doh.gif
Atsakyti
Nežinau, mums irgi nebuvo nuleidę dar padangų...kiek skaičiau tai sudėtingas priėjimas buvo bent senuose Zippukuose prie ratų, vėliau Tutis patobulino tai smile.gif
Gal pas jus padangoje koks nors aštrus daiktas įsmigęs smulkus, kuris kamerytę pastoviai praduria? ir nieks jo nepastebi? smile.gif negali būti, kad taip dažnai ne iš ieko nuleidžia, arba kita bėda vintilis leidžia...
Beje vienoj parduotuvėj radau lankstinuką su Zippy vežimėliu skirtu dvinukams! blink.gif Kažin čia būsima Tutučio idėja? jeigu pavyks, nuskanuosiu ir įdėsiu apžiūrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 10 22, 11:25)
Nežinau, mums irgi nebuvo nuleidę dar padangų...kiek skaičiau tai sudėtingas priėjimas buvo bent senuose Zippukuose prie ratų, vėliau Tutis patobulino tai smile.gif
Gal pas jus padangoje koks nors aštrus daiktas įsmigęs smulkus, kuris kamerytę pastoviai praduria? ir nieks jo nepastebi?  smile.gif  negali būti, kad taip dažnai ne iš ieko nuleidžia, arba kita bėda vintilis leidžia...
Beje vienoj parduotuvėj radau lankstinuką su Zippy vežimėliu skirtu dvinukams!  blink.gif  Kažin čia būsima Tutučio idėja? jeigu pavyks, nuskanuosiu ir įdėsiu apžiūrai smile.gif

...išvažiavo jau su kitu ratu šiandien vyras į gamyklą ir sakiau, kad iškart daugiau tų kamerų paimtų nes man atrodo kad tą ventylį ratas išjudina, nes papildomai neįtvirtintas vyras apžiūrėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 10 21, 13:24)
...ir kas iš to vieną pakeitė vyras nuvažiavęs į gamyklą, o šiandien jau priekinė tuščia  verysad.gif kaio jau nesiseka tai nesiseka  g.gif o dar per tuos diskus kaip sunku jas pripūsti (priekines)  doh.gif

taigi diskai lengvai nusiima smile.gif
Atsakyti

Jau kaip ir galutinai apsisprendžiau dėl zippy. Šiandien vyras turėtų užsakyti wub.gif Taigi galime ramiau laukti mažiuko, kai pradėsim naudoti, parašysiu atsiliepimus... ax.gif
Atsakyti
Tikrai populiarus tie zippiai, maciau parduotuvej analoga Milly Way, o dabar va ka radau http://www.parduotuv...s-cypo-3x1.html biggrin.gif Nu labai jau panasus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina861: 02 lapkričio 2010 - 22:52