Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(Lionesss @ 2010 11 05, 14:21)
as tai kai is medzio iskritus, dabar tik suzinojau, kad lopsys turi pasikelimo funkcija  4u.gif

Na va, matai kaip gerai yra SM, pasiskaitai ir protingesnė pasidarai - sužinai vežimo pribumbasus thumbup.gif

o pas mus buomelis, tai vienoj pusėj nusiima labai lengvai, o kitoj stringa, bet nuimt tikrai galima pirštų nesusilaužant.

QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 11 05, 16:07)
Tai kad visada reikia segti sportinuke, nesvarbu, ar jau sėdi, ar dar ne. Niekada negali žinoti, kad bus tas pirmasis kartas, kai vaikas atsisės, ar sugalvos apsiversti...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, vasara suprantu, o kaip ziema prisegt, kai reik pakist po apacia vilnoni pleduka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 11 05, 20:08)
Na, vasara suprantu, o kaip ziema prisegt, kai reik pakist po apacia vilnoni pleduka  g.gif

Tam yra i vezimelius skirti spec vokeliai su skylemis dirzams. O jei nenorit pirkt vokelio galima tame pleduke prakirpt skyles ir apsiut krastus.
Atsakyti
Supratau kad Zippio man tik lopsys patinka ant klasikines vaziuokles (siandien uzmaciau gatvej), galetu atskirai pardavinet. Visa kita man visai nesiziuri, bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2010 11 04, 22:44)
kol nebuvo geresniu gal ir vertas
Kokie konkurentai???
Kas gamina zippy tas gamina ir cypo ir willi ir su tais paciais minusais.
O diskutuot kuris geresnis - raudonas ar zalias ar su oda ar be odos tai turbut jokios prasmes.

Visiškai nesutinku su Jūsų teiginiu. Zippy praktiškai viskas daroma rankų darbu Lietuvoje, išskyrus kai kurias tvirtinimo detalias, ratus ir pan.
O apie Zippy konkurentus nenorėčiau komentuoti, nes pati nesu čiupinėjusi ir įdėmiau apžiūrinėjusi. Jeigu nežinote detalių p. Rimai, tai neklaidinkite forumo dalyvių...
Atsakyti
kiek žmonių tiek muomonių ax.gif as tuo vežimuku visiškai patenkinta.rinkis prekę lietuvišką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnucce @ 2010 11 09, 20:12)
kiek žmonių tiek muomonių ax.gif as tuo vežimuku visiškai patenkinta.rinkis prekę lietuvišką biggrin.gif

As patenkinta, jei reiktu ir vel pirkciau zippy, va tik spalva kita, tokiu graziu dabar atsirado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 11 08, 11:13)
Visiškai nesutinku su Jūsų teiginiu. Zippy praktiškai viskas daroma rankų darbu Lietuvoje, išskyrus kai kurias tvirtinimo detalias, ratus ir pan.
O apie Zippy konkurentus nenorėčiau komentuoti, nes pati nesu čiupinėjusi ir įdėmiau apžiūrinėjusi. Jeigu nežinote detalių p. Rimai, tai neklaidinkite forumo dalyvių...

rimas19 nekalba to ko nezino.
Tas viskas tai medziaga ir siuvimas.
Prirasiau daug, bet po to istryniau -tiek to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2010 11 12, 00:59)
rimas19 nekalba to ko nezino.
Tas viskas tai medziaga ir siuvimas.
Prirasiau daug, bet po to istryniau -tiek to  biggrin.gif

Rimas19 - kalba tai ka zino - jis (ar ji) kaip buldozeris stumia kitos firmos vezimelius. Jau viena tema pilna jo (jos) liaupsinanciu komentaru.
Bet gal nereiketu nesusipazinus (ar susipazinus tiek, kiek matytos fotkes internete)smerkti kitokios produkcijos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 11 12, 09:48)
Rimas19 - kalba tai ka zino - jis (ar ji) kaip buldozeris stumia kitos firmos vezimelius. Jau viena tema pilna jo (jos) liaupsinanciu komentaru.
Bet gal nereiketu nesusipazinus (ar susipazinus tiek, kiek matytos fotkes internete)smerkti kitokios produkcijos?  mirksiukas.gif

Aha pritariu, man irgi neskoningai atrodo, kai akivaizdziai stumiamas vienas produktas del tam tikru sumetimu, o prie to dar ir su sh... maisoma kita produkcija... doh.gif
Na nieko, toks tas lietuviu jau bruozas lotuliukas.gif

Siandien tikrinau facebook'a maciau patalpino Zippy savo atnaujinto vezimelio pora nuotrauku, jeigu pavyks veliau gal kokia istrauksiu ir cia patalpinsiu, gal bus kam idomu drinks_cheers.gif
Beje gal kas lanketes nesenai ir apziurinejote tuos atnaujintus Zippukus? Idomu kokia kaina? mano sesuo laukiasi leliaus, tai jau prades dairytis vezimelio thumbup.gif gal giminej atsiras ir dar vienas Zippukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 11 12, 10:25)
Aha pritariu, man irgi neskoningai atrodo, kai akivaizdziai stumiamas vienas produktas del tam tikru sumetimu, o prie to dar ir su sh... maisoma kita produkcija... doh.gif
Na nieko, toks tas lietuviu jau bruozas  lotuliukas.gif

Siandien tikrinau facebook'a maciau patalpino Zippy savo atnaujinto vezimelio pora nuotrauku, jeigu pavyks veliau gal kokia istrauksiu ir cia patalpinsiu, gal bus kam idomu  drinks_cheers.gif
Beje gal kas lanketes nesenai ir apziurinejote tuos atnaujintus Zippukus? Idomu kokia kaina? mano sesuo laukiasi leliaus, tai jau prades dairytis vezimelio  thumbup.gif  gal giminej atsiras ir dar vienas Zippukas  wub.gif

Na ka jau padarysi tokia mes esam nacija doh.gif
Yra nauju fotkiu bigsmile.gif lendu greiciau ziureti, o tai mane panika jau eme imti, kai vos vidurio nestuke.gif sulauke apsirupina karietom, o as vis dar be ratu ir vis dar dvejonese doh.gif
Atsakyti
Bet as kaip supratau, visi atnaujinimai eina su klasikine vaziuokle (issiuvineta zippy classic logotipai). Bet siaip nuotraukose vezimeliai labai graziai ir skoningai atrodo wub.gif
Atsakyti