Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio mamos

Vau bigsmile.gif kaip smagu temuke po truputi y prieki juda thumbup.gif kaip jus laikotes ir kaip jusu vaikuciai auga? smile.gif gal rimtai koki minimetuuka suorganizuojam kada azuolyne,kol dar dieneles su saulute lepina? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 10 18, 10:14)
1o val ryto rodo -1 salcio,

labas rytas,  4u.gif 
gal gelytes is klevo lapo darot? labai grazu, prie pozemines perejos prekiauja..

aga as darau kiekviena rudeni,man jos taip grazu wub.gif
Atsakyti
Laba, na,as tai mielu noru. Cia kuria diena kojos is namu nekelem, tai jau taip prastai buvo... kur kada? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spale @ 2010 11 04, 23:36)
Laba, na,as tai mielu noru. Cia kuria diena kojos is namu nekelem, tai jau taip prastai buvo... kur kada?  thumbup.gif

Galima ir azuolyne,jai tinka? mirksiukas.gif tik reikia grazios dieneles su saulute sulaukti,ko tikiuosi tikrai dar bus ax.gif ir gal atsiras dar ir daugiau mamyciu norinciu prisijungti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi dar sulauksime saulutes šymet... pro langą žiūrint noris bent ant stiklo kokią nupiešti biggrin.gif
Ąžuolynas tinka, tik nelabai gaudausi, kiek mum užtruktų iki ten nukeliauti... ax.gif
Atsakyti
mes ir mielai prisijungtume smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(spale @ 2010 11 08, 12:24)
Tikiuosi dar sulauksime saulutes šymet... pro langą žiūrint noris bent ant stiklo kokią nupiešti biggrin.gif
Ąžuolynas tinka, tik nelabai gaudausi, kiek mum užtruktų iki ten nukeliauti...  ax.gif

o kurioj vietoj jus gyvenat?
Atsakyti
Mes prie "Varpo" gimnazijos esam. Vyras sako, kad su vaiku kokios 15 min ir vietoj. Tai netoli thumbup.gif
Atsakyti
na va kaip smagu,jau trise esam thumbup.gif gal dar ir daugiau atsiras mamyciu norinciu y mini meeta smile.gif sia savaite,kiek girdejau lietu visa pranesa verysad.gif tai gal kita savaite,ziuresim koki orai,ir tada konkreciau dienele suorganizuosim,kaip manot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2010 11 08, 17:34)
sia savaite,kiek girdejau lietu visa pranesa verysad.gif  tai gal kita savaite,ziuresim koki orai,ir tada konkreciau dienele suorganizuosim,kaip manot? mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mum tinka smile.gif sveikos būsim - dalyvausim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spale @ 2010 11 08, 21:14)
drinks_cheers.gif  mum tinka smile.gif sveikos būsim - dalyvausim  thumbup.gif

thumbup.gif ,tai linkiu buti sveikom,kad galetume sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
snd nelyja, nelyja iki dabar smile.gif tai galit susitikti ir dar 10 silumos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 11 09, 08:32)
snd nelyja, nelyja iki dabar smile.gif tai galit susitikti ir dar 10 silumos.  4u.gif

Mano žiogas miega šiandien visą rytą... Atsiima už naktį blink.gif
O koks dienos metas jumi labiausiai tiktų? Mes tai rytais pridusę būnam blush2.gif
Atsakyti
Man jusu laikas netinka nei vienas, nes man tai nerupi 4u.gif pakolkas

tik seku sia tema, nes gyvenu zaliakalnyje, o gandru rudeni nerasta... laukiam pavasario
Atsakyti