Sveikos Kauno mamytes - kreipiuosi i Jus pagalbos - gal kartais atsiras kuri nors ka nors zinanti ir galinti pagelbeti... Zinau kaip naiviai tikiuosi - bet...... cia paskutine mano viltis.
Esu netolima jusu kaimyne - Kaune bunu labai daznai. Sia savaite buvau Kauno bazese ir... ten pameciau auksine grandinele nuo rankos.
Kadangi jusu bendraujanciu cia yra labai daug gal kuri nors gales suteikti kokios informacijos - gal pazystami per pazystamus - gal kas nors rado. Labai noriu ja susigrazinti nes tai buvo man brangaus zmogaus dovana - todel busiu dekinga uz bet kokia informacija - o jei ji atsirastu buciau ne tik dekinga.
Nu mano maze kaip visad, kai reikia iseiti , uzmiega velai Uzmigo tik po dvieju.... Kelsis apie 4, tai nieko neiseis, O is ryto apie 10 tai puiku butu, tik per velai pamaciau zinute Jei kita diena susiorganizuosim susitikima, prisijunksiu!!!
orai ir manes netenkina as tai jau 15val sviesa jungiau,nes neriu linines serveteles, tai man jau 15val buvo tamsu dabar pats durniausias metas,greit temsta,dienos trumpos..................
Išmok vertinti tai, ką turi kol laikas tavęs neprivertė vertinti to, ką turėjai . .
Siande su savo mergyte vaikstinejau po azuolyna,nuo 14val iki 15val,ir tiek mamyciu daug buvo su savo leliukais sakau gal kuri is musu zaliakalnio mamyciu buvo?
Išmok vertinti tai, ką turi kol laikas tavęs neprivertė vertinti to, ką turėjai . .