Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio mamos

QUOTE(vilmuze1 @ 2010 11 12, 12:16)
as tada junkciausi  truputi veliau prie jusu smile.gif

svarbiausia,kad prisijungsite thumbup.gif labai lauksim jusu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Kauno mamytes - kreipiuosi i Jus pagalbos - gal kartais atsiras kuri nors ka nors zinanti ir galinti pagelbeti... Zinau kaip naiviai tikiuosi - bet...... cia paskutine mano viltis.

Esu netolima jusu kaimyne - Kaune bunu labai daznai. Sia savaite buvau Kauno bazese ir... ten pameciau auksine grandinele nuo rankos.

Kadangi jusu bendraujanciu cia yra labai daug gal kuri nors gales suteikti kokios informacijos - gal pazystami per pazystamus - gal kas nors rado.
Labai noriu ja susigrazinti nes tai buvo man brangaus zmogaus dovana - todel busiu dekinga uz bet kokia informacija - o jei ji atsirastu buciau ne tik dekinga.

Atsakyti
Laba
Na, oras bent kol kas pakenciamas... tinkames? Jei 12:30 dar nelis, siulau 13h prie to iejimo i Azuolyna kuris arciausiai zoologijos sodo bigsmile.gif
Atsakyti
is tylos sprendziant, niekas nepasiraso sian?
Atsakyti

laba

super mamyciu susitikimas pasivaikscioti

rytinis nuo 10val

popietinis nuo 13val.

prie iejimo i Azuolyna kuris arciausiai zoologijos sodo

kam patogiau, rinkites laika.

truputuka pagelbesiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 16 lapkričio 2010 - 14:30
Nu mano maze kaip visad, kai reikia iseiti , uzmiega velai
Uzmigo tik po dvieju....
Kelsis apie 4, tai nieko neiseis,
O is ryto apie 10 tai puiku butu, tik per velai pamaciau zinute
Jei kita diena susiorganizuosim susitikima, prisijunksiu!!! smile.gif
Atsakyti
ech kaip gaila buvo kompiuteris pastriges ir tik dabar perskaiciau zinutes doh.gif
ar buvote susitike mamukai? smile.gif
gal rytoj einam jai oriukas leis,ir ne lis? g.gif
Atsakyti
nu ka, 4val, o kambaryje jau tamsu, reikia sviesa degti.

kaip apsiniauke, lis, kazkaip liudna 4u.gif
Atsakyti
orai ir manes netenkina schmoll.gif as tai jau 15val sviesa jungiau,nes neriu linines serveteles, tai man jau 15val buvo tamsu verysad.gif dabar pats durniausias metas,greit temsta,dienos trumpos.................. doh.gif
Atsakyti
na jo, mezgimams pats blogiausias metas, nes reikia sviesos as ir pabaigiau- dziusta.
Atsakyti
nieko nieko, greit megausimes kaledu laukimu. o nuo kaledu - dienos ims ilgeti wink.gif
Atsakyti
Siande su savo mergyte vaikstinejau po azuolyna,nuo 14val iki 15val,ir tiek mamyciu daug buvo su savo leliukais ax.gif sakau gal kuri is musu zaliakalnio mamyciu buvo? lotuliukas.gif
Atsakyti