QUOTE(agniete19 @ 2012 02 09, 09:15)
Sveikos visos Kauno zaliakalnio mamytes noreciau prisijunkti prie jusu:)
labas

QUOTE(agniete19 @ 2012 02 09, 09:15)
Sveikos visos Kauno zaliakalnio mamytes noreciau prisijunkti prie jusu:)
Jungiames jungiames...

tylu čia...

QUOTE(wowerike @ 2012 01 24, 10:18)
priimsim
bet tikrai, si tema nelabai gyva.
o sypsenelei parasyk AZ, pritariu, kad dviese stumdyt vezimukus smagiau nei po viena

o sypsenelei parasyk AZ, pritariu, kad dviese stumdyt vezimukus smagiau nei po viena

Sveikos mamytes, mes irgi gyvename netoli kliniku

Nesibendrauja Žaliakalnio mamytėm
Kas auginat 2011 rudenį gimusius mažylius kviečiu prisijungti prie Kauno rudens mamyčių
http://www.supermama...howtopic=830278

Kas auginat 2011 rudenį gimusius mažylius kviečiu prisijungti prie Kauno rudens mamyčių

Dingusios visos mamytės

Sveikutės 
Aš irgi jungiuosi prie jūsų
Gyvenam mes kitoj puseje Ledo arenos, čia pat Ąžuolynas. Ieškom kompanijos pasivaikščiojimui
Dar norisi, kad lelius su bendraamžiais pabendrautų, nes kitos lelios labai domina vyriškį

QUOTE(GeraCia @ 2012 06 14, 10:57)
Sveikutės 
Gyvenam mes kitoj puseje Ledo arenos, čia pat Ąžuolynas. Ieškom kompanijos pasivaikščiojimui
Dar norisi, kad lelius su bendraamžiais pabendrautų, nes kitos lelios labai domina vyriškį

Sveika, tai mes kaimynės

QUOTE(merada @ 2012 06 21, 20:56)
Sveikos Zaliakalnio mamytes
Mielai prisijungciau prie Jusu. Kasdien stumdau vezimuka Azuolyne, butu smagu rast kompanija 

Kviečiu ir tave į kompaniją

QUOTE(♥SL♥ @ 2012 06 23, 15:37)
Sveika, tai mes kaimynės
Aš gyvenu prie Prisikėlimo bažnyčios, su kita mamyte kasdien stumdom vežimėlius prie viešosios bibliotekos mažajam Ąžuolyne, be to tu prisijungei prie Kauno rudens mamyčių berods
Aha, prisijungiau 

Sveikos Zaliakalnio mamytes smile.gif Mielai prisijungciau prie Jusu. Kasdien stumdau vezimuka Azuolyne, butu smagu rast kompanija wink.gif
Malonu, kad mūsų "Žaliakalninių" daugėja 
QUOTE(GeraCia @ 2012 06 24, 23:25)
Tai kur pradingus, ko neuzsuki pas Kauno mamytes?