QUOTE(irmulia @ 2010 11 06, 12:59)
aha
gaunasi, kad jei minti elipsiuką pvz. šlaunis apsivyniojus kad ir maistine plėvele, riebaliukai turėtų teoriškai greičiau tirpti, ar ne? 
aš visa šlapia numynusi ne pilnai 4 km ir sudeginusi 600 kal.
(apkrovas kaitaliojau nuo 1 iki 3 pakaitomis + mynimas atbulomis )
beje,anxciau merginos snekejo apie apsivyniojima plevele sportuojant, pasiskaitykit:) as niekad nebandziau bet jauciu kad nelabai smagu
QUOTE(ievoolia @ 2010 11 06, 14:27)
beje,anxciau merginos snekejo apie apsivyniojima plevele sportuojant, pasiskaitykit:) as niekad nebandziau bet jauciu kad nelabai smagu
del to dirza ir pirkau, ir patogiau ir smagiau. bent jau man 
jau esu bandžiusi su plėvele minti elipsinį, tik dar dėjau purvo kaukę - na ką gi, visai nieko, gal kiek judesius varžo ( nes tiek užpakalis, tiek šlaunys buvo suvystytos
o to diržo jau man rimtai reikia
QUOTE(irmulia @ 2010 11 06, 15:30)
jau esu bandžiusi su plėvele minti elipsinį, tik dar dėjau purvo kaukę - na ką gi, visai nieko, gal kiek judesius varžo ( nes tiek užpakalis, tiek šlaunys buvo suvystytos
)
kuo daugiau išbandžių ir įvairesnių nuomonių - juk tuo geriau 
na tai pabandyk, daug neprarasi
Sveikos,
jau kuri laika seku jusu tema, labai noriu prisijungti prie jusu, bet kol kas neturiu treniruoklio, vis planuoju, bet su finansais ne pyragai. Pratymukus darau, bet norisi kazko efektyngesnio... Planuoju biski pasitaupyt ir iki metu galo nusipirkti treniruokli, todel dabar esminis klausimas koki pirkti - todel butu smagu jei pasisakytumet kas koki turi - modeli bei labiausiai domina kaina, taip par ir atsiliepimai, mes esam Lietuvoje, todel siustis is kazkur manau nelabai apsimoka, tad lietuvaites pasidalinkit patirtim. Kainos isties ivairios, tad nesinori permoket uz brand'a...
O po gimdymo niekaip negaliu atsikratyti virsvorio... Is anksto dekoju!
jau kuri laika seku jusu tema, labai noriu prisijungti prie jusu, bet kol kas neturiu treniruoklio, vis planuoju, bet su finansais ne pyragai. Pratymukus darau, bet norisi kazko efektyngesnio... Planuoju biski pasitaupyt ir iki metu galo nusipirkti treniruokli, todel dabar esminis klausimas koki pirkti - todel butu smagu jei pasisakytumet kas koki turi - modeli bei labiausiai domina kaina, taip par ir atsiliepimai, mes esam Lietuvoje, todel siustis is kazkur manau nelabai apsimoka, tad lietuvaites pasidalinkit patirtim. Kainos isties ivairios, tad nesinori permoket uz brand'a...
QUOTE(Inga Dabašinskienė @ 2010 11 06, 20:02)
Sveikos,
as anxciau buvau rasius, koki nusipirkau (birzelio pradzioje), buvau foto imetus ir t.t.
jei nori galiu duot info, kur pirkau.
QUOTE(irmulia @ 2010 11 06, 12:59)
aha
gaunasi, kad jei minti elipsiuką pvz. šlaunis apsivyniojus kad ir maistine plėvele, riebaliukai turėtų teoriškai greičiau tirpti, ar ne? 
(apkrovas kaitaliojau nuo 1 iki 3 pakaitomis + mynimas atbulomis )
600 kal??? Kokiu greiciu?
QUOTE(Babe @ 2010 11 07, 19:56)
aha, kazkaip labai daug. pas mane rodo 40min numynus ~500kal. greitis apie 22.
čia normalu, nes jei minu 30 min ir 1 apkrova tai numinu nepilnai 3 km ir sudega ~ 500
o čia buvo kaitaliojimas apkrovų nuo 1 iki 3 ir nevienodas mynimo greitis
todėl tiek daug ir gavosi
As minu 25 min 1 greiciu sudeginu ~120 , vyras 30 min 3 greiciu sudegina 200. Pas jus kcal rodo?
600 kj yra kažkur ~ 143 kcal.
čia konvertavimo lentelė, kam bus įdomu
KJ ir Kcal (ir kt.) konvertavimo lentelė
Na negali buti tiek mazai
Internete raso,kad zmogus (50-60kg)vien lengvai pasivaiksciodamas sudegina apie 130 per pusvalandi, begdamas 300 Tai minant treniruokli negali buti taip mazai
Na nebent jau visai vos vos tik judet
As sporto salej per valanda budavo sudegindavau apie 600-700kcal, bet cia tikrai intensyviai, ant keliu treniruokliu