Įkraunama...
Įkraunama...

Katinų namai, wc

QUOTE(Pusele_ @ 2006 02 13, 21:49)
o galima plačiau paie tuos silikoninius kraikus g.gif
mes perkam kalvariose, kur sysiukas sušoka į gniūsą, kakiuko kvapą gerai sugeria ir viskas būt gerai jei tik neliptų prie kojyčių,

Silikoninis geras tuo, kad jokiu sysiuku isimineti nereikia, uzpylei ir ramu menesiui. Ismatas, aisku, isimam.
Del issibarstymo tai kol naudojau rutulini, kaip karoliukai, tai buvo pilni namai, o tas kuri naudoju dabar yra kaip skalda ir barstosi zymiai maziau, tik aplink deze.
Atsakyti
QUOTE(Inga73 @ 2006 02 14, 09:27)
Silikoninis geras tuo, kad jokiu sysiuku isimineti nereikia, uzpylei ir ramu menesiui. Ismatas, aisku, isimam.

tavo katinukas gal dar nedidelis g.gif Aš tai jau atsisakau to silikono. Kol buvo mažas, viskas tvarkoj, bet dabar tai antroj savaitėj reikia viską keist. Silkonas visas geltonas, nieko nebesugeria- vos ne balos ant dugno ir kvapas. O keist kas 10 dienų brangoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 02 14, 09:32)
tavo katinukas gal dar nedidelis g.gif Aš tai jau atsisakau to silikono. Kol buvo mažas, viskas tvarkoj, bet dabar tai antroj savaitėj reikia viską keist. Silkonas visas geltonas, nieko nebesugeria- vos ne balos ant dugno ir kvapas. O keist kas 10 dienų brangoka doh.gif

Mano katinas yra pusantru metu persas, stambuolis, nekastruotas. Menesi tikrai neturiu jokiu problemu, kartais ir penkias savaites nekeiciau ir nieko, tik labai jau neestetiskai tos geltonos granules atrode, o kadangi deze virtuveje stovi, tai teko pakeisti
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 02 14, 10:32)

Nežinau nuo ko čia priklauso, bet pas mane irgi tas pats. Katukui tik 6 mėn. , o to silikoninio dėl anksčiau minėtų priežasčių jau atsisakiau ir perėjau prie sušokančio kraiko ax.gif
Atsakyti
Laba diena, gal nors kas žinote, kodel katytė karts nuo karto padaro kakutį ne į dėžutę, o į išsirinktą vietą ant grindų (dažniausiai tą pačią), bet toli nuo dežutes. Ir dežute buna švari, nemušu, tik baru už tuos bajerius, bet vistiek randu 'dovanėliu'. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciuks @ 2006 02 15, 11:41)
Laba diena, gal  nors kas žinote, kodel katytė karts nuo karto padaro kakutį ne į dėžutę, o į išsirinktą vietą ant grindų (dažniausiai tą pačią), bet toli nuo dežutes. Ir dežute buna švari, nemušu, tik baru už tuos bajerius, bet vistiek randu 'dovanėliu'. g.gif

Pirmą kartą padėrė dėl kažkokios priežasties, o dabar ten ji užuodžia "savo" kvapą. Pavalyk tą vietą su actu ir jei turi išpurkšk "get off". turėtų suveikt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 02 15, 10:28)
Nežinau nuo ko čia priklauso, bet pas mane irgi tas pats. Katukui tik 6 mėn. , o to silikoninio dėl anksčiau minėtų priežasčių jau atsisakiau ir perėjau prie sušokančio kraiko ax.gif

Gal pili to silikoninio kraiko ne tiek kiek priklauso. Reikia, kad butu mazdaug keturiu centimetru storio sluoksnis. Jei vienas katinas daro i deze.
Atsakyti
Labai gerai visus kvapus naukina amoniakas, dozavimas 2L 1 lašas.
Atsakyti
na as vienos forumietes 4u.gif patarta irgi isigijau silikoni karaika fresh& care vadinasi ar kazkas pan!! isties man nepatinka kad tas kraikas pageltonuoja, bet kvapo tikrai nera jokio schmoll.gif o svarbiausia del ko as dziugauju thumbup.gif kad nereikia kiekviena karta po kaktytes reikaliuku begti ir sluoti grindis, nes kur buvo ankciau tas gerasis kraikas ( super del susokimo dalykas) tai tiek jo prisibarstydavo doh.gif vien prie leteneliu kiek budavo prilipe jo siaubas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 23, 11:44)
na as vienos forumietes  4u.gif  patarta irgi isigijau silikoni karaika fresh& care vadinasi ar kazkas pan!! isties man nepatinka kad tas kraikas pageltonuoja, bet kvapo tikrai nera jokio  schmoll.gif  o svarbiausia del ko as dziugauju  thumbup.gif kad nereikia kiekviena karta po kaktytes reikaliuku begti ir sluoti grindis, nes kur buvo ankciau tas gerasis kraikas ( super del susokimo dalykas) tai tiek jo prisibarstydavo  doh.gif  vien prie leteneliu kiek budavo prilipe jo siaubas  blink.gif  doh.gif

Kad pageltonuoja nieko blogo, vat kai jau pasidaro rudas kaip tamsus alus, tada reikia keisti.
Mano katukui menesiui uztenka.user posted image

O cia mano myzalius 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inga73 @ 2006 02 23, 13:27)
Kad pageltonuoja nieko blogo, vat kai jau pasidaro rudas kaip tamsus alus, tada reikia keisti.
Mano katukui menesiui uztenka.user posted image
O cia mano myzalius 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Gražutis biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena! Noriu pagalbos smile.gif
Labai netrukus namie turėsim mažytį. Čia pirmas augintinis, tad reikia dar labai daug ką apgalvoti. Sakykit, ar jau iš anksto ir nusipirkti wc? Geriau uždaras, ar ne? Pripras mažas kačiukas?

Ir gal galit pasakyti dėl kraiko - kas kiek laiko keisti, kokį pirkti. Tas fresh&care geras?
Labai ačiū smile.gif
Atsakyti