Įkraunama...
Įkraunama...

Katinų namai, wc

Aš, kadangi nenaudoju labai pigaus ir labai smulkaus kraiko, tai man uždaras tulikas labai gerai (tiesa, mano katinams wink.gif ).
Jis stambus, neišsibarsto, gerai sugeria drėgmę. Perku TIK permatomą silikoninį ir negaliu atsidžiaugt.
Atsakyti
Paskaičiau jūsų nusiskundimus dėl tuoleto. Mano katytė kol buvo mažutė ir padykus, tai irgi tą smėliuką vis iš dėžutės kapstydavo, bet dabar jai jau 6 m. ir ji kažkaip visada labai jau tvarkingai elgiasi savo tuolete, niekada smėlio pro šoną neprikasa, sakau gal suaugo ir išmoko tvarkos biggrin.gif Gal ir jūsų katės su laiku nustos taip daryt, nors aišku suprantu, kad atsibosta kiekviena kartą ta smėlį atgal į dėžę pilti, bet sakau pas mus jau tokia problema pasibaigė ir gana senai.
Šeip tai dėl to darymo i klozletą, tai man kažkaip keistą įsivaizduoti-kačiuką ant tuoleto smile.gif nors aišku kai kas išmokina. Pas mano draugus, tai katytė visus reikalus atlieka vonioje i skylutę, o pakakoja šalia skylutės. Šeimininkai tai džiaugiasi, kad nereikia kraiko pirkt. Nors man tai irgi nelabai higieniška, bet galbut jei dažnai vonia plausit tai nieko jau tokio ir baisaus. Tiesa ir kvapo jokio nebūna nes ji ta katytė tiesiai į skylutę taiko.
Atsakyti
Tiesa dar užmiršau parašyti apie namukus. Čia jau daug kas rašė, kad katytės labai savarankiškos ir nameliuose nemiega. Kas tiesa tas tiesa g.gif Mūsiškė irgi gal mėnesį pamiegojo savo namuke, o paskui jai pabodo ir tas namelis tuščias stovėjo.
Dar katytė jame gyveno kai laukėsi kačiukų ir kai pasigimdė tai irgi visus į namelį susinešė smile.gif Buvo gražu žiūrėti į šeimyna namuke.....bet paskui kai katuku nebeliko ir tai ir mano katė ten nebebūdavo. Ir dabar ji mieliau miega lovoje, o ne namuke, tad namuką teko išnešti į rūsį.
Manau, kad tie namukai tai tikrai bereikalingas pinigų leidimas. Labai jau greitai jie katukams atsibosta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2006 01 13, 12:54)
O aš tai siūlau uždarą tuliką pirkt wink.gif Tada baigiasi tie kraikai po visus kampus besimėtantys wink.gif O unitazą palikit sau wink.gif

Mes turim WC-namuką su durelėmis, tai kraikas prie durlių vistiek yra doh.gif , neprikapsto, bet išeinant prie kojyčių prilimpa... ax.gif
Atsakyti
Vakar mano katinas įstrigo tulike doh.gif Įkišo galvą, apsidairė, ir nusprendė nelįsti, o ištraukti galvą atgal - ir užstigo galva durelėse doh.gif Oi buvo vaizdų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mūsų nupirktas wc pasiteisino thumbup.gif pirmą dieną jai padėjom vietoj įprasto tualeto tik dėžutę nuo wc, be to viršaus, bijojom, kad pastačius tą tuliką su viršum ji nesupras kas čia per daiktas ax.gif antrą dieną uždėjom viršų, bet be durelių. Katytė mielai tuo wc naudojasi. Trečią dieną įdėjom ir dureles, jokių problemų. Manau, jai ir pačiai patogiau privačiai reikaliukus atlikinėt smile.gif
Atsakyti
O mano zarazos nelenda, jei durelės uždarytos...

Palme, taip prisimėto ir su tais tulikais, bet ŽYMIAI mažiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2006 01 14, 13:13)
Aš, kadangi nenaudoju labai pigaus ir labai smulkaus kraiko, tai man uždaras tulikas labai gerai (tiesa, mano katinams wink.gif ).
Jis stambus, neišsibarsto, gerai sugeria drėgmę. Perku TIK permatomą silikoninį ir negaliu atsidžiaugt.

gal gali parasyti,koki tu kraika perki ir kur, nes man neteko apie toki grideti g.gif
mano ne tiek prikapsto, kiek jai prie leteneliu prilimpa ir tas kraikas issinesioja po vonia visa doh.gif doh.gif
Atsakyti
As nezinau ka su saviskiu katinu daryti. Turi toki bjauru iproti - atlikes gamtinius reikalus pradeda ne kraika kapstyti, o dezes krastus. Garsas ziaurus!!!! veiksmas trunka maziausiai 5 minutes!!!! Kadangi katinukas nusilengvinti dazniausiai uzsimano naktimis, tai nors is namu begti. Neisivaizduoju kaip atpratinti nuo sito drapakavimo.
Gal kas turite minciu?
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 01 18, 10:52)
gal gali parasyti,koki tu kraika perki ir kur, nes man neteko apie toki grideti  g.gif
mano ne tiek prikapsto, kiek jai prie leteneliu prilimpa ir tas kraikas issinesioja po vonia visa  doh.gif  doh.gif

As irgi isbandziau visoki kraika, dabar perku tik silikonini, anksciau gaudavau tik karoliuku formos, o dabar atsirado ir neapvalaus, tai dar ir kita problema atkrito, nebesiridena po visus namu. Kvapo jokio, kakus tik isimi ir viskas super biggrin.gif
Vilniuje siuo kraiku prekiauja viena reksiuku veiseja Karoliniskese.
kam idomo. parasykite i az, atsiusiu kontaktus.
Atsakyti
Maniškiai tai neina kai dureles įdėtos.
Atsakyti
o galima plačiau paie tuos silikoninius kraikus g.gif
mes perkam kalvariose, kur sysiukas sušoka į gniūsą, kakiuko kvapą gerai sugeria ir viskas būt gerai jei tik neliptų prie kojyčių,
Atsakyti