Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

QUOTE(giedress @ 2010 05 09, 00:00)
kai aš siuvinėju vienu siūliuku, sulenkus pusiau, tai aš užtvirtinu siūlą pradėdama siuvinėti ir man lieka tik adata su pervertom 2 gijom, kurios vis trumpėja. Ir niekas nesitraukia. Gal tu ir šiaip paėmus vieną giją siuvinėji perlenkdama ją du kartus (taip gaunasi 4 gijos ant adatos)?

O šiaip siūlukai trumpėja dėl to, kad vis tiek siūlas sukasi siuvinėjant, vienos gijos dėl to prireikia kiek mažiau, kitos - kiek daugiau.

Dėl kryžiukų lygumo padeda lankeliai, rėmai ir siūlo atsukinėjimas siuvinėjant 4u.gif

taip as darau viena siula perveriu taip, kad gaunasi kilpute ir kaip ir 2 gijos, ir sakau - skirtumas po to tarp galu iki 2 cm ar 2.5 net, o pradzioje visada lygiai buna...

Siuvineju su lankeliu, bet vis tiek siulas persisuka, kad ir kaip atsiukineju atgal, bet kryziukai vis tiek kazkokie ne visi grazus gaunasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*SONE* @ 2010 05 10, 07:59)
Parodysiu ka baigiau

user posted image

Oho koks didelis darbelis - gražu thumbup.gif

RR idėja man irgi patinka... Norėčiau pabandyti, tikiuosi nesugadinčiau vaizdelio ax.gif blush2.gif O yra koks nors laiko limitas duotas išsiuvinėti tą vieną paveikslėlį? Jaučiu kaip susitarsi ane? Su kūdikėliu namie jaučiu ilgokai užtrukčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*SONE* @ 2010 05 10, 08:59)
Parodysiu ka baigiau

bigsmile.gif Niu labai labai gražu wub.gif Čia į vaikų kambarį, ar ne?
Atsakyti
o pvz jai is vieno miesto ,susitinki ir perduodi,o i kita miesta pastu siusti,kazi kiek kainuotu,dar kol atsiustu menesi koki.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 10, 09:24)
o pvz jai is vieno miesto ,susitinki ir perduodi,o i kita miesta pastu siusti,kazi kiek kainuotu,dar kol  atsiustu menesi koki.

unsure.gif Tai kad man į užsienį per kelias dienas ateina. LT per kokias tris gal. mirksiukas.gif
Atsakyti
Super "Nojaus" laivas bigsmile.gif lotuliukas.gif Bijau net vyrui rodyt, kad neužsimanytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 10, 11:24)
o pvz jai is vieno miesto ,susitinki ir perduodi,o i kita miesta pastu siusti,kazi kiek kainuotu,dar kol  atsiustu menesi koki.

Aš iš Kauno siuntinį per dvi dienas gavau.

Labai gražus laivas *SONE*. wub.gif

Na gerai, aš sukursiu RR temą. Rasiu ir taisykles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2010 05 10, 10:06)
taip as darau viena siula perveriu taip, kad gaunasi kilpute ir kaip ir 2 gijos, ir sakau - skirtumas po to tarp galu iki 2 cm ar 2.5 net, o pradzioje visada lygiai buna...

Siuvineju su lankeliu, bet vis tiek siulas persisuka, kad ir kaip atsiukineju atgal, bet kryziukai vis tiek kazkokie ne visi grazus gaunasi sad.gif

tai turbūt belieka tik praktiką gilinti 4u.gif viskas ateina su laiku 4u.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja pastu ?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 10, 11:49)
o kiek kainuoja pastu ?

registruotas apie 3,5lt, na dar svoris truputi reguliuoja kainą + burbulinis vokas
Atsakyti
Round Robin Žaidimas

Dėl kainos- tai aš siunčiau iš Vilniaus į Klaipėdą 400 g. nėrimo siūlų Maxi, mokėjau nepilnus 5 Lt su registracija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 10 gegužės 2010 - 11:24
Dėkui už pagyras adatinėms 4u.gif

O va nauja savaitė ir nauji darbai:

Adatinė "Alyvos", antros tokios nedarysiu, nes labai daug mučitelno darbo ir laiko užėmė. Aišku, vaizdas nerealus, bet čia kaip sakoma vienintelė ir nepakartojama. Spalvas rinkau pati, mat originalios per blankios buvo:
user posted image user posted image
Adatinė "Žaliasis kaleidoskopas"
user posted image

Kas dėl siuntinių siuntimo, tai rekomenduoju siųsti "Pirmenybiniu registruotu", kad nepradingtų... Nes net registruoti pradingsta, apie neregistruotus net nekalbu
Atsakyti