Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2010 05 13, 21:24)
Siuvinėk nuo ekrano.

30lapų iš ekrano unsure.gif Aš bandžiau iš ekrano, tai man schmoll.gif Akim šakės.
Atsakyti
siųsk kašarą man ryt pažiūrėsiu ir patarsiu, ok? E-paštas paraše
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 05 13, 22:53)
būtumei Kaune, siūlyčiau su kava ir saldainiais atvažiuot, atspausdinčiau biggrin.gif deja verysad.gif

Dekui 4u.gif siaip bunu ir Kaune kartais g.gif bet gal ka Vilniuj sumastysiu....
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2010 05 13, 23:24)
Siuvinėk nuo ekrano.

blink.gif nu nelabai 30 lapu nuo ekrano.... ilgiau ieskosi kur pabaigei siut, nei siusi.... doh.gif ir akytems paskutinioji ateis..... verysad.gif
Atsakyti
Mergaites prasau pagalbos
Gal kuri nors zinot kur rast DMC ir/arba Gamma siuliukus su spalvu pavadinimais ir rusiskais? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 14 gegužės 2010 - 07:37
Sveikutes,
mergytes, paaiskinkit 4u.gif : isskalbiau siuvinuka/metrikiuka, nu bet blyn, liko nuo lankelio nezymus dryzelis bandziau muila su tulzim, vanish demiu plovikli schmoll.gif doh.gif bet ne purvo, o matyt gal nuo tos ale gumos. Nu galvoju bandysiu remint i apvalu pasparta - jei nesimatys aciu dievui, jei matysis - amen Juze. Dabar kita beda - man jis idealiai neissilygina doh.gif Isimu is vandens varvanti, padedu ant lygios paklodes storo sluoksnio, uzdedu skudureli ir lyginu. Nu bet paimu i rankas ir matau, kad jis toks lyg butu perdziuves ir lygintas doh.gif nezinau ka ir bedaryti. Kokiu minciu turit man pasiulyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 05 14, 09:33)
Mergaites prasau pagalbos
Gal kuri nors zinot kur rast DMC ir/arba Gamma siuliukus su spalvu pavadinimais ir  rusiskais?

Kiek man teko susidurti, tai kiekvienas schemos kūrėjas pavadinimus rašo (jei rašo) kitaip ir ne visų Nr. pavadinimai atitinka pėvėzė: 1. tamsiai ruda 2. kavos ruda ir pan. O DMC paletė plaaati, tai tų kavos rudų atspalvių doh.gif

paule kaip saule gal bandyk karštesniu lygint ir su garais ar purškimu. Gal skalbdama labai suniurkei medžiagą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 14 gegužės 2010 - 09:51
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 05 14, 11:49)
paule kaip saule gal bandyk karštesniu lygint ir su garais ar purškimu. Gal skalbdama labai suniurkei medžiagą g.gif

Nu bliamba, niurkyt tai visai neniurkiau, uzmerkiau ir palikau, unsure.gif tik tas vietas kur dryzelis, tai muila itryniau. O lyg ir lyginau ant karsiausio per skarmaliuka. Net bijojau siryt paziuret, grisiu gal bus stebuklas - issilygino rolleyes.gif Jau galvoju, gal lenor'o ivandeni ipilt.
Atsakyti
Sakiau, kad tas lankelis dažo ax.gif
Tu kai muilą įtrinį tai ne audinį trink, o paimk dantų šepetėlį ir su juo bružink. Taip audinys nesilamdys, o efektas bus geresnis. Aš lyginu ant dvejeto su garais, visada puikiai g.gif
Atsakyti
Little Angel - tikrai taip, pripazistu verysad.gif jau paslepiau ta lanka, turiu medinuka. Bet dabar geriausias draugas - remas thumbup.gif . Na pabandysiu dar karta su dantsepeciu, gal pavyks g.gif
Atsakyti
Išmokai įtempt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 05 14, 11:03)
Nu bliamba, niurkyt tai visai neniurkiau, uzmerkiau ir palikau,  unsure.gif tik tas vietas kur dryzelis, tai muila itryniau. O lyg ir lyginau ant karsiausio per skarmaliuka. Net bijojau siryt paziuret, grisiu gal bus stebuklas - issilygino  rolleyes.gif Jau galvoju, gal  lenor'o ivandeni ipilt.

Lyginti yra geriausia ant frotinio rankšluosčio padėjus be jokio skudurėlio blogąją pusę, nes taip nesusimaigo prancūziški mazgeliai ir karoliukai nekenčia. Lyginu su garais ir visada geras rezultatas. Tiesa nelyginu iki visiško sausumo, palieku ant sauso rankšluosčio per naktį baigti džiūti.
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 05 14, 12:32)
Išmokai įtempt? blush2.gif

Agaaa, aciux Tau 4u.gif ir Metijai 4u.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 14, 12:45)
Lyginti yra geriausia ant frotinio rankšluosčio padėjus be jokio skudurėlio blogąją pusę, nes taip nesusimaigo prancūziški mazgeliai ir karoliukai nekenčia. Lyginu su garais ir visada geras rezultatas. Tiesa nelyginu iki visiško sausumo, palieku ant sauso rankšluosčio per naktį baigti džiūti.

As taip ir dariau visalaik, bet vakar jau is strioko paklode atsinesiau, galvojau, kad ranksluostis lievas lotuliukas.gif visaip kaip plusau, nu siandien dar minkysiu, aciu mergaites uz patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti