Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

QUOTE(Dantiste @ 2010 05 15, 12:09)
geras, kaip rema atitaikei bigsmile.gif labai idomiai atrodo thumbup.gif o sampleriukui man irgi tamsesnio remelio noretusi, ir gal kokio raudonesnio, na ale raudonmedzio blush2.gif

ačiū, ir aš panašiai galvoju... reiks ieškot lako tamsesnio

QUOTE(Arveda @ 2010 05 15, 13:47)
Džeine  bigsmile.gif  thumbup.gif  Gerulis antras rėmas  thumbup.gif  Superiškiausiai atrodo  wub.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Mingomi @ 2010 05 15, 14:03)
Man tai nelabai tas raudonas-melynas remas...  blush2.gif

biggrin.gif niekuo negaliu padėt, jis pas mane kabo, ir man gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 05 15, 18:10)

biggrin.gif  niekuo negaliu padėt, jis pas mane kabo, ir man gražu  biggrin.gif

svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
merginos saunus darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 05 15, 06:10)
Aha, verta, dekui lotuliukas.gif  bet net pradet negaliu nes schemos spalvotos ir negaliu atspausdint- kainos spalvoto spausdinimo ziauriai kandziojasi doh.gif  verysad.gif tai vat ir bandau pagalbos ieskot...... deja, kol kas nesekmingai  unsure.gif

jeigu ką, tai mano pasiūlymas vis dar galioja 4u.gif
Atsakyti
mergnos, as cia biski su tokiu klausimeliu... ax.gif jei schemoje viename langelyje parodyta dvigubas zenkliukas, tarkim apacioje siuvineta rozine spalva, virsuje balta o per viduri parodyta puse langelio vienas zenkliukas puse langelio kitas zenkliukas..tai cia kaip siuvinet..cia skaitosi tas dalykas kai imamas vienas siuliukas ienos spalvos o kitas kitos? ar kitaip?
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 05 15, 22:41)
jeigu ką, tai mano pasiūlymas vis dar galioja 4u.gif

Dekui 4u.gif as nepamirsiu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėjau paprašyti, gal kuri turit nuorodą, kur būtų aiškiai parodyta, kaip reikia siūti šitą siūlę. Aš siuvu savaip, bet gal yra parodyta kaip teisingai?
Tuos juodus apsiuvimus...
user posted image
Atsakyti
tai BS ,paieskosiu.
Papildyta:
user posted image

ten kur parasyta backstitch 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Kaip supratau, čia reikia dygsnį per vieną langelį daryt? Aš tada panašia taip ir darau, tik per didelius dygsnius siuvu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 16, 08:25)
Ačiū 4u.gif
Kaip supratau, čia reikia dygsnį per vieną langelį daryt? Aš tada panašia taip ir darau, tik per didelius dygsnius siuvu... ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=1GFFTgKay8g
Va taip, aš darau per kokius tris langelius, man gražiau, nes jei per vieną tai kartais prasčiau matosi tas apvedimas ax.gif
Atsakyti
seip ant schemos matosi per kiek langeliu daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 16, 10:31)
seip ant schemos matosi per kiek langeliu daryt biggrin.gif

Kai kur matosi, bet kai eina vienas ilgas tiesus brūkšnys, tai ir galvoju, kaip čia jį gražiai siūt... smile.gif
Atsakyti