Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 20, 10:04)
bet pripazink tokie meiluciai verti ranku ir galvos skausmo  wub.gif

Patį pirmą tai užsikaifavus siuvinėjau, kiti trys irgi dar buvo labai mieli,priešpaskutinis dar nieko, o šitą paskutinį reikėjo skubant siuvinėti (visa laimė, nes kitaip būčiau porai metų užmetus), o kai toks BS-ne kažką ir paskubėsi, tai tas grožis tikrai jau nekompensuoja suvagytų nervų smile.gif ten rimtai į 10x10 kryžiukų kvadratą įeina visos tam paveiksliukui reikalingos spalvos, plius trys skirtingi BS lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 20 gegužės 2010 - 09:13
todel ir nesiuvineju jokiu meskuciu, zuikuciu.manau kad toki mazuliuka issiuvinet tikrai nervu daug kainuoja.as jau geriau ant didelio pavargsiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš pradėjau nuo jų mokytis, didelių dar bijau, bet po truputį jau didinsiu apimtis smile.gif
Atsakyti
siandien gavau Little angel adatine... patyriau soka ir visai nelengva, buvau pribloksta... tikrai nesitikejau tokio nuostabaus rezultato... toks kruopstumas, niu nepakkartojama... tikrai neturiu zodziu... Little angel ACIU 4u.gif
Papildyta:
nekyla rankos ir adatos idurt i adatine blush2.gif
Atsakyti
as adatine pamyluoju kasdien,groziuosi wub.gif net geda prisipazint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 05 20, 10:24)
siandien gavau Little angel adatine... patyriau soka ir visai nelengva, buvau pribloksta... tikrai nesitikejau tokio nuostabaus rezultato... toks kruopstumas, niu nepakkartojama... tikrai neturiu zodziu... Little angel ACIU  4u.gif
Papildyta:
nekyla rankos ir adatos idurt i adatine  blush2.gif

Taigis tamsią pusę badyk biggrin.gif Kaip supratau įvertinimas teigiams, nu tai smagu smile.gif Tik kad baisiai ilgai iki taves keliavo kai pirmenybiniu būdu pirmadienį išsiųstas... Reiks muset dabar iš kito pašto siųst g.gif
Atsakyti
mano pirmas tai ziauriai juokingas ,siuvinejau mergaite prie juros .juokinga tame,kad suknele siuvineta i siuvimo siulu.tuo metu buvau zalesne uz pacia zalia lotuliukas.gif

Aš pradėjau nuo jų mokytis

kaip uz pirmus darbelius tik dideli pagyrimai thumbup.gif
Atsakyti
Kiek mačiau, tai jau ir nuotraukose tos adatinės nerealiai mielos ir gražios atrodo, bet va vis pagalvoju, kaip į jas adatas durstyti. Na man tikrai gaila būtų wub.gif
Uodegyte - visi būnam žali pradžioj biggrin.gif Dėkui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 20 gegužės 2010 - 09:35
QUOTE(Little angel @ 2010 05 20, 10:32)
Taigis tamsią pusę badyk biggrin.gif  Kaip supratau įvertinimas teigiams, nu tai smagu smile.gif 

tai ne tas zodis teigiamas, labai labai nerealiai nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
Aš kol neturiu medžiagos rr'ui tai siuvinėju pakvietimus krikštynoms, bet pasirodo neįsidėjau vieno siūlo BS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 20, 10:33)
Kiek mačiau, tai jau ir nuotraukose tos adatinės nerealiai mielos ir gražios atrodo, bet va vis pagalvoju, kaip į jas adatas durstyti. Na man tikrai gaila būtų  wub.gif

nuotraukose jos atrodo nerealiai, bet gyvai... niu neapsakomai... wub.gif

Little angel ant kokio smulkumo lino siuvineta? jau mano gervyte papuosta ax.gif
Atsakyti
40ct linas smile.gif Per du siūlus vienu siūlu... Pas mane stambesnių nei 32ct linas medžiagų nėra schmoll.gif Man gražu kai kryželiai tokie miniatiūriniai....

O už komplimentus ačiū labai...
Atsakyti