Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(alionuschka @ 2010 06 10, 16:09)
Po 1,5 val. atejo patvirtinimas ir to pirmo bilieto liepos 7d. doh.gif 

blink.gif Viršūnė blink.gif Tai iš kur žmogus gali žinot, kiek ten reikia laukt? Dar po dviejų dienų atsiųs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alionuschka @ 2010 06 10, 16:09)
Sveiki, tokia situacija:
pirkau RYANAIRo bilieta Kaunas- Birmingham liepos 7 dienai, buvo paskutinis bilietas tai pasiskolinau kortele is bendradarbes ir rezervavau, bet patvirtinimo el. pasta negavau, tai pagalvojau kortele netinka. Paiurejau kitus bilietus ir rezervavau birzelio  30 d. patvirtinimas iskart atejo i pasta.
Po 1,5 val. atejo patvirtinimas ir to pirmo bilieto liepos 7d. doh.gif  dar galvojau, kad gali grazint pinigus uz viena kuri, Litarguse sake kad gali, dave nr. ryanairo airijoje. Paskambinom, pasake kad negali nieko padaryt doh.gif 
Pakeist varda kainuoja 350 lt, tie kiek bilietas.

Tai vat, bukit atsargus, kad jum taip neatsitiktu...
cry.gif  cry.gif  cry.gif

Blogai pasakė skambučių centre. Ryanair sistema paskutiniu metu dažnai tokius "bajerius" padaro su patvirtinimų vėlavimu.

Iš esmės gerai, kad iš karto kreipėtės, tik Ryanair sistemoje jau pažymėta, kad jums buvo duotas neigiamas atsakymas. Tai gali turėti įtakos neigiamam atsakymui.

Reikia kuo skubiau siųsti faksą į jų ofisą angliškai su visais detaliais paaiškinimais.
Didelė tikimybė (apie 99%), kad grąžins už antrą rezervaciją.
Bet iš jų atskymą gausite tik po ko kokio mėnesio, tai teks paalaukti ir pasinervinti.

Tik laiško tonas turėtų būti tokio lengvo pasipiktinimo, kad per jų sistemos netobulumą turėjote papildomų rūpesčių.
Fakso numeris yra jų tinklalapyje.

Sėkmės!

P.S. Kiek tokių atvejų buvo - visada grąžino.
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2010 06 10, 15:56)
Atleiskit, kad rašau  čia gal ne visai į temą. Niekur nerandu pirkt iki litro talpos užspaudžiamų permatomų maišelių skysčiams į rankinį lėktuvo bagažą. Kaip kažkas anksčiau rašė, kad yra "Droge" ar "Maximoj", tai dabar jų ten nerandu. Kaip suprantu jų turėtų būti oro uoste. todėl mano klausimas būtų toks, ar Kauno Karmėlavos oro uoste jų visada galima nusipirkt ir kiek jie ten kainuoja ?, o gal tikrai žinote kur jų galima rasti ? Ačiū

aš sekmadienį pirkau Ukmergės g. Maximoj. po 3,69. vadinasi Air Bag
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 10, 15:34)
blink.gif  Viršūnė blink.gif  Tai iš kur žmogus gali žinot, kiek ten reikia laukt? Dar po dviejų dienų atsiųs blink.gif

nu kaip, kai jau suvedi duomenis kortos, prašo palaukt, kai jau rezervuoja, išmeta langą su congratulations ar kažkas ten tokio, ir yra nurodytas rezervacijos nr.
jei tokio lango nėra, tada galima bandyt sakyt. bet jei toks jau buvo, aprastai aš pasidarau print screeną prieš uždarant, o į eimailą ateina po kelių min ar net vlaandų. bet jei jau turi rezervacijos nr nu tai jau biški nelogiška sakytis dar kartą...
reikia stebėt ką rašo.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 06 10, 18:34)
nu kaip, kai jau suvedi duomenis kortos, prašo palaukt, kai jau rezervuoja, išmeta langą su congratulations ar kažkas ten tokio, ir yra nurodytas rezervacijos nr.
jei tokio lango nėra, tada galima bandyt sakyt. bet jei toks jau buvo, aprastai aš pasidarau print screeną prieš uždarant, o į eimailą ateina po kelių min ar net vlaandų. bet jei jau turi rezervacijos nr nu tai jau biški nelogiška  sakytis dar kartą...
reikia stebėt ką rašo.

Tai vat idomiausia, kad taip yra buve, kad duoda printint ta lapa, bet nei patvirtimas ateina nei pinigus nuima, tai kaip suprast?!
Aisku, viskas ivyko per skubejima, bet logiskai mastant, tai nesmone gi, i viena puse bilietas tuo paciu vardu...
Atsakyti
Man yra buve, kad kai turejo ismest ta rezervacijos numeri, ismete kad baigesi pirkimo laikas. Logiska butu manyti, kad bilietu nenupirkau. Kazkaip dziaugiuosi, kad nepradejau pirkimo vel, nes veliau patikrinus emeila pamaciau, kad vistik pirkimas ivyko ir atsiunte rezervacijos numeri.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 06 10, 16:48)
Man yra buve, kad kai turejo ismest ta rezervacijos numeri, ismete kad baigesi pirkimo laikas. Logiska butu manyti, kad bilietu nenupirkau. Kazkaip dziaugiuosi, kad nepradejau pirkimo vel, nes veliau patikrinus emeila pamaciau, kad vistik pirkimas ivyko ir atsiunte rezervacijos numeri.

tai gal jau buvo išmetę, kad rezervuotą, o jei ilgai atidarytas psl tada parodė, kad baigėsi pirkimo laikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 06 10, 16:29)
Juos dalina nemokamai. Kiek buvau visada buvo.
Vilniaus oro uoste irgi nemokamai.

Tai kad nebeduoda nemokamai Kaune-antram aukste yra aparaciukas kuris juos parduoda-du maiseliai burbule supokuoti 2 litai.
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2010 06 10, 15:56)
Atleiskit, kad rašau  čia gal ne visai į temą. Niekur nerandu pirkt iki litro talpos užspaudžiamų permatomų maišelių skysčiams į rankinį lėktuvo bagažą. Kaip kažkas anksčiau rašė, kad yra "Droge" ar "Maximoj", tai dabar jų ten nerandu. Kaip suprantu jų turėtų būti oro uoste. todėl mano klausimas būtų toks, ar Kauno Karmėlavos oro uoste jų visada galima nusipirkt ir kiek jie ten kainuoja ?, o gal tikrai žinote kur jų galima rasti ? Ačiū

Droguose tikrai būna 4u.gif Aš ir niekaip neradau, kol nepaklausiau biggrin.gif Jie padėti prie įvairiausių virtuvinių, šiukšlių ir kt. maišų, įpakavimas irgi toks, kaip tarkim, virtuvinės plėvelės ar pan., t.y. pailga stačiakampė dėžutė, bent aš pirkau "Rubin" firmos, melsva dėžutė (čia kad kai akys klaidžios greičiau rastumėte smile.gif ) ir ten yra lėktuviuko ženklas nupaišytas smile.gif vienoj dėžutėj - 20 vnt.

Vat, jei kas pasakytų, kur rasti 100 ml. buteliukų pigiai pirkti, būčiau labai dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2010 06 10, 18:07)
Tai kad nebeduoda nemokamai Kaune-antram aukste yra aparaciukas kuris juos parduoda-du maiseliai burbule supokuoti 2 litai.

Dėkui žinosiu. Senokai iš Kauno beskridau. Bet kitą savaitę bučiau jau sužinojęs:)
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 06 10, 16:03)
tai gal jau buvo išmetę, kad rezervuotą, o jei ilgai atidarytas psl tada parodė, kad baigėsi pirkimo laikas  g.gif

Nieko panasaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2010 06 10, 17:08)
Vat, jei kas pasakytų, kur rasti 100 ml. buteliukų pigiai pirkti, būčiau labai dėkinga  biggrin.gif

Vaistinese buna uzsukami bigsmile.gif
Atsakyti