Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(alionuschka @ 2010 06 10, 15:09)
Sveiki, tokia situacija:
pirkau RYANAIRo bilieta Kaunas- Birmingham liepos 7 dienai, buvo paskutinis bilietas t
Tai vat, bukit atsargus, kad jum taip neatsitiktu...
cry.gif  cry.gif  cry.gif

reikejo pasitikrinti Manage my booking ir saskaita ar pinigai nuskaiciuoti. Man buvo irgi tokia situacija, kad suvedus kortele neatsirado patvirtinimo kodukas.
Atsakyti

na va nenusipirkau o bilieta pabrangino, idomu kaip ten ryanaire jei jau buvo taikoma akcija tam skrydziui tai daugiau nepritaikys ar dar galiu tiketis smile.gif
dar turiu kalausima kaip uzsakyti bilietus i abi puses, jei as noriu bagazo tik skrendant atgal.o uzsisakant i abi puses paskaiciuoja.ir dar skirtingom kainom i prieki uz bagaza 70lt.o atgal 52 idomu kodel taip yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akušeryte: 10 birželio 2010 - 20:36
QUOTE(akušeryte @ 2010 06 10, 21:13)
na va nenusipirkau o bilieta pabrangino, idomu kaip ten ryanaire jei jau buvo taikoma akcija tam skrydziui tai daugiau nepritaikys ar dar galiu tiketis smile.gif
dar turiu kalausima kaip uzsakyti bilietus i abi puses, jei as noriu bagazo tik skrendant atgal.o uzsisakant i abi puses paskaiciuoja.ir dar skirtingom kainom i prieki uz bagaza 70lt.o atgal 52 idomu kodel taip yra?

Tikėtis galima. Būna kad atpigina jau "pabrangintus bilietus". Bet Barselonos kryptis populiari, todėl tokia tikimybė mažesnė.
Be to, priklauso kiek laiko likę iki skrydžio.

Vasarą (liepą rugpjūtį) bagažas kainuoja 70 Lt, nuo rugsėjo vėl 52,50 Lt. Galite vėliau pridėti per "manage my bookings". Papildomai kortelės mokesčio nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindauqas: 10 birželio 2010 - 20:50
Randu bilietą į priekį norima kaina, o atgalinis man atrodo brangokas.
Ar verta laukt? Ar galiu pirkt atskirai į priekį ir atgal?
Kortelės mokesčio sumokėsiu tiek pat, tik bilietai bus nesusieti ir skrydžio atšaukimo atveju labiau rizikuoju? Daugiau skirtumų/rizikos kaip ir nėra?
Atsakyti
As esu ne karta pirkusi skirtingus bilietus, apart skrydzio atsaukimo, daugiau tikrai nera jokios rizikos.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2010 06 10, 18:43)
Vaistinese buna uzsukami bigsmile.gif

gal zinot kiek mazdaug kainuoja? g.gif ir ar tikrai visur tokiu buna?
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 06 11, 13:48)
gal zinot kiek mazdaug kainuoja?  g.gif ir ar tikrai visur tokiu buna?

tai čia gal kalba apie tuos šlapimui smile.gif jei taip, tai jie apie 50 centų kainuoja smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti kieks gerimu galma deti i registruota bagaza? Pvz as planuoju isideti stipraus gerimo 500 ml, bet dabar sove mintis, kad dar sampano isidet, ar neprikibs prie tiek gerimu???

Ir dar..padariau pries kelias dienas chek-in, viena karta bebandydama patvirtinti bilietus suvedziau viska tvarkigai, tik nenorejau spausdinti, nes prie to kompo nebuvo printerio, tai as kita diena juos atsispausdinau(pirmyn ir atgal bilietus), tik jau kai atsispausdinau neleido ten jokiu paso duomenu suvedineti ir t.t., o kai atsispausdinau tuos bilietus ten jokiu duomenu paso nr, galiojimo ir t.t. nebuvo, kur tie musu paso duomenys atsispindeti turi, ne ant atsispausdintu bilietu?
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2010 06 11, 15:33)
Sveiki, norejau pasiteirauti kieks gerimu galma deti i registruota bagaza? Pvz as planuoju isideti stipraus gerimo 500 ml, bet dabar sove mintis, kad dar sampano isidet, ar neprikibs prie tiek gerimu???

Dėl tiek tikrai ne. Atsargiai su šampanu, kad neiššautų dėl pasikeitusio slėgio smile.gif

QUOTE(Fortūna777 @ 2010 06 11, 15:33)
Ir dar..padariau pries kelias dienas chek-in, viena karta bebandydama patvirtinti bilietus suvedziau viska tvarkigai, tik nenorejau spausdinti, nes prie to kompo nebuvo printerio, tai as kita diena juos atsispausdinau(pirmyn ir atgal bilietus), tik jau kai atsispausdinau neleido ten jokiu paso duomenu suvedineti ir t.t., o kai atsispausdinau tuos bilietus ten jokiu duomenu paso nr, galiojimo ir t.t. nebuvo, kur tie musu paso duomenys atsispindeti turi, ne ant atsispausdintu bilietu?

Jūsų duomenis, nuskaitę bar kodą, matys Ryanair darbuotojai, kurie tikrins jūsų dokumentus prieš lipant į lėktuvą.
Taip pat, pvz. jeigu skrendate į Ispaniją, jūsų duomenys bus perduoti Ispanijos migracijos tarnybai, nes jie reikalauja registruotis visus atskrendančius.
Jau keli mėnesiais kaip ant Boarding pass'o asmens duomenų nespausdina (bet suvesti vis tiek reikia teisingus smile.gif )
Atsakyti
Dabar apie tuos 100 ml talpos buteliukus. Nugis iškilo klausimas, ne blondinė, bet galiu nušnekėt blush2.gif

Į rankinį bagažą galima dėtis skystį esantį talpoj iki 100 ml, ir visa tai dar turi tilpt į tą spec. maišiuką. Čia kaip ir viskas aišku. Bet bent jau iki šiol buvau įsitikinus, kad tų skysčių pakuotė turi būt originali ir iki 100 ml, ar ne g.gif
Kiek girdėjau kalbas, kad galima neštis į saloną pvz kūdikio mišinukus, arbatėles, bet gali tekt ragaut. Na čia nėr problemų. Bet jei pvz aš išsipilstau šampūną į tuos vaistinės "analizų" indukus, jų talpa iki 100 ml, tai kaip ir tiktų, bet kur tada saugumas, jei aš į tuos buteliukus galiu pilstyt ką noriu. Nesu sprogmenų ekspertė, bet jei jų skystam pavidale yra, aš į tuos 100 ml indukų, galiu prisipilstyt, bent jau tiek, kad pagąsdinimui užtektų, jei ir visam lėktuvui "nunešt" kiekis per mažas...Čia tik šiaip pasvarstymai. Bet kiek suprantu, tei skysčio ribojimai atsirado tik dėl saugumo sumetimų, tad kaip ten yra iš tikrųjų g.gif

Tikiuos kas nors mano išvedžiojimus suprato blush2.gif
Atsakyti
Girdejau, kad uzdraude skraidintis pieno produktus, cia rimtai??
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2010 06 11, 18:06)
Dabar apie tuos 100 ml talpos buteliukus. Nugis iškilo klausimas, ne blondinė, bet galiu nušnekėt  blush2.gif

Į rankinį bagažą galima dėtis skystį esantį talpoj iki 100 ml, ir visa tai dar turi tilpt į tą spec. maišiuką. Čia kaip ir viskas aišku. Bet bent jau iki šiol buvau įsitikinus, kad tų skysčių pakuotė turi būt originali ir iki 100 ml, ar ne  g.gif
Kiek girdėjau kalbas, kad galima neštis į saloną pvz kūdikio mišinukus, arbatėles, bet gali tekt ragaut. Na čia nėr problemų. Bet jei pvz aš išsipilstau šampūną į tuos vaistinės "analizų" indukus, jų talpa iki 100 ml, tai kaip ir tiktų, bet kur tada saugumas, jei aš į tuos buteliukus galiu pilstyt ką noriu. Nesu sprogmenų ekspertė, bet jei jų skystam pavidale yra, aš į tuos 100 ml indukų, galiu prisipilstyt, bent jau tiek, kad pagąsdinimui užtektų, jei ir visam lėktuvui "nunešt" kiekis per mažas...Čia tik šiaip pasvarstymai. Bet kiek suprantu, tei skysčio ribojimai atsirado tik dėl saugumo sumetimų, tad kaip ten yra iš tikrųjų  g.gif

Tikiuos kas nors mano išvedžiojimus suprato  blush2.gif

as paprasciausiai buvau nusipirkusi nuo veido sveitiklio 100 ml talpos buteliukas, ji ispyliau, vietoje jo prisipyliau sampuno, skaite ant pakuotes kasten uzrasyta, bande uostyti, nieko nesake
Atsakyti
MAximoj yra pirkti specialių mažų plastmasinių buteliukų rinkiniai (su nupieštu lėktuvu ant pakuotės, kaip ir ant tų permatomų maišelių) - kuprinių, lagaminų skyriuje.
Atsakyti