Vnz, aš žiemą nevažinėjus, nuo ko ir pradėsiu

Šiandien važiuoju sau gatve - o sninga. Visi važiuoja sau ant 30-40, ereliai drąsuoliai kažkur išnyko, visi tvarkingai praleidžia pėsčiuosius ir stabdo kaip lėktuvai, pradeda 300 metrų nuo taško, ties kuriuo reikia sustoti...
Aš irgi kaip visi, ant 40, priešais važiuoja senas Ford Orion su kabliu subinėj, atstumas - gal pusantros mašinos, nes gi slidu. Ir staiga kažko tas fordas ima stabdyt. Aš automatiškai irgi... O man mašina nestoja

ABSai - bbbbbbb, o mašina važiuoja važiuoja važiuoja, kablys oriono subinėj artėja artėja artėja

Finale sustojau, ale viduriai - man - jau buvo liuosesni už normą

Paskui važiuodama galvojau, a ką reikia padaryt tokiu atveju? Bėgį persijungt? Bet veiksmas ir taip 2 bėgiu vyko... Rankinį traukt? Suktis pradėsiu... Ar pradėsiu, kai tokie greičiai?

Žodžiu, susibalamūtinau nerealiai - kai namie ant kėdės tai visa protinga protinga, o kai staigiai kažką, visas protas ir pasibaigia

Paklausiau diedo, ką tokiu atveju daryt - diedas pasiūlė išlipt iš mašinos ir prieky mašinos pelenų pasibarstyt, dėl ko mirtinai ir susiėdėm

Tada paskaičiau internete - o, varge vargeli

Vienas siūlo posūkį imant ir į jį neįsipaišant perjungt bėgį ant mažesnio ir traukt rankinį, kitas rėkia, kad žiemą bėgį jungti ant posūkio - smertis gatavas, jokiu būdu negalima... Ir panašiai
Žodžiu, kas ką žinot apie važiavimo žiemą ypatumus - dalinamės, ar ką? Gi tos žiemos dar tik pradžia
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.