as taip pat noreciau tokio salio. Jei butu galima baltos spalvos. Kada ateitu mano eile? Tikiuosi iki Kaledu numegstumete?
Sveiki,
as taip pat noreciau tokio salio. Jei butu galima baltos spalvos. Kada ateitu mano eile? Tikiuosi iki Kaledu numegstumete?
Sveikutė, Aga,
vėl stoju į eilę, nes praeit žmonės neduoda. Tai norėčiau vieną padovanot. Spalvos dar nežinau, bet dėl visa ko užsiimu vietą eilėj, kad kokioms Kalėdoms spėtum...
vėl stoju į eilę, nes praeit žmonės neduoda. Tai norėčiau vieną padovanot. Spalvos dar nežinau, bet dėl visa ko užsiimu vietą eilėj, kad kokioms Kalėdoms spėtum...
Va peržiūrėjau sąrašiuką.. tai kad aš ir mėlyno ir gintarinio norėjau..
Aga, na užrašyk ir mane į eilę. Tempiau, tempiau laiką galvojau persigalvosiu, nepersigalvojau
Spalva - avietinis/ ryžas - dar pagalvosiu.
Spalva - avietinis/ ryžas - dar pagalvosiu.
QUOTE(Aga @ 2006 09 25, 19:37)
Aš irgi nežinau, koks, bet labai ačiū už šalį, šiandien pasiimiau. Bijau, kad neištversiu ir anksčiau laiko pasirodysiu visiems. knieti tiesiog
Aga, tu šaunuolė
P.S. Jau eilutė-sąrašiukas tai pasako
QUOTE(Aga @ 2006 09 25, 19:54)
vi_ka, ačiū
Išsiunčiau jau ir juodą, gal ryt net ir gausi 
Papildyta:
Beja, vi_ka, šalį turi atnešti į namus, o kodėl tau reik eit pasiimti? Jei neregistruotas - neša į namus
Papildyta:
Beja, vi_ka, šalį turi atnešti į namus, o kodėl tau reik eit pasiimti? Jei neregistruotas - neša į namus
Čia tai klausimas
Labas! Šiandien jau buvau su marguoju, visi žiūrinėjo
QUOTE(Aga @ 2006 09 26, 20:26)
taigi vėl lapelis įmestas, ryt varysiu atsiimt. Nors vyras namie buvo, niekas neatnešė. Turbūt neiškęsiu ir juodo neparodydama
Sveika, Širše,
ačiū už pagyrimus
Aš taip pat mačiau, be jokio rašto ten 80 - 90 lt. 
Ir pati daug galvojau jau senokai dėl kainos. Tad nusprendžiau keisti į 60 Lt. Visoms, kurios dabar užsisakė, kaina tikrai nesikeis, bus po 50 lt., eilė didžiulė. Bet kas užsisakys iš naujo nuo dabar, tai šiek tiek kils.
ačiū už pagyrimus
Ir pati daug galvojau jau senokai dėl kainos. Tad nusprendžiau keisti į 60 Lt. Visoms, kurios dabar užsisakė, kaina tikrai nesikeis, bus po 50 lt., eilė didžiulė. Bet kas užsisakys iš naujo nuo dabar, tai šiek tiek kils.
QUOTE(Aga @ 2006 09 27, 16:38)
Šiaip dauguma ryškesni, bet ryžas čia nuotraukoj labai ryškus, įdėsiu dar šiandien 
perziurejau visus salius labai faini, bet man reiketu ko nors sviesesnio
gal yra kokiu alyviniu sviesesniu siulu?
QUOTE(Aga @ 2006 09 28, 21:02)
Šiaip net nežinau, kuris gražesnis, ryžas ar gintarinis... žodžiu, mėtausi tarp spalvų, kad prie visko tiktų, norisi... tai gal vis tik pieno spalvą reikės...