Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

Sveiki,

as taip pat noreciau tokio salio. Jei butu galima baltos spalvos. Kada ateitu mano eile? Tikiuosi iki Kaledu numegstumete? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva2: 23 rugsėjo 2006 - 20:49
Sveikutė, Aga,
vėl stoju į eilę, nes praeit žmonės neduoda. Tai norėčiau vieną padovanot. Spalvos dar nežinau, bet dėl visa ko užsiimu vietą eilėj, kad kokioms Kalėdoms spėtum... ax.gif
Atsakyti
Va peržiūrėjau sąrašiuką.. tai kad aš ir mėlyno ir gintarinio norėjau.. blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 24 rugsėjo 2006 - 20:40
Aga, na užrašyk ir mane į eilę. Tempiau, tempiau laiką galvojau persigalvosiu, nepersigalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Spalva - avietinis/ ryžas - dar pagalvosiu.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 25, 19:37)
Koks meškiukas g.gif

Aš irgi nežinau, koks, bet labai ačiū už šalį, šiandien pasiimiau. Bijau, kad neištversiu ir anksčiau laiko pasirodysiu visiems. knieti tiesiog lotuliukas.gif Tai tu jau ir juodą pribaigei?! Super thumbup.gif Rytoj padarysiu pervedimą.
Aga, tu šaunuolė thumbup.gif

P.S. Jau eilutė-sąrašiukas tai pasako bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 25, 19:54)
vi_ka, ačiū wub.gif Išsiunčiau jau ir juodą, gal ryt net ir gausi ax.gif
Papildyta:
Beja, vi_ka, šalį turi atnešti į namus, o kodėl tau reik eit pasiimti? Jei neregistruotas - neša į namus g.gif

Čia tai klausimas g.gif g.gif Atnešė lapelį šeštadienį, tuo labiau, kad buvo ir registruotas laiškas man šeštadienį. taip išeina, kad atnešė registruotą ir tuo pat metu į dėžę įmetė lapelį. kažkoks absurdas. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Labas! Šiandien jau buvau su marguoju, visi žiūrinėjo thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Aga @ 2006 09 26, 20:26)
O juodo dar negavai? Ryt tikrai tada manau gausi ax.gif

taigi vėl lapelis įmestas, ryt varysiu atsiimt. Nors vyras namie buvo, niekas neatnešė. Turbūt neiškęsiu ir juodo neparodydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas Aga,
Tavo šaliai tikrai labai gražūs ir kaina nereali, bazėj savo akimis mačiau tokius, na panašius, siūlai tikrai tie patys, po 80-90 Lt smile.gif
Atsakyti
Sveika, Širše,
ačiū už pagyrimus blush-anim-cl.gif Aš taip pat mačiau, be jokio rašto ten 80 - 90 lt. ax.gif
Ir pati daug galvojau jau senokai dėl kainos. Tad nusprendžiau keisti į 60 Lt. Visoms, kurios dabar užsisakė, kaina tikrai nesikeis, bus po 50 lt., eilė didžiulė. Bet kas užsisakys iš naujo nuo dabar, tai šiek tiek kils.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 27, 16:38)
Šiaip dauguma ryškesni, bet ryžas čia nuotraukoj labai ryškus, įdėsiu dar šiandien ax.gif

perziurejau visus salius labai faini, bet man reiketu ko nors sviesesnio unsure.gif
gal yra kokiu alyviniu sviesesniu siulu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 28, 21:02)
Mildukai, iki lapkričio manau taip ax.gif

14. Mildukas - ryžas arba pieno spalva

Šiaip net nežinau, kuris gražesnis, ryžas ar gintarinis... žodžiu, mėtausi tarp spalvų, kad prie visko tiktų, norisi... tai gal vis tik pieno spalvą reikės... g.gif
Atsakyti